aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Wiem, ale czy mamy czas do poniedziałku? Na jej wątku jest nawet opcja przerobienia jej na smalec.... Quote
karusiap Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gdy rozmawialam z Pania kierownik Zywieckiego schroniska w sprawie zabrania do hotelu Maxia,dowiedzialm sie ze maja nowego dobka,czyli w sumie 3..najgorsze jest to, ze ma 11 lat i juz cos z tylnymi nozkami:(ktosa sie go pozbyl po prostu,wyrzucil,nawet nie przyprowadzil do schronu:(jak pojade po Maxia to sie dowiem dokladnie co z nim... Quote
Justa74 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Co się dzieje? Jak można pozbyć się psa po tylu latach??? Właściciele przestraszyli się choroby? Tyle dobermanów jest już w schroniskach, albo szuka domów.... Quote
karusiap Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 to podobno piekny pies,kopiowany...moze juz zrobil swoje:angryy::angryy:i przestal byc potrzebny rozmnazaczom...takie sku..... sa na swiecie... Quote
Karilka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ło jejku jakie cuda!!! Daga jesteś niemożliwa:loveu: Quote
Karilka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56626 Dziewczyny pilne! Bydgoszcz!!! Quote
Dobermania Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja to z Warszawy... Uciułałam na transporter, ino przymały, teraz "tylko" molestuję mamę, by można było trzymać tymczasowiczów dłużej niż te naście dni:/ Łooo! Kora jaki serdelek! :cool3::cool3::cool3::cool3: Klatę ma jak bullowaty :D Quote
Dobermania Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!! SPOKOJNIE! sUNIA Z OGłOSZENIA na animalia.pl TO DUMKA! JEST u Marty na TYMCZASIE. Bez paniki, ma tam dobrze i zostanie, póki nie zostanie adoptowana. http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=9012 Quote
Dobermania Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!! SPOKOJNIE! sUNIA Z OGłOSZENIA na animalia.pl TO DUMKA! JEST u Marty na TYMCZASIE. Bez paniki, ma tam dobrze i zostanie, póki nie zostanie adoptowana. http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=9012 Quote
Karilka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 O jak dobrze.... uff... A ten z Bydgoszczy? Ktos może pomóc??? Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Widzisz jak u nas z tymczasami. :( To okropne, że zawsze jak są nowe dobermany w potrzebie to masowo! Quote
Dobermania Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja to do B-szczy mam za daleko. Może poszukamy na mapy pomocy dgm kogoś? Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dagunia już sie tym zajęła ;) Nasza dobermamusia! Quote
iwop Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 czy mógłby mi ktos pomóc z "moja" dobermanka? :( nikt nie zaglada a do jutra malo czasu:( boje sie ze trafi do pseudohodowli :( Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 iwop napisał(a):czy mógłby mi ktos pomóc z "moja" dobermanka? :( nikt nie zaglada a do jutra malo czasu:( boje sie ze trafi do pseudohodowli :( Przeszukalam cale forum, znalazlam jedna osobe z Zawiercie, napisalam, czekam. Beata Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Beatko, jesteś wspaniała, ja nikogo nie znalazłam,ale ja szukałam na mapie dogo. Więc czekamy... Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 aisaK napisał(a):Beatko, jesteś wspaniała, ja nikogo nie znalazłam,ale ja szukałam na mapie dogo. Więc czekamy... Juz sie odezwala dziewczyna na watku Sary - moze sprawdzic domek. To nie jest ZAREBA tylko POREBA - moja pomylka. Beata Quote
Karilka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Oby ją uratowano... I plakaciki plakaciki prosimy! Rottki już mam! Quote
Karilka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57051 szczeniaczek! Quote
aisaK Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 WCIĘŁO MOJE POSTY:angryy: aktualizacje zrobiłam!!!i wszystko musze od nowa! Mamy nową dobermankę: AMELIA: Sunia na zdjeciach wyglada lepiej niz w rzeczywistosci. Quote
bira Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 O mój boże... nie wiem co napisać. AsiaK gdzie ona jest? Trzeba jej koniecznie tymczasu, albo hoteliku... matko kochana....:crazyeye: :-( :-( Quote
BeataJ Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 bira napisał(a):O mój boże... nie wiem co napisać. AsiaK gdzie ona jest? Trzeba jej koniecznie tymczasu, albo hoteliku... matko kochana....:crazyeye: :-( :-( Teraz jest w Bydgoszczy w klinice KORA. Szukamy jej domku stalego albo tymczasa. Ale nie za daleko od Bydgo, bo ona za dlugo transportowana byc nie moze. Beata Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Max z Zywca juz w hotelu...nadprogramowo wrocil z nami "najnowszy" dobek...oceniony na 10-12 lat,stan ...:(niedowidzi,nogi mu sie placza jakby byl pijany,ledwo nimi wloczy....ma odlezyny choc byl w schronie pare dni,jakies stare sa....z brzuszka wisza mu takie narosla,buly miesa...:( oprocz tego jest przepieknym,kopiowanym psem...zostal znaleziony na obrzezach:( zaloze mu watek...bedziemy bardzo potrzebowac wsparcia...przewidywany byl tylko Max,nie wydolimy....ale on tak lezal skulony w ciemnym boksie...umarl by tam:( Quote
Recommended Posts