Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści od Furciaczka .

Biguś czuje się coraz lepiej ,otwiera się na świat .Dzisiaj Małgosie na spacerze bardzo zaskoczył ,zaczął bawić się piłką :multi::multi::multi:!!!! Chłopak zaczyna żyć. Oczywiście Małgosia przy zabawie musiała Bigusia trochę przystopować aby chłopak z tego wszystkiego łap nie pogubił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Małgoś uściski dla Was!!!

Posted

Dzięki za wieści i prosimy o więcej takich.
Wiem, że sytuacja finansowa nie jest do końca "czysta", ale chyba nie jest źle. Będą wpływy jeszcze z 2 bazarków Maryny. A ja, jak tylko wrócę z zagranicy, natychmiast biorę się za następne bazarki dla Biga. Dostałam sporo fajnych książek, więc będzie super bazar książkowy. No i wystawię z moimi przetworami. A i jeszcze ciuszkowy...

Posted

Też chcę zobaczyc zabawę piłką:-))Coraz cudowniejsze wieści,bardzo,bardzo się cieszę:-))
Mam nadzieję ,że w przyszłym tyg,dostanę 200zł z zakończonego bazarku,natychmiast przeleję i dam znac

Posted

W związku z moim wyjazdem, chcę uporządkować sytuację finansową

WPŁATY NA MR BIGA,
sierpień 2011 - 920,73
wrzesień 2011 - 882,40
październik 2001 - 3436,19
listopad:
02.11 - deklaracja stała, XI, Alla - 50,00

Wydatki:
5315,23 - do dnia 01.11.11
400 - DT listopad

Brakuje 425,91 zł i deklaracji na DT u Furciaczka...

Posted

Przebrnęłam przez cały watek. Allu podziwiam cię, bez ciebie Biguś nie byłby tam gdzie teraz jest. Jesteście wielcy wszyscy: dziewczyny z fundacji za odwagę, Wszyscy którzy na miejscu w Bydgoszczy pomogli, teraz Furciaczek i ludziska którzy fanty na bazarki dają i deklarują się wspierać chłopaka co miesiąc. Gdyby móc znaleźć mu taki dom jak ma Ares u Gosi albo Kinio u Oli (ta Bydgoszcz chyba jakaś szczególna jest).... jeżeli pozwolicie umieścimy ogłoszenie Biga na stronie stowarzyszenia z opisem całej sytuacji i namiarami na waszą fundację - może przypadek sprawi że ktoś go u nas wypatrzy i zdecyduje się do siebie wziąć w zamian za wikt i opierunek.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Allu, zginął mi wątek z bazarkiem na Bigusia, to napiszę tutaj: kolczyki dostałam, są piękne, dziękuję :)

Bardzo Ci dziękuję!
Dziewczyny! Wyjeżdżam (o ile Okęcie ruszy). Powiedzcie Bigusiowi, że go kocham i wrócę, żeby dalej troszczyć się o niego. Bigusiu! Bądź dzielny i czekaj na mnie.

Posted

słuchajcie, cuda się zdarzają. Schorowana błękitna Afra, której koszt utrzymania znacznie wyższy jest niż zwykłego doga będzie miała prawdopodobnie dom, więc dla Biga też los się uśmiechnie