ewatr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 to ja moze przypomne : Maciupek, Miniuś... tak go nazwałam... Jest maleńki... Ma około 8 lat... Pewnie miał jeszcze niedawno swojego pana, spał w łózeczku... Jest jednym z tych psów, które kompletnie nie maja szans na przetrwanie w schronisku. Zagubiony, przerażony! Cały się trzęsie... To biedactwo, stoi tylko przy kratach, boi się ruszyć, łapki mu się trzesą, cały aż dygocze... Nie wiem czy z zimna, czy ze strachu... Zal serce ściska jak się na niego patrzy... :placz: Musi znaleźc szybko domek, bo sie wykończy... A tu zima za pasem... On nie przezyje tego... serce mi sie łamie na pół, gdy go widze.... Pomózcie prosze... :-( Quote
agusiazet Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ja mogę tylko obiecać, że jak Maciupinek pójdzie do hoteliku, mogę mu zasponsorować karmę i ewentualnie jakieś drobne wpłaty pieniężne lub aukcje na bazarku!!! wziąć go niestety nie mogą, bo mam na tymczasie małą Jetkę i wściekłego z tego powodu męża, przepraszam i podnoszę!!! Quote
Edi100 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Maciupki piesek, maciupkie serduszko pokocha najmocniej na świecie. Domku, znajdź się szybko i uratuj maciupkie-wielkie życie:( Quote
modliszka84 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 i podnosze Miniusia.... on nie zajmuje duzo miejsca... :placz: Quote
modliszka84 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Isabel Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Maluszek zmieści się nawet w malutkim domku. Quote
Isabel Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No właśnie, gdzie? Domku, pokaż się, gdzieś przecież jesteś. Quote
ewatr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Edi100']Maciupki piesek, maciupkie serduszko pokocha najmocniej na świecie. Domku, znajdź się szybko i uratuj maciupkie-wielkie życie:( maluszku :-( tak ładnie o tobie napisali :lol: Quote
Isabel Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Maluszek tak bardzo, bardzo chce do domu!!! Quote
Isabel Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Maluszku! Pokaż, że tak naprawdę jesteś Wielki! Quote
Recommended Posts