Apbt_sól Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Apbt_sól napisał(a):33.mini doberman w Wałbrzychu Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!:loveu: Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........ Quote
Dea Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Apbt_sól napisał(a):33.mini doberman w Wałbrzychu Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!! Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........ :( Jak to zniknie??? Dlaczego ma zniknąć??? Quote
Klementynkaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 wiecie ja w kwestii umieszczania aktualizacji na wątku - tak sobie nieśmiało myślę, że ten jest baaardzo długi i rzeczywiście zagmatwany więc może go zamknąć a otworzyć nowy i otworzyłaby go osoba, która podejmuje się robić aktualizacje (Kasia :loveu: ) i tam będzie łatwiej? zostawić nazwę tylko dodać, że część II, co Wy na to? Beata już mam, tym razem błysnęłam "inteligencją" :mad: zapomniałam, że z tego konta z którego pisałam nie mam automatycznie zciąganej poczty, dopiero w nocy mnie olśniło :p Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asior napisał(a):ehh no rzeczywiście chyba, że admini by na to jakoś zaradzili/...... Ale w czym problem, czy Beata rzadko bywa na forum? Quote
karusiap Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 czyli sa dwa dobki zagrozone...ta z walbrzycha i jeleniej:(no i od Rybci z deprecha:(:(:( Quote
Mido Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :eviltong: mozna na 1 stronie dac aktualizacje albo dopisac posty ktore to sa, znalesc chyba po numerze postu nie problem.Jedna osoba juz tu miala taki problem i zostal szybko rozwiazany numerami postow a sa to numery nastepujace: 995;997;999. Moze Beata zmieni temat watku na taki: Nadzieja Dobermana-aktualne info str. 100 lub post 995;997;999. Quote
Apbt_sól Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zniknie dlatego ze w schronie psy popyachja za kase lub byle komu lub byle gdzie... jesli dadza ją na kojec z dyzymi to albo jej sie uda albo nie... Quote
Apbt_sól Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 JUz nic suczki nie ma , podobno był w średe właścieel i ją zabrał , miejmy nadzieje ze to prawda.... Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czyli co? Znów dwa do wyciągnięcia na cito!!!Tylko gdzie je dać? Jakiś hotelik? Mamy na tyle kasy? Ponad 200zł! Boszsz........ Co do zamknięcia wątku i otworzenia nowego, dziewczyny muszą wyrazić zgodę. Quote
daga_27 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ja jestem za tym, zeby byly dwa watki nasze. jeden do gadania a jeden typowo fotowy i opisowy. i ten drugi to musi zalozyc osoba, ktora jest na biezaco z informacjami i prawie ciagle w sieci. Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja mogę aktualizować dobermany, ale potrzebuję tez pomocy osób oraz większego zaangażowania osób wklejających nam dobermany (aktualizacja informacji). Jesli będzie przegłosowane, mogę założyć nowy temat. Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 aisaK napisał(a):To trzeba to dobrze sprawdzić...Albo porób zdjęcia a my zobaczymy co to za psiak...Przynajmniej się postaramy :lol: Kurczę, dziewczyny- każda z was wymaga zdjęć. A my nie możemy ich robić! Nie ma nawet okazji! ! :-( Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Co prawda błędy mnie trochę zraziły, no ale w końcu istnieje coś takiego jak dyslekcja itd, więc od razu nie skreślam, proszę: WEZMNĘ DOBERMANA data dodania: 2007-03-11 Wezmne psa rasa doberman najchetniej to czarny podpalany wiek od roku do lat pieciu, mam doswiadczenie takiego mniałam czekam na wiadomosc na meilaAutor: Wiesława Adres: Śląsk - Tychy. Email: [email protected] Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wezmę psa rasa doberman czarny podpalany rudy wiek od jednego roku do lat pięciu był to pies posłuszny coś nauczony jak tez nieraz zostac sam w domu, mam doswiadczenie miałam dobermana był wspaniały niedawno zmarł na raka, jesli ktoś z przyczyn np. finansowych czy wyjazdu chce oddac ale nie z powodu ze piesek jest zle wychowany i ktos nie daje rady .Zapewniam ze ten piesek co zamieszkam w mojm domu bedzie mniał wspaniałe zycie do konica jego dni , od paru miesiecy jestem cały czas w domu w około mojego miejsca zamieszkania jest duzo zieleni park itp mieszkam na Śląsku w Tychach czekam na wiadomosc meila lub telefonicznie ( sms) [email protected] DOLORESA tel. 508296101 Quote
daga_27 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 majafaja napisał(a):dajcie linka na Gromkahttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50612 Quote
Karilka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bytom..foty wkrótce: ''To roczna dobermanka. Ma obcięty ogon i elegancką budowę ciała, a do tego wszystkiego jest bardzo towarzyska i sympatyczna. Od razu garnie się do ludzi i jest bardzo ufna. W schronisku jest od miesiąca. Trafiła tu ze Śródmieścia. Ktoś ją przywiązał do bramy cmentarza przy ul. Powstańców Śląskich i zostawił. Teraz suczka wytrwale czeka na nowego pana. Agusia uwielbia spacery, więc będzie doskonałą towarzyszką wypraw. To kandydat na najlepszego przyjaciela. Za serce odpłaci przywiązaniem i miłością. Suczka jest zaszczepiona i odrobaczona.'' Quote
daga_27 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 kolko modlitewne: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0731bb626acfa858.html Quote
zasadzkas Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Albo sejmowe :evil_lol: Ale fajne zdjęcie. Quote
dzodzo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a Krzys to wcale na niezadowolonego nie wyglada na tej fotce:evil_lol: Quote
aisaK Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Na ten pierwszy meil co podała Rybcia napiszę, a drugiego ogłoszenia nie tykajcie-to rozmnażaczka!!!Nie chce wysterylizowanej!!! Mamy problem: Ivi nie ma domu tymczasowego a nie może dłużej siedzieć w klatce, potrzebujemy domu tymczasowego, najlepiej Katowice lub okolice (Ivi jest w dalszym ciągu leczona)!!!!Wiem, że w kwietniu Fox India ma ją wziąśc do Warszawy, mam nadzieję, że na zawsze! Co tu robić? Quote
daga_27 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dzodzo napisał(a):a Krzys to wcale na niezadowolonego nie wyglada na tej fotce:evil_lol: Krzys lubi jak tak psy sa w niego wpatrzone hihih:evil_lol: a tak naprawde, to jadl kanapke:diabloti: Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [SIZE=+1]Kupię szczeniaka, Szczecin Rasa: Doberman Kategoria: Kupię psa Kupię z wielką chęcią szczeniaka Dobermana.Cena do 350 zł Angelika Kamińska [email protected] 2006-07-15 17:33:43 [SIZE=+1]kupie psa, Wałbrzych Rasa: Doberman Kategoria: Kupię psa kupie szczeniaka dobermana z obcitym ogonem i uszkami do 200zl z walbrzycha i okolic tel886861940 Marika Kołdon [email protected] 886861940 2006-05-11 13:13:22 [SIZE=+1]DOBERMAN KUPIĘ, SZCZECIN Rasa: Doberman Kategoria: Kupię psa KUPIĘ SZCZENIAKA DOBERMANA (SUCZKĘ) robert olborski [email protected] 0 500 296 663 2006-04-28 14:43:41 [SIZE=+1]kupię psa rasy doberman, olsztyn Rasa: Doberman Kategoria: Kupię psa kupię psa rasy doberman czarno-podpalanego w wieku od 2 do 4 miesięcy z kopiowanym ogonkiem cena: od 100 do 400 złotych karolina jaworska [email protected] (089)513-14-12 2006-04-10 15:54:57 Może którąś z rodzin dałoby się przekonać na młodego, ale dorosłego? Quote
Recommended Posts