GOSIEK1 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wieści od Furciaczka . Biguś czuje się coraz lepiej ,otwiera się na świat .Dzisiaj Małgosie na spacerze bardzo zaskoczył ,zaczął bawić się piłką :multi::multi::multi:!!!! Chłopak zaczyna żyć. Oczywiście Małgosia przy zabawie musiała Bigusia trochę przystopować aby chłopak z tego wszystkiego łap nie pogubił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Małgoś uściski dla Was!!! Quote
Alla Chrzanowska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Dzięki za wieści i prosimy o więcej takich. Wiem, że sytuacja finansowa nie jest do końca "czysta", ale chyba nie jest źle. Będą wpływy jeszcze z 2 bazarków Maryny. A ja, jak tylko wrócę z zagranicy, natychmiast biorę się za następne bazarki dla Biga. Dostałam sporo fajnych książek, więc będzie super bazar książkowy. No i wystawię z moimi przetworami. A i jeszcze ciuszkowy... Quote
_Dunaj_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wspaniałe widomości i uadanego wyjazdu Allu Quote
Maryna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Też chcę zobaczyc zabawę piłką:-))Coraz cudowniejsze wieści,bardzo,bardzo się cieszę:-)) Mam nadzieję ,że w przyszłym tyg,dostanę 200zł z zakończonego bazarku,natychmiast przeleję i dam znac Quote
Magolek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wspaniałe wieści o Bigusiu, więcej takich. Trzymaj się chłopaku. :) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 W związku z moim wyjazdem, chcę uporządkować sytuację finansową WPŁATY NA MR BIGA, sierpień 2011 - 920,73 wrzesień 2011 - 882,40 październik 2001 - 3436,19 listopad: 02.11 - deklaracja stała, XI, Alla - 50,00 ______________________________ razem: 5289,32 zł Wydatki: 5315,23 - do dnia 01.11.11 400 - DT listopad ________________________ razem: 5715,23 zł Brakuje 425,91 zł i deklaracji na DT u Furciaczka... Quote
Caila Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Wlasnie zrobilam przelew 25 euro ( stala deklaracja dla Bigusia). mam nadzieje ze szybko dojdzie. pozdrowienia malgosia Quote
Alla Chrzanowska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Caila napisał(a):Wlasnie zrobilam przelew 25 euro ( stala deklaracja dla Bigusia). mam nadzieje ze szybko dojdzie. pozdrowienia malgosia Bardzo Ci dziękuję Małgosiu!!! Zapiszę ją jak wpłynie, bo nie wiem, jak będize kurs euro Quote
tu_ania_tu Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Przebrnęłam przez cały watek. Allu podziwiam cię, bez ciebie Biguś nie byłby tam gdzie teraz jest. Jesteście wielcy wszyscy: dziewczyny z fundacji za odwagę, Wszyscy którzy na miejscu w Bydgoszczy pomogli, teraz Furciaczek i ludziska którzy fanty na bazarki dają i deklarują się wspierać chłopaka co miesiąc. Gdyby móc znaleźć mu taki dom jak ma Ares u Gosi albo Kinio u Oli (ta Bydgoszcz chyba jakaś szczególna jest).... jeżeli pozwolicie umieścimy ogłoszenie Biga na stronie stowarzyszenia z opisem całej sytuacji i namiarami na waszą fundację - może przypadek sprawi że ktoś go u nas wypatrzy i zdecyduje się do siebie wziąć w zamian za wikt i opierunek. Quote
ania z poznania Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Allu, zginął mi wątek z bazarkiem na Bigusia, to napiszę tutaj: kolczyki dostałam, są piękne, dziękuję :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ania z poznania napisał(a):Allu, zginął mi wątek z bazarkiem na Bigusia, to napiszę tutaj: kolczyki dostałam, są piękne, dziękuję :) Bardzo Ci dziękuję! Dziewczyny! Wyjeżdżam (o ile Okęcie ruszy). Powiedzcie Bigusiowi, że go kocham i wrócę, żeby dalej troszczyć się o niego. Bigusiu! Bądź dzielny i czekaj na mnie. Quote
_Dunaj_ Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Powodzenia Allu, a Bigusiem sie nie martw, jest w dobrych rękach i my też go popilnujemy i pomiziamy przed snem Quote
docha Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 właśnie oznajmili, że Okęcie ruszy dopiero w czwartek. Quote
tu_ania_tu Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 słuchajcie, cuda się zdarzają. Schorowana błękitna Afra, której koszt utrzymania znacznie wyższy jest niż zwykłego doga będzie miała prawdopodobnie dom, więc dla Biga też los się uśmiechnie Quote
Maryna Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A cóż za zachwycające rzeczy mówisz,powiedz więcej.. Quote
tu_ania_tu Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 nie wiem więcej bo molosy nie działają :-( Quote
_Dunaj_ Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 To dobra wiadomość :) A dogo w tej chwili u mnie prawie też nie działa, cały czas się blokuje i rozłacza, a inne strony ok. Quote
AnnaEwa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Molosy już działają - jest rzeczywiście chętny dom na Afrę. Quote
Maryna Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Co u Biga??Jak się czuje??A może fotka,pogoda taka piękna,słoneczna Quote
_Dunaj_ Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Maryna napisał(a):Co u Biga??Jak się czuje??A może fotka,pogoda taka piękna,słoneczna Czy przelew już dotarł? Quote
furciaczek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Bigu mial dwa gorsze dni, ale teraz juz jest OK :) Jutro dam nowe zdiatka, nie mialam ostatnio netu i zanim wszystko nadrobie to mina wieki. Quote
Recommended Posts