Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Apbt_sól napisał(a):
33.mini doberman w Wałbrzychu

Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!:loveu:

Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apbt_sól napisał(a):
33.mini doberman w Wałbrzychu

Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!

Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........ :(

Jak to zniknie??? Dlaczego ma zniknąć???

Posted

wiecie ja w kwestii umieszczania aktualizacji na wątku - tak sobie nieśmiało myślę, że ten jest baaardzo długi i rzeczywiście zagmatwany więc może go zamknąć a otworzyć nowy i otworzyłaby go osoba, która podejmuje się robić aktualizacje (Kasia :loveu: ) i tam będzie łatwiej? zostawić nazwę tylko dodać, że część II, co Wy na to?

Beata już mam, tym razem błysnęłam "inteligencją" :mad: zapomniałam, że z tego konta z którego pisałam nie mam automatycznie zciąganej poczty, dopiero w nocy mnie olśniło :p

Posted

:eviltong: mozna na 1 stronie dac aktualizacje albo dopisac posty ktore to sa, znalesc chyba po numerze postu nie problem.Jedna osoba juz tu miala taki problem i zostal szybko rozwiazany numerami postow a sa to numery nastepujace: 995;997;999.
Moze Beata zmieni temat watku na taki:
Nadzieja Dobermana-aktualne info str. 100 lub post 995;997;999.

Posted

Czyli co? Znów dwa do wyciągnięcia na cito!!!Tylko gdzie je dać? Jakiś hotelik? Mamy na tyle kasy? Ponad 200zł! Boszsz........

Co do zamknięcia wątku i otworzenia nowego, dziewczyny muszą wyrazić zgodę.

Posted

ja jestem za tym, zeby byly dwa watki nasze. jeden do gadania a jeden typowo fotowy i opisowy. i ten drugi to musi zalozyc osoba, ktora jest na biezaco z informacjami i prawie ciagle w sieci.

Posted

Ja mogę aktualizować dobermany, ale potrzebuję tez pomocy osób oraz większego zaangażowania osób wklejających nam dobermany (aktualizacja informacji). Jesli będzie przegłosowane, mogę założyć nowy temat.

Posted

aisaK napisał(a):
To trzeba to dobrze sprawdzić...Albo porób zdjęcia a my zobaczymy co to za psiak...Przynajmniej się postaramy :lol:

Kurczę, dziewczyny- każda z was wymaga zdjęć. A my nie możemy ich robić! Nie ma nawet okazji! ! :-(

Posted

Co prawda błędy mnie trochę zraziły, no ale w końcu istnieje coś takiego jak dyslekcja itd, więc od razu nie skreślam, proszę:

WEZMNĘ DOBERMANA
data dodania: 2007-03-11

Wezmne psa rasa doberman najchetniej to czarny podpalany wiek od roku do lat pieciu, mam doswiadczenie takiego mniałam czekam na wiadomosc na meilaAutor: Wiesława
Adres: Śląsk - Tychy.
Email: [email protected]

Posted

Wezmę psa rasa doberman czarny podpalany rudy wiek od jednego roku do lat pięciu był to pies posłuszny coś nauczony jak tez nieraz zostac sam w domu, mam doswiadczenie miałam dobermana był wspaniały niedawno zmarł na raka, jesli ktoś z przyczyn np. finansowych czy wyjazdu chce oddac ale nie z powodu ze piesek jest zle wychowany i ktos nie daje rady .Zapewniam ze ten piesek co zamieszkam w mojm domu bedzie mniał wspaniałe zycie do konica jego dni , od paru miesiecy jestem cały czas w domu w około mojego miejsca zamieszkania jest duzo zieleni park itp mieszkam na Śląsku w Tychach czekam na wiadomosc meila lub telefonicznie ( sms) [email protected]

DOLORESA
tel. 508296101

Posted

Bytom..foty wkrótce:
''To roczna dobermanka. Ma obcięty ogon i elegancką budowę ciała, a do tego wszystkiego jest bardzo towarzyska i sympatyczna. Od razu garnie się do ludzi i jest bardzo ufna. W schronisku jest od miesiąca. Trafiła tu ze Śródmieścia. Ktoś ją przywiązał do bramy cmentarza przy ul. Powstańców Śląskich i zostawił. Teraz suczka wytrwale czeka na nowego pana. Agusia uwielbia spacery, więc będzie doskonałą towarzyszką wypraw. To kandydat na najlepszego przyjaciela. Za serce odpłaci przywiązaniem i miłością. Suczka jest zaszczepiona i odrobaczona.''

Posted

Na ten pierwszy meil co podała Rybcia napiszę, a drugiego ogłoszenia nie tykajcie-to rozmnażaczka!!!Nie chce wysterylizowanej!!!

Mamy problem: Ivi nie ma domu tymczasowego a nie może dłużej siedzieć w klatce, potrzebujemy domu tymczasowego, najlepiej Katowice lub okolice (Ivi jest w dalszym ciągu leczona)!!!!Wiem, że w kwietniu Fox India ma ją wziąśc do Warszawy, mam nadzieję, że na zawsze! Co tu robić?

Posted

dzodzo napisał(a):
a Krzys to wcale na niezadowolonego nie wyglada na tej fotce:evil_lol:

Krzys lubi jak tak psy sa w niego wpatrzone hihih:evil_lol:

a tak naprawde, to jadl kanapke:diabloti:

Posted

[SIZE=+1]Kupię szczeniaka, Szczecin
Rasa: Doberman
Kategoria: Kupię psa
Kupię z wielką chęcią szczeniaka Dobermana.Cena do 350 zł

Angelika Kamińska
[email protected]

2006-07-15 17:33:43

[SIZE=+1]kupie psa, Wałbrzych
kupie szczeniaka dobermana z obcitym ogonem i uszkami do 200zl z walbrzycha i
okolic tel886861940

Marika Kołdon
[email protected]
886861940

2006-05-11 13:13:22

[SIZE=+1]DOBERMAN KUPIĘ, SZCZECIN
KUPIĘ SZCZENIAKA DOBERMANA (SUCZKĘ)

robert olborski
[email protected]
0 500 296 663

2006-04-28 14:43:41

[SIZE=+1]kupię psa rasy doberman, olsztyn
kupię psa rasy doberman czarno-podpalanego w wieku od 2 do 4 miesięcy z
kopiowanym ogonkiem cena: od 100 do 400 złotych

karolina jaworska
[email protected]
(089)513-14-12

2006-04-10 15:54:57

Może którąś z rodzin dałoby się przekonać na młodego, ale dorosłego?