lenkaaaa2 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='PaSja Hera']Ja tez pomyslalam o P.Danusi,ale wiesz ,ze to nie najlepszy czas....Mam bezrekawnik Hasky dla dzieciaka 2-3lata oddam na bazarek![/QUOTE] P. Danusia odpada, ona chce psiaka, który pójdzie z nią na 8h do pracy, na podwórko firmowe, a tam pracownicy, samochody, mała by umarła ze strachu, skoro panikuje na spacerkach i wyleciała z zza ogrodzenia w panice!!!! Quote
Roszpunka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zabieranie psa do pracy to bezsens, szczególnie jeżeli opiekun może w każdej chwili stracić kontrolę nad zwierzęciem. Zbieram się kochane cioteczki, wrócę jutro wieczorkiem - diabełek jedzie ze mną. Już nie w bagażniku... Quote
Nadziejka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 :thumbs:[FONT=Arial Black]jedzcie kochani i wracajcie ku nam:multi:[/FONT] Quote
PaulinKa030894 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 zaglądam i pytam jak tam psinka ;) Quote
Nadziejka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :multi:pewnie szaleja na trawce :multi:pozdrawiamyy Roszpunkowa paczunie:loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 oj to widzę, że maleństwo już zabezpieczone :p przy okazji: zapraszam do moich kurdupli szatanów dwóch :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/212723-Wyrzucone-na-parkingu-szczeni%C4%99ta!-PILNIE-szukamy-domk%C3%B3w! Quote
Roszpunka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Zaglądam szybciutko na chwilkę, mam za sobą sporo kilometrów o 5-tej rano, ledwie żyję. Na szczęście przy drodze, żaden psiak na mnie nie czekał ;) Zmykam pod prysznic, oprzytomnieję troszkę to wstawię fotki i napiszę, co słychać. Quote
Roszpunka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Szanti chwilowo zmieniła DT - obawiam się, że potem nie zechce ze mną wrócić :evil_lol: Jest pod opieką mojej mamy, więc zostawiłam ją bez obaw. Malutka do mnie wróci niedługo, ale na ten moment nie może u mnie mieszkać. Powód jest banalny - jutro rano przyjeżdża do mnie Pako z problemami skórnymi, dwa takie psiaki w jednym mieszkaniu na ten moment odpadają. Szanti przeżyła mój wyjazd praktycznie bezstresowo - pełna miseczka smakołyków niweluje wszystkie smutki ;) Zdrówko - robale w koopach metrowe prawie i nieżywe, apetyt dopisuje, mniej się drapie, mniej śmierdzi - idzie ku lepszemu :multi: Coraz mniej się boi, przychodzi zawołana, pilnuje się, jest coraz bardziej żywa i radosna, rozkręca się dosłownie z godziny na godzinę. Dziś rano obudziłam się z diablątkiem na poduszce :diabloti: Kilka fotek i idę spać Dobranoc :sleep2: Quote
tomcug Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Prześliczny diabełek, w czerwonym jej do pyszczka.:lol: Quote
lenkaaaa2 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jak wpadnę z karmą to nie chcę Cie widzieć bez małej...;) muszę ja wycałować ;) Quote
Incia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Taka czarność-piękność jak moja! Roszpunko, nie mogłaś jechać z nami do Pionek, musiałaś przecież zgarnąć tego pieronka! Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Incia']Taka czarność-piękność jak moja! Roszpunko, nie mogłaś jechać z nami do Pionek, musiałaś przecież zgarnąć tego pieronka![/QUOTE] Wolałabym, żeby psiaki nie koczowały na poboczach, czekając, aż będę przejeżdżać... Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='lenkaaaa2']Jak wpadnę z karmą to nie chcę Cie widzieć bez małej...;) muszę ja wycałować ;)[/QUOTE] W takim razie będzie okazja do kolejnego spotkania ;) Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Śliczna jest i macieństwo straszne.:-o Chyba się nie powinna na dt zasiedzieć....:roll: Quote
Nadziejka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 :cool2::iloveyou:Cudnosciiiiiii malizna i jak pieknie dopasiownia oblozecka:loveu:slicznosci wszystkie Roszpuneczkowe- pozdrawiamy stokrotnie Quote
PaSja Hera Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No nie jakie malenstwo sliczne!!!!!!Cudowna jest!!!!! Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Jeżeli zmiany na skórze się cofną, będzie można maliznę ogłaszać... wszystko okaże się za kilka dni... Słodka jest bardzo, mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek. Mam więcej fotek, postaram się wrzucić wieczorem. Wpłynęło 20złotych od Węgielkowej :loveu: Dziękujemy :multi: Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Malutka, wszyscy o Tobie zapomnieli, czy jak? Fotki bym jakieś wstawiła ale skoro nikt tu nie zagląda... :niewiem: Quote
tomcug Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Malutka, wszyscy o Tobie zapomnieli, czy jak? Fotki bym jakieś wstawiła ale skoro nikt tu nie zagląda... :niewiem:[/QUOTE] Siedzę tu i oczy wypatruję, a Ty mówisz, że nikt nie zagląda??????????????????????????? :mad::mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Malutka, wszyscy o Tobie zapomnieli, czy jak? Fotki bym jakieś wstawiła ale skoro nikt tu nie zagląda... :niewiem: Jak to, dzisiaj trzy osoby+Roszpunka+ znowu ja to nikt????:mad: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 też zaglądam i czekam na te obiecane foty :mad: o 11 juz były obiecanki i nadal nic :shake: Quote
Recommended Posts