Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że weszłam w zaawansowane, bo przynajmniej zobaczyłam wreszcie wszystkie posty ;)

W takim razie Maciek-rewelacja!
Ja plakatu jeszcze nie widziałam, ale pewnie jest tam [URL="http://www.nadzieja-dobermana.pl"]www.nadzieja-dobermana.pl[/URL]
I jeśli tak jest jak piszesz, to wszystko jest wspaniałe!

Jak Ci idzie rysunek dobermana, Maciek?

Karolinka, a może ktoś z Was-Krakowiaków zna kogoś lub kogoś kto kogos zna :lol: z ASP? Może tam byłby ktoś chętny do narysowania kilku pięknych prac do sprzedania na allegro na rzecz naszych potrzebujących dobermanów?

Posted

1 rysunek mi nie za bardzo wyszedł więc zabrałem się porządnie za stronę ;) Jak wrzucę już wszystkie dobki coś pokombinuje.

Potrzebuje się skontaktować z osobą która wykupiła domenę nadzieja-dobermana.pl - chyba Milo, aczkolwiek mogę się mylić. Możesz zmienić serwery DNS tak jak wcześniej prosiłem? Inaczej domena znów będzie przekierowywać na starą stronę.

Wrzuciłem już część psiaków do adopcji, jutro planuje wrzucić wszystkie. Na poczatku zawsze to trwa, bo sporo ich jest ;) Podoba Wam się taka forma? No i ew. co zmienić co dodać, czekam na sugestie ;)

Posted

a teraz ja kilka spraw ;-)
1. Serdecznie dziekuje [B]Moriii [/B]za przechowanie i opeike nad Ceazarem!:lol:
2. [B]Karusi [/B]wielkie dzieki za sprawdzenie domu dl Cezara!:lol:
3.[B] Cezar wyadoptowany!![/B]:multi: :multi: [B]Mieszka razem z Ursa[/B]:multi:
4. dzisiaj zabieram sie za wysylki plakatow.
5. na plakatach jest adres [URL="http://www.nadzieja-dobermana.pl"]www.nadzieja-dobermana.pl[/URL]
6. [B]Anashar[/B] dobra robota!
7. nie dostalam nic na gadu:shake: ja chyba nie dostaje w ogole wiadomosci od osob z poza listy. ktos wie jak to zmienic?:roll:
8. zostalam sama z Gromikiem. moze ktos wesprzec mnie finansowo? zapozyczylam sie na dlug w hotelu i na oplacenia DT. musze to oddac, no i myslec co dalej z psem. przydalaby sie tez jemu wizyta u weta, na ktora nie ma kasy :-(

Posted

ufff a ja już się martwiłam, że plakaty gdzieś na poczcie zaginęły :roll:

daga - w okenku gg na dole masz mozliwość zmieniania statusów i zblokowania wiadomości od osób nieznajomych, pewnie masz to zaznaczone, trzeba odznaczyć i już wszyscy będą mogli do Ciebie pisać :)

Posted

Olena, chodzi ci o tego z depresją, Saturna?
Znalazłam osobę, która jest bardzo aktywna w Łódźkim schronisku, wolontariuszka, proszę, skontaktuj się z nią:
julka
Łódź (woj. łódzkie)
[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#006699][email protected][/COLOR][/EMAIL]
tel. 605 243 798

Brawo dla Cezara, mam nadzieje, że go Ursa polubi ;)

Daga- Gromik :(:(:( to straszne, że tak zostałaś z nim sama :(
Zastanawiam się co tu zrobić....

Posted

Ehhh Sorry że sie nie udzielam ale PILNIE - jeszcze pilniej niż najpilniej szukam domu chociaż tymczasowego dla haszczaczki:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[url]http://www.allegro.pl/item190408686_doberman_suka_z_rodowodem.html[/url]
Dziewczyny jeden rasowiec poszedł teraz przyszła druga! Nie może trafić do rozmnażacza! POMOOOOCY!!!

PS: Moja haszczaczka po 2 tyg (równiusio) siedzenia w komórce znalazła super dom!:multi::multi::multi:

Posted

Karilka-strasznie się cieszę!!!! :multi:

Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu:

Kolejna dobeczka! Poszedł: Cezar (podobno nie odstepuję Pana na krok!), Ursa (jest niegrzeczna i będzie potrzebny behawiorysta), Dumka!!!

Posted

[quote name='aisaK']Czy to prawda, że Joker został adoptowany???

jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi...[/quote]

Joker jest nadal do adopcji. Przed chwila gadalam z wlascicielem.

Beata

Posted

[quote name='aisaK']
Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu: [/quote]

Jaka stronka?

Posted

a takie pytanko: czy mozecie polecic znane Wam strony www o wychowaniu i opiece nad dobermanami? albo książki.

moja dobencja nie sprawia problemów ale jako ze nie jestem znawca tej rasy potrzebuje wsparcia merytorycznego

bede wdzieczna za informacje.