Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnosze nasze bidy! Domki potrzebne dla dobermanów stałe i tymczasowe! Quote
aisaK Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dobrze, że weszłam w zaawansowane, bo przynajmniej zobaczyłam wreszcie wszystkie posty ;) W takim razie Maciek-rewelacja! Ja plakatu jeszcze nie widziałam, ale pewnie jest tam [URL="http://www.nadzieja-dobermana.pl"]www.nadzieja-dobermana.pl[/URL] I jeśli tak jest jak piszesz, to wszystko jest wspaniałe! Jak Ci idzie rysunek dobermana, Maciek? Karolinka, a może ktoś z Was-Krakowiaków zna kogoś lub kogoś kto kogos zna :lol: z ASP? Może tam byłby ktoś chętny do narysowania kilku pięknych prac do sprzedania na allegro na rzecz naszych potrzebujących dobermanów? Quote
karusiap Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 swetny pomysl Kasiu!!:)pomysle czy kogos znam a jak nie to bede pytac znajomych;) Quote
Klementynkaa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 znowu się straciły wrrrrrrrrrrrrrr posty! daga 27 pisałam na gg ale nie wiem czy dostałaś? co z plakacikami? Quote
Anashar Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 1 rysunek mi nie za bardzo wyszedł więc zabrałem się porządnie za stronę ;) Jak wrzucę już wszystkie dobki coś pokombinuje. Potrzebuje się skontaktować z osobą która wykupiła domenę nadzieja-dobermana.pl - chyba Milo, aczkolwiek mogę się mylić. Możesz zmienić serwery DNS tak jak wcześniej prosiłem? Inaczej domena znów będzie przekierowywać na starą stronę. Wrzuciłem już część psiaków do adopcji, jutro planuje wrzucić wszystkie. Na poczatku zawsze to trwa, bo sporo ich jest ;) Podoba Wam się taka forma? No i ew. co zmienić co dodać, czekam na sugestie ;) Quote
daga_27 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a teraz ja kilka spraw ;-) 1. Serdecznie dziekuje [B]Moriii [/B]za przechowanie i opeike nad Ceazarem!:lol: 2. [B]Karusi [/B]wielkie dzieki za sprawdzenie domu dl Cezara!:lol: 3.[B] Cezar wyadoptowany!![/B]:multi: :multi: [B]Mieszka razem z Ursa[/B]:multi: 4. dzisiaj zabieram sie za wysylki plakatow. 5. na plakatach jest adres [URL="http://www.nadzieja-dobermana.pl"]www.nadzieja-dobermana.pl[/URL] 6. [B]Anashar[/B] dobra robota! 7. nie dostalam nic na gadu:shake: ja chyba nie dostaje w ogole wiadomosci od osob z poza listy. ktos wie jak to zmienic?:roll: 8. zostalam sama z Gromikiem. moze ktos wesprzec mnie finansowo? zapozyczylam sie na dlug w hotelu i na oplacenia DT. musze to oddac, no i myslec co dalej z psem. przydalaby sie tez jemu wizyta u weta, na ktora nie ma kasy :-( Quote
Klementynkaa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ufff a ja już się martwiłam, że plakaty gdzieś na poczcie zaginęły :roll: daga - w okenku gg na dole masz mozliwość zmieniania statusów i zblokowania wiadomości od osób nieznajomych, pewnie masz to zaznaczone, trzeba odznaczyć i już wszyscy będą mogli do Ciebie pisać :) Quote
Vika_Bari Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Łódz pomocy! Kto w Łodzi może pomóc sprawdzić psinke w schronie! Quote
aisaK Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Olena, chodzi ci o tego z depresją, Saturna? Znalazłam osobę, która jest bardzo aktywna w Łódźkim schronisku, wolontariuszka, proszę, skontaktuj się z nią: julka Łódź (woj. łódzkie) [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#006699][email protected][/COLOR][/EMAIL] tel. 605 243 798 Brawo dla Cezara, mam nadzieje, że go Ursa polubi ;) Daga- Gromik :(:(:( to straszne, że tak zostałaś z nim sama :( Zastanawiam się co tu zrobić.... Quote
daga_27 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 klementynka juz zmienilam, wiec jak chcecie, to mozecie do mnie pisac. od jutra od 8, bo zaraz na nocke do pracy smigam:angryy: Quote
Anashar Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [URL]http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html[/URL] Tu kolejne 2 dobki, nie wiem czy już je zgłaszał ktoś. Quote
Karilka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ehhh Sorry że sie nie udzielam ale PILNIE - jeszcze pilniej niż najpilniej szukam domu chociaż tymczasowego dla haszczaczki:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Asior Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 napisz coś więcej!!!!! aa i napisz do mar.gajko koniecznie Quote
martasuwałki Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 DOMÓW dla Dobermanów - wspaniałych psich arystokratów!!! Quote
Karilka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [url]http://www.allegro.pl/item190408686_doberman_suka_z_rodowodem.html[/url] Dziewczyny jeden rasowiec poszedł teraz przyszła druga! Nie może trafić do rozmnażacza! POMOOOOCY!!! PS: Moja haszczaczka po 2 tyg (równiusio) siedzenia w komórce znalazła super dom!:multi::multi::multi: Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Karilka-strasznie się cieszę!!!! :multi: Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu: Kolejna dobeczka! Poszedł: Cezar (podobno nie odstepuję Pana na krok!), Ursa (jest niegrzeczna i będzie potrzebny behawiorysta), Dumka!!! Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czy to prawda, że Joker został adoptowany??? jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi... Quote
BeataJ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='aisaK']Czy to prawda, że Joker został adoptowany??? jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi...[/quote] Joker jest nadal do adopcji. Przed chwila gadalam z wlascicielem. Beata Quote
BeataJ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='aisaK'] Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu: [/quote] Jaka stronka? Quote
daga_27 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 zobaczcie: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=190408686[/URL] Quote
fox_india Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a takie pytanko: czy mozecie polecic znane Wam strony www o wychowaniu i opiece nad dobermanami? albo książki. moja dobencja nie sprawia problemów ale jako ze nie jestem znawca tej rasy potrzebuje wsparcia merytorycznego bede wdzieczna za informacje. Quote
BeataJ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Anashar'][URL]http://nadzieja-dobermana.dog.pl[/URL] ;)[/quote] Czyli teraz mamy dwie stronki??????????????????? Beata Quote
Recommended Posts