Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Czyli gdzie Biguś jest teraz i co dalej? I jak wygląda sytuacja finansowa Biga? Bo w 1 poście mamy wpływy, ale nie mamy wydatków.[/QUOTE]
Ja też nie mam pojęcia, sprawy finansowe prowadzi Fundacja, jak dziewczyny podadzą, to wstawię do pierwszego postu.

Posted

Jeżeli chodzi o wydatki to fakturę z lecznicy odbieram dzisiaj 250 zł, za karmę 149 zł faktura w przyszły piątek , za rehabilitację jeszcze nie wiem . Będę je sukcesywnie wysyłać do GoniP. Joaaa czy wiadomo coś już o szelkach ?

Posted

Bo już miał nadzieję, że ma swoje miejsce. No nic to. Bez rehabilitacji nie ma szans, więc musi wytrzymać.
Bardzo proszę o informację jak wygląda sytuacja finansowa, ile kasy brakuje. Wiem, że jestem trochę upierdliwa, ale trudno jest organizować kasę, jeśli nie wiadomo, ile trzeba i ile jest długu. Fajnie by było, żeby w 1 poście oprócz wpływów były wydatki i te, które już były, i te, które nas czekają.
Dziewczyny zajmujące się finansami Bigusia!!!
Wybaczcie, ale muszę wiedzieć, ile trzeba na długi i na bieżące potzreby. Pamiętajcie, że nie przerazi mnie kwota. Mam dogi i wiem ile kosztuje ich utrzymanie i leczenie. Tylko napiszcie konkretnie ile, a ja kasę zroganizuję, żeby odciążyć Fundację, która i bez Biga ma masę wydatków.

Czyli tutaj mamy wpływy (przeklejam z 1 postu):
WPŁATY NA MR BIGA, stan na 14.09.2011
16.08 Magda W 20zl
18.08 Malgorzata Z 100,73 zl
19.08 Alla 100zl
22.08 Maryna 20zl
31.08 bazarek Alli 680zl
13.09 Alla 200zl
14.09 bazarek Norel 426 zl
14.09 Alla 50zl

Wydatki:
250 zł - lecznica
149 zł - karma
60 zł - transport na badania

Transprotu do Furciaczka nie liczę, bo za to zapłaciłam oddzielnie
Ile było innych kosztów? Ile brakuje kasy, żeby sytuacja finansowa Biga była "czysta"?

Posted

[quote name='docha']myślałam, że jest to zestawienie wszystkich przychodów i rozchodów Biga, ewentualnie zaznacz, iż nie dotyczy fundacji.[/QUOTE]

Docha!
To wcale nie jest zestwienie wszystkich wydatków. Na tym właśnie polega mój problem, że nie wiem, ile było wydatków, bo ile będzie to sama rozumiem, że jeszcze niewiadomo. Nie wiem nawet ile będzie miesięćznie kosztował hotel u Furciaczka. Chyba dziewczyny nie wierzą, że będę w stanie zorganizować tyle kasy...
No i dalej nie mam potwierdzenia wpływu 54,60 zł za bazarek fotograficzny...
Anija pisała, że przelała... Majątek to to nie jest, ale...

Posted

Gonia odcieta od neta, Aga wyjechala wiec chwilowo mamy ograniczony dostep do informacji. Bede z Gonia rozmawiac to dopytam o wszystko.
Miesieczny koszt pobytu u nas to 400zl z wliczonym jedzonkiem (o ile nie bedzie trzeba jakiegos RC specjalistycznego to wtedy bede prosila o pomoc w wyzywieniu malenstwa).

Posted

[quote name='furciaczek']Gonia odcieta od neta, Aga wyjechala wiec chwilowo mamy ograniczony dostep do informacji. Bede z Gonia rozmawiac to dopytam o wszystko.
Miesieczny koszt pobytu u nas to 400zl z wliczonym jedzonkiem (o ile nie bedzie trzeba jakiegos RC specjalistycznego to wtedy bede prosila o pomoc w wyzywieniu malenstwa).[/QUOTE]

Dzięki! To już więcej wiemy:lol:. Jeśli tylko będzie trzeba coś specjalistycznego, to na tym oszczędzać nie będziemy.
Z bieżącego bazarku będzie ponad 800 zł. Do skarbonki też zbieram. 29.09 wystawię następny bazarek.
Bardzo bym chciała jak najszybciej wyjść na prostą z długami za Biga i myśleć tylko o przyszlości.

Posted

Miałam okazję go widzieć wczoraj w lecznicy na Bełzy. Biedaczek. Mocno trzymam kciuki za rehabilitację. Mam nadzieję, że Słodki pomoże.

Niestety dt nie mogę oferować, bo mieszkam na 3 piętrze i do tego jestem w 7 miesiącu ciąży ale popytam.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dzięki!!!
O to samo proszę!!![/QUOTE]

To musicie Dziewczyny poczekać do poniedziałku wtedy wszystko ruszy i na bieżąco będę was informować . Na razie siedzę i czekam na dostawę karmy dla Bigusia potem jadę do niego :lol:

Posted

Alu piszę w imieniu GoniaP. Bardzo Cię prosi jeszcze o chwilę cierpliwości jeżeli chodzi o finanse.Conceited wyjechał wraca dopiero w niedzielę a ona jest upoważniona do wglądu w rachunki . GoniaP natomiast jest odcięta od świata padł jej komputer będzie dostępna dopiero we wtorek. Tak się to wszystko poskładało w jednym czasie ;)

Posted

Właśnie wróciłam od Bigusia. Jest bardzo grzeczny i okrutnie smutny :shake: .Apetyt mu dopisuje, większość dnia spędził w ogrodzie ,z chodzenie ładnie daje sobie radę ale na trawniku , na miękkim podłożu czuje się pewniej i łapek tak nie ociera . Dopóki nie będzie bucików chodzi w skarpetkach. Dostał dzisiaj wór nowej karmy i ekstra mięsko w puszkach dla piesa z problemami jelitowymi . Został wymiziany ,wycałowany i poszedł spać.

Posted

Przepraszam,ale źdźebło się pogubiłam.Biguś jest w DT w Bydgoszczy??Zostanie tam na czas rehabilitacji??
Nie dziwię się smutkowi-niesprawnośc i brak stabilizacji.....Ale teraz dzięki,,pilotażowi,,Alli i zaangażowaniu innych dobrych duchów będzie coraz lepiej,musi byc:-))