Alla Chrzanowska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='_Dunaj_']Mizianko przed snem dla Bigusia[/QUOTE] Witaj u naszego Bigusia! Chłopcu potrzeba wielu rzeczy, ale najbardziej - ludzkiej życzliwości i obecności tych, którzy rozumieją potrzeby tej niezwykłej, wspaniałej rasy. Quote
_Dunaj_ Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Może zaczne grać w totka, jak wygram to nie będzie problemu z domkami dla wielu dogów i nie tylko, będę mogła się nimi zajmować, zamiast iść do pracy, bo nie mogę się pogodzić, że tak piękne, szlachetne i wspaniałe psy muszą tyle wycierpieć. A wczoraj nasz Tosiaczek znów wzbudzał zachwyt znajomych, którzy nas odwiedzili, ale oni są też zapsieni i w dodatku dwa psy im ciągle gryzą, muszą je rozdzielać i odseparowywać (chow chow z bernardynem) i nie ma co proponować, żeby adoptowali doga, tak już jest kogo poleciłabym z czystym sercem i nawet namówiła ma z reguły swoich ogoniastych kilka Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 W tym problem. Ja też mam samych zapsionych znajomych. Sabinkę wzięła moja współpracownica, która wcześniej miała "tylko" jedną małą sunię z adopcji, ale teraz ma dwie, w tym jedną dożycę... Quote
Norel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Poprosze o numer konta na pw-powinno mi się dzisiaj udać odebrać ostatnią zaległa wpłatę z bazarku i w końcu mogłabym przelać pieniądze dla psa.......jesli wpłaty nie odbiore to przeleje bez niej a na bazarze wpisze ze nie wpłacono. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Norel']Poprosze o numer konta na pw-powinno mi się dzisiaj udać odebrać ostatnią zaległa wpłatę z bazarku i w końcu mogłabym przelać pieniądze dla psa.......jesli wpłaty nie odbiore to przeleje bez niej a na bazarze wpisze ze nie wpłacono.[/QUOTE] Dag! Konto jest na pierwszej stronie. Przypomnę, może ktoś jeszcze będzie w stanie wspomóc Bigusia: [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Jeżeli ktoś może pomóc, to prosimy o wpłaty na konto Fundacji z dopiskiem Mr Big: [/COLOR]07 2490 0005 0000 4500 6401 8021 Fundacja „Głosem Zwierząt” Ul. Lodowa 2/1 60-226 Poznań[/SIZE][/B] Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak jak wspominałam, moja przyjaciółka Małgosia T. podarowała Bigusiowi 200 zł. Przelew już poszedł. A ją wśród darczyńców proszę ew. okreslić właśnie jako Małgosię T. A może warto w pierwszym czy drugim poście prowadzić rozliczenie tak jak na wątkach innych psiaków typu: wpływy, wydatki, potrzeby. To oczywiście tylko sugestia, ale może jakby ludzie widzieli, ile Bigusiowi trzeba, to ktoś by jeszcze jakiś grosik podrzucili. Quote
_Dunaj_ Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']W tym problem. Ja też mam samych zapsionych znajomych. Sabinkę wzięła moja współpracownica, która wcześniej miała "tylko" jedną małą sunię z adopcji, ale teraz ma dwie, w tym jedną dożycę...[/QUOTE] To chyba dlatego, że się przyciągamy jak magnesy;), ale na szczęście nowych naszą psją zarażamy :lol:, ja cały czas szukam odpowiedzialnych ludzi, którym można zwierza powierzyć i stałam się swoistym źródłem pośrednictwa, jak ktoś szuka to do mnie i jak chce oddać też niestety :evil_lol:. Za to mogę opowiadać mnóstwo historyjek o szczęśliwych zakończeniach, bo innymi sobie pamięci nie zapycham :diabloti: Mizianka dla Bigusia, zaraz kończę pracę, to może mnie nawet trochę zaglucić :lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No właśnie, a co tam u naszego Chłopczyka??? Quote
joaaa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska'] A może warto w pierwszym czy drugim poście prowadzić rozliczenie tak jak na wątkach innych psiaków typu: wpływy, wydatki, potrzeby. To oczywiście tylko sugestia, ale może jakby ludzie widzieli, ile Bigusiowi trzeba, to ktoś by jeszcze jakiś grosik podrzucili.[/QUOTE] Masz rację, Allu, sama mogłam na to wpaść, przepraszam. ;) Zaraz poproszę dziewczyny z FGZ, żeby podały ile wpłynęło i od kogo, i umieszczę w pierwszym poście. Quote
Maryna Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']No właśnie, a co tam u naszego Chłopczyka???[/QUOTE] Też przyszlam zobaczyc co slychac.Pojechał do Furciaczek?? Quote
furciaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Przeprowadzka zaplanowana na jutro. Quote
conceited Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Przepraszam Joasiu, że dziś nie odebrałam, ale byłam w pracy. Póki co, oprócz bazarku Alli, nie ma żadnych wpłat na Biga. Będę rozliczać na bieżąco. Quote
joaaa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Agnieszka, ale czy możesz zrobić zestawienie wszystkich wpłat na niego, od początku? To wstawię do pierwszego postu. Quote
conceited Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='joaaa']Agnieszka, ale czy możesz zrobić zestawienie wszystkich wpłat na niego, od początku? To wstawię do pierwszego postu.[/QUOTE] ok :) zrobie. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 I były wcześniejsze wpłaty na Biga (np. moja 100). Jutro powinno wpłynąć kolejne 200 zł. I Norel wpłaci niedługo za swój bazarek. A ja postaram się jutro otworzyć następny bazarek i poczarować jeszcze parę moich koleżanek. Napewno dadzą parę groszy... Wy martwcie się o DT i opiekę nad Bigiem. Oragnizowaniem kasy zajmę się ja... Oby tylko Biguś lepiej się czuł... Quote
Magolek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Przyszłam i ja na dobranoc Bigusia pomiziać. Myślałam, że już jest u Furciaczka, a to jutro przeprowadzka. :) Quote
furciaczek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jak bedzie jakis bazarek kwiatowy to prosze mnie wolac:p Ja zaraz wyruszam:p Quote
Alla Chrzanowska Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Trzymam kciuki za bezpieczną podróż. Quote
Maryna Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Też trzymam z całej siły i czekam na relację:-)) Quote
conceited Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Z tego co słyszałam, Big się nie zmieścił do transportu :( dziś nie pojechał. Quote
Recommended Posts