aisaK Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Śliczne zdjica Asiu! Trzymam za nią kciuki. Asior-mi si wydaje, że to ogarowaty jednak jest ;) Quote
Anashar Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Informuje, że dziś Beny dojechał do Szymka (Jamnik) :) Mam nadzieję, że nie pogniewa się za skopiowanie jego słów :) "Mój Beny już w domu i jest rozkoszny psiak! Beny jest genialny! umie siad i zostań przychodzi jak go wołam ( w domu) na spacerze jak szceniak - dość szybko chodzi ale jest posłuszny - lekkie pociągnięcie smyczy i komenda: tu idziemy! daje doskonałe rexultaty. Jak wracałem z nim ze spacerku dokładnie wiedział gdzie skręcić do domq." Quote
zasadzkas Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Anashar, a który to Beny? Możesz dać link? Asia, szykuję się na zawiezienie Wilmy pociągiem, w piątek lub w sobotę. Potrzebuję kontaktu telefonicznego do Oleny, ponieważ liczę, że da radę wyjechać na dworzec po nią. Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mika jest u mnie. Straaaaaaaaaaaasznie zdezorientowana...:roll: kot spanikowany. idziemy sie poznac. mam nadzieje, ze bedzie ok:eviltong: Quote
dzodzo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mika-przekochana, przecudowna sunieczka pojechała po poludniu do Warszawy na tymczas do Gameboy(dzięki:loveu:), transport udałao się znależć dosłownie w ostatniej chwili dzieki Gemsi i Yayo(dzieki:loveu:) była u mnie dobę a podbiła serca wszytskich, spała na kolanach mamy, wciaz się tuliła, bez przewry potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Mika ma wlaściwie juz zapewniony dom stały w Krakowie(potzrebny transport Warszawa-Kraków) u pani Beaty, problem jest tylko z dowiezieniem jej tam ale mysle ze damy rade siłami dogomaniackimi. wklejam jednego z maili od pani Beaty: "Zgadzam sie zreszta bede z wami w kontakcie w razie czego pomozecie mi......?(tu było moje pytanie o sterylke) Czekam na sunie bez wzgledu na wszystko jest urocza zreszta przypomina mi wygladem moja pierwsza suczke była identyczna tez taka drobniutka...poprostu wspaniała. Kocham zwierzeta wszystkie ale mam dwie rasy psow ktore kocham ponad wszystko!!! Ciesze sie bardzo corka nie moze sie juz doczekac suni, sledzi cały czas stronke z Nadzieji a teraz zdjecia przyslane przez pania. Takze czekamy na nia z niecierpliwoscia.. Nie szukam juz zadnej innej suni.Prosze juz nie szukac domu dla Miki" Pozdr" a tak sobie wypoczywała na mojej kanapie;) Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 jaka ona jest malutka jak na dobka i jaka chuda.... :roll: ale sympatyczna bardzo sunia, merda duupka, polozyla sie na dywaniku i czekamy na fakty :p jesc, pic nie chce jak jej podawac te tabletki? Quote
dzodzo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 może dzis jeszcze na wieczor daj jej dwie (w wątrobce nie chcilaa surowej, musialm jej w szynke wsadzic:roll:), a potem juz po jednej rano i na wieczor.Myśle ze parę dni i będzie ok, bo na pewno jest podziębiona po tych mrozach i tzrymam kciuki za kota:)))) mój zyje!!! Quote
Anashar Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Zasadzkas - ten Beny :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99451 Quote
zasadzkas Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzięki. Co za szybka akcja z tym Benym. Nawet nie zdążyłam go tuy zarejestrować a już dom ma i to nie byle jaki. I jeszcze Mika na tymczasie. Oby tak dalej. ;) Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 qrcze Mika nei chce psac na psim lozku, myslicie, ze to dlatego, ze pachnie innymi psami?? wlazla pod ten stolik i tam sie polozyla:roll: dalam jej t-shirt na razie a poszewke z pontonu piore mam nadzieje, ze pomoze :cool1: Quote
dzodzo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 u mnie tez spała pod stolikiem, może lubi miec cos nad głowa? potem chetnie skorzystała z kanapy , nie sądze zeby zapach innych psów jej przeszkadzal, u mnie w aucie jest koc Bejki i nie marudziła, tylko spała na nim Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 z kazda chwila jest lepiej od 20.00 spi i juz sie nie zrywa na kazdy dzwiek :p Quote
dzodzo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 lejesz miód w moje serce:p, bo strasznie sie martwie o nią-mam nadzieję ze jutro będzie juz w ogóle wyluzowana Quote
modliszka84 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 może założymy jej osobny wątek :cool3: ? napisałam do Komety w sprawie sterylki, moze załatwić w Wołominie za 100 zł, tylko jeszcze nie wiem kiedy. Bo w ogóle co robimy? Ciachamy ją jeszcze w Wawie czy już w nowym domu? Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 dzodzo napisał(a):lejesz miód w moje serce:p, bo strasznie sie martwie o nią-mam nadzieję ze jutro będzie juz w ogóle wyluzowana Mika jest naprawde super psem... bylysmy na spacerze i ona chodzi fajnie na smyczy ciagnela troche ale tylko do momentu sioo pozniej koo i dalej grzeczny spacerek psow unika, ludzie sie jej boja.... ale to tez specyfika moich sasiadow...na ten temat nie bede sie wypowiadac teraz znowu spi poza faktem, ze gania za kotem :diabloti: jest cud Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 modliszka84 napisał(a):może założymy jej osobny wątek :cool3: ? napisałam do Komety w sprawie sterylki, moze załatwić w Wołominie za 100 zł, tylko jeszcze nie wiem kiedy. Bo w ogóle co robimy? Ciachamy ją jeszcze w Wawie czy już w nowym domu? jezeli ona ma w pt jechac a tak mi mowil Tomek, ze w pt ja zabiera, to nie ma sensu....ale to tylko moje skromne zdanie :oops: Quote
dzodzo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 chyba nie ma sensu, bo w ten weekend raczej na pewno jedzie do nowego domu, ja juz od rana mam maila od Pani Beaty z pytaniem jak sie ma, jak spedzila noc etc...i że nie moga z córka o niczym innym myslec jak tylko o Mice i kiedy u nich będzie.Sterylka będzie juz w Krakowie,dopilnujemy tego. Quote
GameBoy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 teraz moge juz o Mice wiecej z sensem napisac spokojna, zrownowazona sunia spala sama w pokoju, nie piszczala, nie szczekala oczywiscie na lozku z tylkiem przyklejonym do grzejnika :oops: jest chuda i jest jej zimno stale zeby z nia chodzic na dluzsze spacerki trzeba by ja troche podtuczyc spacery - chodzi bardzo ladnie na smyczy, troche jest pobudzona jak wychodzi z klatki ( bala sie windy) ale pozniej idzie tak, ze nawet nie napina smyczy o 2 w nocy przekonala sie do zabawy pileczka, oczywiscie najciezsza i z dzwoneczkiem w srodku :diabloti: cudo pies.... potrzebuje wg mnie troche czasu zeby w pelni wrocic do formy ale to super pies rodzinny, bez "dobkowatego" slawetnego charakterku suka jest bardzo grzeczna, reaguje na siad, zostan, nie rusz i na miejsce.... bardzo malo klopotliwy tymczas:eviltong: Quote
dzodzo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 wiedziałam, ze ja szybko pokochasz, przyznam ze tam miłego dobka dawno nie spotkałam:) mnie namówila na zabawę olbrzymim kamieniem, który wykopałyśmy współnie z ziemi i toczyłysmy, ona szczekała i zachęcał mnie do zabawy a ja sie zaśmiewłam bo była tak komiczna w tym.No i zjadła mi dwie piłeczki:) Quote
GameBoy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 pierwszy pies, ktoremu pozwalam spac na lozku jakos nie mam serca patrzec jak kladzie te chude kosciste 4 litery na dywanik bo lozko psie sie nie podoba:diabloti: Tz rano podeszla jesze lepiej, jak jej kazal zejsc z lozka to stala na podlodze, jak jej kazal usiasc to siadala ale klasc sie nie chciala, pozniej wstawala i dalej mu sie przegladala, po 4 razach dla swietego spokoju, wpuscil ja na lozko - usnela w 0,05 sek:evil_lol: Quote
dzodzo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a prztula ten maleńki łebek tak do kolan bokiem? to mnie po prostu rozbrajało Quote
GameBoy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ten jej łepek wcale nie jest taki mały przez to, ze ona jest taka chuda a glowa dosc duza i ten pysio wydluzony wyglada jak pinokio :eviltong::oops: glowe na kolana kladzie, reke traca nosem zeby drapac... fajna jest naprawde :loveu: tylko kota sciga a TZ dostaje zawalow 3 na minute :roll: Quote
dzodzo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 bo Twój kot ma do niej zle podejscie;) Quote
Recommended Posts