Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja moze przypomne :

Maciupek, Miniuś... tak go nazwałam...
Jest maleńki... Ma około 8 lat...
Pewnie miał jeszcze niedawno swojego pana, spał w łózeczku... Jest jednym z tych psów, które kompletnie nie maja szans na przetrwanie w schronisku. Zagubiony, przerażony! Cały się trzęsie... To biedactwo, stoi tylko przy kratach, boi się ruszyć, łapki mu się trzesą, cały aż dygocze... Nie wiem czy z zimna, czy ze strachu... Zal serce ściska jak się na niego patrzy... :placz:
Musi znaleźc szybko domek, bo sie wykończy... A tu zima za pasem... On nie przezyje tego... serce mi sie łamie na pół, gdy go widze....

Pomózcie prosze... :-(

Posted

Ja mogę tylko obiecać, że jak Maciupinek pójdzie do hoteliku, mogę mu zasponsorować karmę i ewentualnie jakieś drobne wpłaty pieniężne lub aukcje na bazarku!!! wziąć go niestety nie mogą, bo mam na tymczasie małą Jetkę i wściekłego z tego powodu męża, przepraszam i podnoszę!!!

Posted

[quote name='Edi100']Maciupki piesek, maciupkie serduszko pokocha najmocniej na świecie. Domku, znajdź się szybko i uratuj maciupkie-wielkie życie:(

maluszku :-( tak ładnie o tobie napisali :lol: