martasuwałki Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dobki - to fajne psiaki - przekonaj się!!!! Quote
Karilka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Daga_27 to ten pan nie może dłużej trzymać czy coś? Quote
aisaK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkim Dobermaniakom i nie tylko: Spokojnych, Zdrowych, Slonecznych Świąt Wielkanocnych!!! Oby dla tych wszystkich dobermanów były to ostatnie święta w samotności, bez rodziny... Quote
daga_27 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Karilka']Daga_27 to ten pan nie może dłużej trzymać czy coś?[/quote]nie ma czasu dla tego psa, wiec im szybciej trafi do nowego domu, tym lepiej. Quote
dzodzo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 dostałam wlaśnie maila z zapytaniem odnośnie adopcji dobermana ze strony adopcyjnej-odpisalam ze niech Pan sprecyzuje o którego chodzi ale wielkim literami napisałam, ze TYLKO I WYŁACZNIE PO STERYLIZACJI ALBO KASTRACJI:evil_lol: zobaczymy czy sie jeszce odezwie...pewnie juz nie A z okazji Świąt Wielkanocnych życzenia miłości bez końca i słońca bez końca, wiary w przyszłość i siły do działania-Aska i Beja i z Bejlandu:)) [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/2567/200701010014ba8.jpg[/IMG][URL="http://img264.imageshack.us/img264/2567/200701010014ba8.jpg"][/URL] Quote
Karilka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nie zgadzam sie z Twoim opisem Dzodzo! Mój pies da sie przekupić za jedzenie przez wszystkich!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Karilka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Daguś to sie zapsisz ... :evil_lol: I dobrze - też bym chciała:-( Quote
andzia69 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dla wszystkich dobermaniaków wesołych świąt !!!! [IMG]http://www.kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg[/IMG] Quote
Rybc!a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziewczyny, słyszałyście wczoraj w radiu o 7 miesięcznej dobermance? Nie wiem niestety z jakiego miasta, bo o tym nie wspomnieli ( albo nie usłyszałam ). Właściciel przyprowadził ją do schroniska, mała miała połamane żebra, krwawe rany, pysk sklejony taśmą klejącą - ten człowiek oddał ją bo " ręce go bolały od bicia ". Dostał 45 dni więzienia i 3 letni zakaz posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia... Sunia znalazła już swoją nową rodzinę. Quote
lila138 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Rybc!a']Dziewczyny, słyszałyście wczoraj w radiu o 7 miesięcznej dobermance? Nie wiem niestety z jakiego miasta, bo o tym nie wspomnieli ( albo nie usłyszałam ). Właściciel przyprowadził ją do schroniska, mała miała połamane żebra, krwawe rany, pysk sklejony taśmą klejącą - ten człowiek oddał ją bo " ręce go bolały od bicia ". Dostał 45 dni więzienia i 3 letni zakaz posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia... Sunia znalazła już swoją nową rodzinę.[/quote] [B]BIEDNA DOBECZKA....I DOBRZE TEMU DEBILOWI...[/B] [B]TACY LUDZUIE POWINNI BYC GORZEJ TRAKTOWANI...:-x[/B] [B]SPUSCIŁA BYM MU LANIE :2gunfire: ( MAŁO POWIEDZIANE) :snipersm:I [/B] [B]K..A IDIOTA :pissed: NAUCZYŁ BY SIE JAK SIE TRAKTUJE DOBCIE..I INNE ZWIERZAKI [/B] [B]PRZEPRASZAM ZE PRZEKLINAŁAM....[/B] [B]DEBILIZM POSTEPUJĄCY Z TEGO CZŁOWIEKA....(JEŚLI JEST CZŁOWIEKIEM BO POWIEDZIAŁA BYM ZE TO POTWÓR!!!!!)[/B] [B]:mad: MA SZCZESCIE ZE NIE TRAFIŁ NA MNIE BO :agrue: ...[/B] [B]CHYBA NIE RĘCZYŁA BYM ZA SIEBIE...:grab: :2gunfire:[/B] Quote
