Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam do kilku osób oferujacych tymczas na mapie dogo - te ogłoszenia powinny byc tam aktualizowane... bo albo niekatualne albo brak odzewu....:shake:

cena tymczasów to zalezy jak sie ustali z domkiem tymczasowym...

popytajcie gdzie sie da o ten tymczas... ja nic nie wyczaruje... :roll:

Posted

Ta psina to jedna wielka rozpacz w oczach....:-(
Postaram sie w najblizszym czasie porozwieszac jego ogloszenia w mojej okolicy w Warszawie. Jakby co to mam nadzieje ze pomozecie w transporcie ???

Posted

A jakbyscie znalazly mu tymczas to moge troszke pomoc finansowo, niewiele, ale zawsze cos...
Ps dalam wlasnie ogloszenie w czterech łapach, a noz ktos go wypatrzy....

Posted

Kurde dziewczyny dajmy mu hotelik, przeciez na pewno ludzie sie zrzuca, sama tez sie dorzuce, zrobie zbiorke w pracy, zawsze te pare zl kazdy z nas uzbiera... No dajcie mu szanse :(

Posted

no własnie nie ma tu zadnego hoteliku...
przynajmniej ja o zadnym nie wiem...

jesli ktos mógłby poszukac to fajnie, ja niestety teraz mam mniej czasu zeby zaglądać na dogo - musze sie uczyc.... :-(

Posted

To nie ma innego wyjscia jak znalezc mu tymczas, Modliszka84 Ty chyba jestes wolontariuszką, moze masz jakis znajomych z wolontariatu ktorzy by wzieli to cudo ??? juz sama nie wiem co robic, wyslalam maile do kilku osob z Łodzi, nie wiem moze ktos odpowie.... :(