Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może zaczne grać w totka, jak wygram to nie będzie problemu z domkami dla wielu dogów i nie tylko, będę mogła się nimi zajmować, zamiast iść do pracy, bo nie mogę się pogodzić, że tak piękne, szlachetne i wspaniałe psy muszą tyle wycierpieć. A wczoraj nasz Tosiaczek znów wzbudzał zachwyt znajomych, którzy nas odwiedzili, ale oni są też zapsieni i w dodatku dwa psy im ciągle gryzą, muszą je rozdzielać i odseparowywać (chow chow z bernardynem) i nie ma co proponować, żeby adoptowali doga, tak już jest kogo poleciłabym z czystym sercem i nawet namówiła ma z reguły swoich ogoniastych kilka

Posted

Poprosze o numer konta na pw-powinno mi się dzisiaj udać odebrać ostatnią zaległa wpłatę z bazarku i w końcu mogłabym przelać pieniądze dla psa.......jesli wpłaty nie odbiore to przeleje bez niej a na bazarze wpisze ze nie wpłacono.

Posted

[quote name='Norel']Poprosze o numer konta na pw-powinno mi się dzisiaj udać odebrać ostatnią zaległa wpłatę z bazarku i w końcu mogłabym przelać pieniądze dla psa.......jesli wpłaty nie odbiore to przeleje bez niej a na bazarze wpisze ze nie wpłacono.[/QUOTE]

Dag!
Konto jest na pierwszej stronie. Przypomnę, może ktoś jeszcze będzie w stanie wspomóc Bigusia:
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Jeżeli ktoś może pomóc, to prosimy o wpłaty na konto Fundacji z dopiskiem Mr Big:
[/COLOR]07 2490 0005 0000 4500 6401 8021
Fundacja „Głosem Zwierząt”
Ul. Lodowa 2/1
60-226 Poznań[/SIZE][/B]

Posted

Tak jak wspominałam, moja przyjaciółka Małgosia T. podarowała Bigusiowi 200 zł. Przelew już poszedł. A ją wśród darczyńców proszę ew. okreslić właśnie jako Małgosię T.

A może warto w pierwszym czy drugim poście prowadzić rozliczenie tak jak na wątkach innych psiaków typu: wpływy, wydatki, potrzeby. To oczywiście tylko sugestia, ale może jakby ludzie widzieli, ile Bigusiowi trzeba, to ktoś by jeszcze jakiś grosik podrzucili.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']W tym problem. Ja też mam samych zapsionych znajomych. Sabinkę wzięła moja współpracownica, która wcześniej miała "tylko" jedną małą sunię z adopcji, ale teraz ma dwie, w tym jedną dożycę...[/QUOTE]

To chyba dlatego, że się przyciągamy jak magnesy;), ale na szczęście nowych naszą psją zarażamy :lol:, ja cały czas szukam odpowiedzialnych ludzi, którym można zwierza powierzyć i stałam się swoistym źródłem pośrednictwa, jak ktoś szuka to do mnie i jak chce oddać też niestety :evil_lol:. Za to mogę opowiadać mnóstwo historyjek o szczęśliwych zakończeniach, bo innymi sobie pamięci nie zapycham :diabloti:

Mizianka dla Bigusia, zaraz kończę pracę, to może mnie nawet trochę zaglucić :lol:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']
A może warto w pierwszym czy drugim poście prowadzić rozliczenie tak jak na wątkach innych psiaków typu: wpływy, wydatki, potrzeby. To oczywiście tylko sugestia, ale może jakby ludzie widzieli, ile Bigusiowi trzeba, to ktoś by jeszcze jakiś grosik podrzucili.[/QUOTE]
Masz rację, Allu, sama mogłam na to wpaść, przepraszam. ;)
Zaraz poproszę dziewczyny z FGZ, żeby podały ile wpłynęło i od kogo, i umieszczę w pierwszym poście.

Posted

I były wcześniejsze wpłaty na Biga (np. moja 100). Jutro powinno wpłynąć kolejne 200 zł. I Norel wpłaci niedługo za swój bazarek. A ja postaram się jutro otworzyć następny bazarek i poczarować jeszcze parę moich koleżanek. Napewno dadzą parę groszy... Wy martwcie się o DT i opiekę nad Bigiem. Oragnizowaniem kasy zajmę się ja... Oby tylko Biguś lepiej się czuł...