Rybc!a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='lila138'][B]BIEDNA DOBECZKA....I DOBRZE TEMU DEBILOWI...[/B] [B]TACY LUDZUIE POWINNI BYC GORZEJ TRAKTOWANI...:-x[/B] [B]SPUSCIŁA BYM MU LANIE :2gunfire: ( MAŁO POWIEDZIANE) :snipersm:I [/B] [B]K..A IDIOTA :pissed: NAUCZYŁ BY SIE JAK SIE TRAKTUJE DOBCIE..I INNE ZWIERZAKI [/B] [B]PRZEPRASZAM ZE PRZEKLINAŁAM....[/B] [B]DEBILIZM POSTEPUJĄCY Z TEGO CZŁOWIEKA....(JEŚLI JEST CZŁOWIEKIEM BO POWIEDZIAŁA BYM ZE TO POTWÓR!!!!!)[/B] [B]:mad: MA SZCZESCIE ZE NIE TRAFIŁ NA MNIE BO :agrue: ...[/B] [B]CHYBA NIE RĘCZYŁA BYM ZA SIEBIE...:grab: :2gunfire:[/B][/quote] Uważam, że kara którą mu wymierzono i tak jest zbyt mała! [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/tn.gif[/IMG] Quote
lila138 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Rybc!a']Uważam, że kara którą mu wymierzono i tak jest zbyt mała! [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/tn.gif[/IMG][/quote] tez tak sadze...!!!! Quote
Karilka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 WRRRR.... Jak tak można??? jeszcze sie chwalił!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: NIE ROZUMIEM TEGO Quote
Klementynkaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dobrze, że sunia ma nowy domek tak szybko i mam nadzieję, że tam zostanie do końca swojego życia :) a faceta obwiązać taśmą i psom zagłodzonym rzucić, niech się nim "zaopiekują" wrrr. Quote
Karilka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pies człowieka raczej by nie zjadł... z reszta nie wiem....Ale to i tak człowiek nie jest, więc by zjadły na pewno:angryy: Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W Łódzkim schronisku jest taka sunia mix dobka. Można umieścić ją na 100 strt i na stronce adopcyjnej? [URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=977[/URL] Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AAAAAAA! Właśnie wróciłam z naszego schroniska. Mamy przepiękną dobeczkę. Taką wielką, elegancką- bardzo dostojną- taką...bardzo rasową.... Cudowna, czarna podpalana, uszy i ogon kopiowane , nie widać by była stara, ani jednego siwego włoska, trochę spanikowana... PRZEPIĘKNA! Miała też trochę duże sutki... Może po szczeniakach? Ale niekoniecznie, może taka jej natura... ALE OCZYWIŚCIE, ZDJĘĆ NIE MAM, NAWET NIE PYTAJCIE! Jestem zdenerwowana. Piękna jest, oj cudna, cudna! Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Na forum dobermanów znajomy użytkownika Boguś chce adoptować kopiowaną dobermankę. Zaraz do niego napiszę. Tylko jakieś zdjecia by się przydały. Quote
daga_27 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Rybc!a']AAAAAAA! Właśnie wróciłam z naszego schroniska. Mamy przepiękną dobeczkę. Taką wielką, elegancką- bardzo dostojną- taką...bardzo rasową.... Cudowna, czarna podpalana, uszy i ogon kopiowane , nie widać by była stara, ani jednego siwego włoska, trochę spanikowana... PRZEPIĘKNA! Miała też trochę duże sutki... Może po szczeniakach? Ale niekoniecznie, może taka jej natura... ALE OCZYWIŚCIE, ZDJĘĆ NIE MAM, NAWET NIE PYTAJCIE! Jestem zdenerwowana. Piękna jest, oj cudna, cudna![/quote] do kiedy ma kwarantanne?? Quote
dzodzo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bira, jakby co kopiowana dobermanka jest tez w schronisku w Miedziarach!!!! Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziewczyny pojawiła się szansa na dome dla suńki z Orzechowca. Trzeba tylko znaleźć transport do Torunia. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4713616#post4713616[/URL] Quote
zasadzkas Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybcia, zdjęcia bardzo by się przydały, wiesz przecież :eviltong: Kurczę, znowu. A mnie się rypnęła drukarka jak plakaty "nadziei" drukowałam :roll: Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziewczyny, wy nie rozumiecie. JA NIE MOGĘ ROBIĆ ZDJĘĆ ! Chodzą za mną krok w krok, jak mam to zrobić? Przepraszam, ale nie umiem robić się niewidzialna! ! Nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak mi jest ciężko! Quote
Recommended Posts