Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy rozmawialam z Pania kierownik Zywieckiego schroniska w sprawie zabrania do hotelu Maxia,dowiedzialm sie ze maja nowego dobka,czyli w sumie 3..najgorsze jest to, ze ma 11 lat i juz cos z tylnymi nozkami:(ktosa sie go pozbyl po prostu,wyrzucil,nawet nie przyprowadzil do schronu:(jak pojade po Maxia to sie dowiem dokladnie co z nim...

Posted

Co się dzieje? Jak można pozbyć się psa po tylu latach??? Właściciele przestraszyli się choroby? Tyle dobermanów jest już w schroniskach, albo szuka domów....

Posted

Ja to z Warszawy... Uciułałam na transporter, ino przymały, teraz "tylko" molestuję mamę, by można było trzymać tymczasowiczów dłużej niż te naście dni:/

Łooo! Kora jaki serdelek! :cool3::cool3::cool3::cool3: Klatę ma jak bullowaty :D

Posted

iwop napisał(a):
czy mógłby mi ktos pomóc z "moja" dobermanka? :( nikt nie zaglada a do jutra malo czasu:( boje sie ze trafi do pseudohodowli :(

Przeszukalam cale forum, znalazlam jedna osobe z Zawiercie, napisalam, czekam.

Beata

Posted

aisaK napisał(a):
Beatko, jesteś wspaniała, ja nikogo nie znalazłam,ale ja szukałam na mapie dogo. Więc czekamy...

Juz sie odezwala dziewczyna na watku Sary - moze sprawdzic domek. To nie jest ZAREBA tylko POREBA - moja pomylka.

Beata

Posted

WCIĘŁO MOJE POSTY:angryy:
aktualizacje zrobiłam!!!i wszystko musze od nowa!
Mamy nową dobermankę:
AMELIA:

Sunia na zdjeciach wyglada lepiej niz w rzeczywistosci.

Posted

O mój boże... nie wiem co napisać. AsiaK gdzie ona jest? Trzeba jej koniecznie tymczasu, albo hoteliku... matko kochana....:crazyeye: :-( :-(

Posted

bira napisał(a):
O mój boże... nie wiem co napisać. AsiaK gdzie ona jest? Trzeba jej koniecznie tymczasu, albo hoteliku... matko kochana....:crazyeye: :-( :-(

Teraz jest w Bydgoszczy w klinice KORA. Szukamy jej domku stalego albo tymczasa. Ale nie za daleko od Bydgo, bo ona za dlugo transportowana byc nie moze.

Beata

Posted

Max z Zywca juz w hotelu...nadprogramowo wrocil z nami "najnowszy" dobek...oceniony na 10-12 lat,stan ...:(niedowidzi,nogi mu sie placza jakby byl pijany,ledwo nimi wloczy....ma odlezyny choc byl w schronie pare dni,jakies stare sa....z brzuszka wisza mu takie narosla,buly miesa...:(
oprocz tego jest przepieknym,kopiowanym psem...zostal znaleziony na obrzezach:(

zaloze mu watek...bedziemy bardzo potrzebowac wsparcia...przewidywany byl tylko Max,nie wydolimy....ale on tak lezal skulony w ciemnym boksie...umarl by tam:(