Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apbt -Sól-No tak, taki piękny dobek to po co miał kończyc kwarnatanne? Co za :mad::angryy: Strasznie mi przykro, że są takie schrony w naszym kraju, na pęczki...:(
Szkoda, że nie dają informacji, bo nawet jakby człowieka chciał im pomóc, to pewnie musiałby je najpierw wyciągnąć, a tymczasów mamy mało :(
Do Niemiec też nie możemy dac psów, o których nic nie wiemy...I takie koło...

Chudzinka, jak chudzinka, pewnie i na suchej karmie sie podtuczy...Mój tymczasowicz tez po ryżu i miesie miał rewolucje i teraz jest tylko na suchej.

Posted

Słuchajcie, jak wczoraj wyciągałam z naszego schroniska Krzywogłówkę
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35613&highlight=pogryziona+amstaffka[/URL]
To zrobiłam szybką rundkę po schronisku i w ostatnich, długich boksach w których kiedyś mieszkała Sally i wyadoptowana przez jakieś małżeńtwo sunia ( też dobcia ) leżał w kącie pies. Nie wiem czy to był dobek na 100%, ale w totalnej depresji. Byłam w schronisku z Gonitwą, ona mówiła że to dobek. Cmokałam, gwizdałam i nic, kompletnie nic, zero reakcji, zero jakiegokolwiek spojrzenia na mnie. Odwrócony doopką , widać że strasznie cierpi. Ja jestem na pół ślepa, więc nie dziwcie się że nie widziałam dokładnie, ale u nas boksy nie są oświetlane, a dobciulek leżał na samym końcu. Nie wiem co o tym myśleć.

Posted

aisa a nie lepiej umieszczac wszystkie aktualizacje i wszystkie dobki na pierwszej stronie tak jak wszędzie się aktualizuje????
Tak było by dla wssaystkich wygodnie, bo ja np mam ustawione, zę więcej mi się otwiera odpowiedzi na stronie i ja np. mam jako ostatnią stronę 65. I niewiem która to jest strona 100, a tak jak by było na pierwszej to każdy mógłby sobie wejść i popatrzeć ;D

Posted

[IMG]http://img295.imageshack.us/img295/3154/dobekaw1.jpg[/IMG]
Nr 11 to jest Zaczek :loveu:, którego miałam wielką przyjemność gościć u siebie:loveu: Tydzień temu popłynął promem do Szwecji:loveu:

Posted

[quote name='aisaK']Mogłoby tak być, ale wtedy uaktualniać musiałaby Beatka.
Jakby to inaczej rozwiązać?[/quote]
ehh no rzeczywiście
chyba, że admini by na to jakoś zaradzili/......

Posted

czesc, ja w sprawie dobka z jeleniej gory. On ma wykrzywiona troszke lapke, ale generalnie jest w super stanie, na spacerze szaleje, widac, ze go nic nie boli i wlasnie sie dowiedzialam, ze ze wzgledu na ta lapke (bo podobno wyglada jak paralityk) zawisnelo nad nim widmo uspienia. Dla mnie osobiscie to jest jakas bzdura bo pies jest w dobrym stanie - ale nie znam sie. W kazdym razie walcze zeby tego nie zrobili, ale jesli tylko mozecie go jakas wyciagnac to bardzo prosze o pospiech. szkoda psa by bylo

Posted

[quote name='Apbt_sól']33.mini doberman w Wałbrzychu

[I][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/500/1002617aj9.jpg[/IMG][/I]
[I]Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!:loveu:

[/I][/quote]

[I][COLOR=DarkRed][B][SIZE=4]Do jutra ma kwarantanne[/SIZE]!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........[/B][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Apbt_sól']33.mini doberman w Wałbrzychu

[I][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/500/1002617aj9.jpg[/IMG][/I]
[I]Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!

[COLOR=DarkRed][B]Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........ :([/B][/COLOR]

[/I][/quote]
Jak to zniknie??? Dlaczego ma zniknąć???

Posted

wiecie ja w kwestii umieszczania aktualizacji na wątku - tak sobie nieśmiało myślę, że ten jest baaardzo długi i rzeczywiście zagmatwany więc może go zamknąć a otworzyć nowy i otworzyłaby go osoba, która podejmuje się robić aktualizacje (Kasia :loveu: ) i tam będzie łatwiej? zostawić nazwę tylko dodać, że część II, co Wy na to?

Beata już mam, tym razem błysnęłam "inteligencją" :mad: zapomniałam, że z tego konta z którego pisałam nie mam automatycznie zciąganej poczty, dopiero w nocy mnie olśniło :p

Posted

:eviltong: mozna na 1 stronie dac aktualizacje albo dopisac posty ktore to sa, znalesc chyba po numerze postu nie problem.Jedna osoba juz tu miala taki problem i zostal szybko rozwiazany numerami postow a sa to numery nastepujace: 995;997;999.
Moze Beata zmieni temat watku na taki:
Nadzieja Dobermana-aktualne info str. 100 lub post 995;997;999.

Posted

Czyli co? Znów dwa do wyciągnięcia na cito!!!Tylko gdzie je dać? Jakiś hotelik? Mamy na tyle kasy? Ponad 200zł! Boszsz........

Co do zamknięcia wątku i otworzenia nowego, dziewczyny muszą wyrazić zgodę.

Posted

ja jestem za tym, zeby byly dwa watki nasze. jeden do gadania a jeden typowo fotowy i opisowy. i ten drugi to musi zalozyc osoba, ktora jest na biezaco z informacjami i prawie ciagle w sieci.

Posted

Ja mogę aktualizować dobermany, ale potrzebuję tez pomocy osób oraz większego zaangażowania osób wklejających nam dobermany (aktualizacja informacji). Jesli będzie przegłosowane, mogę założyć nowy temat.