Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

o Boże nastepne... z Ursą-pewnie zawinil brak znajomosci rasy,pani wziela psa bo ładny i niestety skonczylo sie tak, jak bylo do przewidzenia.A teraz jeszcze przypna jej etykietke agresywnego psa.:shake:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ursę, dobrze byłoby wyciagnbąc, tylko gdzie :( I sprawdzić...

Beata: rozmawiałas z tym panem akagera? Czy "Uzyczy" nam zdjęcia swojej pracy na kartke?

Nie wiecie czy ten młody doberman Safir jest jeszcze do adopcji?

Posted

[quote name='aisaK']Beata: rozmawiałas z tym panem akagera? Czy "Uzyczy" nam zdjęcia swojej pracy na kartke?[/quote]

Pan to [B]Azawakh :-)[/B] Pisalam juz, ze moze nam wsyalc prace swoje na adres pocztowy - zgadza sie Azawakh - i mozna je na allegro wstawic. Tylko ja nie moge sie tym zajac bo mnie bedzie mnie teraz do 7 maja.

Beata

Posted

Beatko, to na allegro, ale ja jeszcze wcześniej potrzebuję zdjęcia jakiejś jego pracy, żeby można było ja wykorzystać do zrobienia kartki pocztowej, jako tło. Lub przód kartki. Załatwisz to?

Kto może pomóc z allegro z pracą Pana Azawakh?

Posted

To ma być praca wystawiona na aukcji, czy też pomniejszone odbitki sprzedawane jako cegiełki? Trzeba by mieć od niego na piśmie, że wyraża zgodę na sprzedaż jego pracy na cele charytatywne, i że wyraża zgodę na rozpowszechnianie (jeśli cegiełki)... Jak trzeba, to allegro mogę wystawić, tylko ta zgoda musi być.

Posted

Czyli, Beatko, jesli Pan wysle prace, to niech załączy zgode.
Bo do zdjęcia jego pracy wystarczy taka zgoda jaka dał?
Zdjęcie będzie wykorzystane na kartki.

Posted

Wystarczy, że napisze, że wyraża zgodę na rozpowszechnianie swojej pracy na cele charytatywne (żeby było wiadomo, że nikt na tym nie zarabia! - w przypadku kartek)

Posted

[quote name='dzodzo']o Boże nastepne... z Ursą-pewnie zawinil brak znajomosci rasy,pani wziela psa bo ładny i niestety skonczylo sie tak, jak bylo do przewidzenia.A teraz jeszcze przypna jej etykietke agresywnego psa.:shake:[/quote]
wiedziałam, to moja wina...mogłam jej odradzać dobka....ta panna jak zobaczyła Wenus, to postanowiła że chce dobka :(
Wtedy poszły dwie dobki... :(
Wiedziałam..... nie pasowała mi od początku :(
to moja wina ......

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=13060"]Asior[/URL] - to nie jest chyba Twoja wina !!!! Ludzie często nie mają wyobraźni !!!!
Napewno dobka znajdzie domeczek !!!!

Posted

Asior, nie obwiniaj się-tak to juz jest.Przeciez nie moglas tego przewidziec.Pewnie sunka warknęla na nia jak podeszla do legowiska albo sięgnęla do michy-ostrzegla "nie podoba mi sie" a ona sie wystraszyla i tyle.

Posted

[quote name='aisaK']Czyli, Beatko, jesli Pan wysle prace, to niech załączy zgode.
Bo do zdjęcia jego pracy wystarczy taka zgoda jaka dał?
Zdjęcie będzie wykorzystane na kartki.[/quote]

Ale chlopak jest u nas na forum :-) Najlepiej nich sam sie wypowie.

Beata

Posted

[quote name='BeataJ']Ale chlopak jest u nas na forum :-) Najlepiej nich sam sie wypowie.

Beata[/quote]
A bywa na naszym wątku? Jakoś nie znana mi osoba...;) No, ale przecież nie muszę znac wszystkich.

Asior, nie ma co teraz sie obwiniać. szkoda tylko, bo sunia nie wie co sie dzieje: znów sama, w boksie, dobrze chociaż, że już po zimie :shake:

Posted

[quote name='aisaK']A bywa na naszym wątku? Jakoś nie znana mi osoba...;) No, ale przecież nie muszę znac wszystkich. [/quote]

Na watku Gromika ale dala mu linka tu tez.
\Beata

Posted

[quote name='aisaK']Czy to jest Anashar? Maciek? Tak bardzo się ukrywa i nie pisze nic na temat swoich pięknych prac? O ten....[/quote]

Bingo :-)

Beata

Posted

Maciek, więc proszę cie oficjalnie na pozwolenie wykorzystania którejś z twoich prac dobermanich (narysowany doberman) do tła na kartkę pocztową- widokówkę. I na przekazanie kilku prac do sprzedania na allegro, na nasze dobeczki, co ty na to?
I dlaczego się nie odzywałeś, jak ja się tak do Beaty produkowałam :roll:

Posted

To nie o mnie chodzi :eviltong:

Ale pomoc proponowalem kilka stron wczesniej ;)

[quote name='Anashar']No to ja w sumie tez moglbym sprobowac cos narysowac :lol: Kiedys bylem w tym nawet dobry (probka prac - [URL="http://anashar.4.pl/"]http://anashar.4.pl[/URL] )[/quote]

Posted

[quote name='Anashar']To nie o mnie chodzi :eviltong:

Ale pomoc proponowalem kilka stron wczesniej ;)[/quote]
Widzisz, umknęło mi to, wybacz...To teraz cię proszę o pomoc!!! Bardzo, bardzo cie proszę!

Posted

[quote name='aisaK']Widzisz, umknęło mi to, wybacz...To teraz cię proszę o pomoc!!! Bardzo, bardzo cie proszę![/quote]

To moge cos skrobnac, ale dopiero w piatek bo inaczej nie wyrobie:(

Posted

A masz jakąs swoją straszą pracę, którą można wykorzystać na kartkę? Jesli nie, to cierpliwie poczekamy i ja będe ci bardzo wdzieczna...:D

Posted

[quote name='Asior']wiedziałam, to moja wina...mogłam jej odradzać dobka....ta panna jak zobaczyła Wenus, to postanowiła że chce dobka :(
Wtedy poszły dwie dobki... :(
Wiedziałam..... nie pasowała mi od początku :(
to moja wina ......[/quote]
Asiorek glupoty ludzkiej nie da sie przewidziec...nie moglas jej zabronic...jeszcze znajdziemy Ursie wspanialy dom-zobaczysz;)

Posted

Asiorku - karusiap mówi dokładnie to samo co ja...czyli coś w tym jest :D

Psinka znajdzie domek, na który zasługuje....widocznie ta Pani nie była "tą jej przeznaczoną" opiekunką :)

Posted

[quote name='aisaK']A masz jakąs swoją straszą pracę, którą można wykorzystać na kartkę? Jesli nie, to cierpliwie poczekamy i ja będe ci bardzo wdzieczna...:D[/quote]
Ale to by musialabyc dobkowa? :razz:

Posted

[quote name='Anashar']Ale to by musialabyc dobkowa? :razz:[/quote]
Raczej tak, bo to kartki dobkowe będą :cool3:
No nic, poczekam cierpliwie....;)

Posted

[quote name='aisaK']Raczej tak, bo to kartki dobkowe będą :cool3:
No nic, poczekam cierpliwie....;)[/quote]
A jakies specjalne wymagania co do pozy etc.? :evil_lol: