Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']Ale fajnie wygląda w czerwonym ;) Prawie tak ładnie jak Łapa :evil_lol:[/quote]Dzięki :loveu: (:mad:)

[quote name='ß@$!@']śliczna dama :loveu:[/quote]
Oj dama z niej jest na pewno :p

Posted

[quote name='ß@$!@']to fajno :)
ja okularów nie noszę i leżą gdzieś zakurzone w półce :diabloti:[/quote]
Też tak chciałam, ale po 2 tygodniach miałam kłopoty, bo sie matka czepnęła, że mnie dawno w okularach nie widziała :placz:
[quote name='Pimpek']Cześć babki :cool3:
Czy ja dobrze słyszę ze ktoś tu nosi okulary ?:cool3:
Ja niestety noszę :placz:
A co tam u Niki i ogółem u was ?:p[/quote]
No ja też noszę niestety...zobaczy sie do grudnia :diabloti:

Posted

no więc mówisz, że nie będziesz nosić i koniec, kropka! zawsze możesz dodać kilka argumentów, np. że po co krótkowidzowi okulary, przecież jeden jest krótko jeden dalekowidzem i taka kolej rzeczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']ja na dzień dzisiejszy bez moich okularów to sobie życia nie wyobrażam xD[/quote]
No widzisz (albo i nie :lol:)...a ja sobie życia w okularach na okrągło nie wyobrażam :eviltong: mnie oczy bolą jak tylko tą godzine w nich posiedze :cool3:
[quote name='ß@$!@']no więc mówisz, że nie będziesz nosić i koniec, kropka! zawsze możesz dodać kilka argumentów, np. że po co krótkowidzowi okulary, przecież jeden jest krótko jeden dalekowidzem i taka kolej rzeczy :evil_lol:[/quote]Albo "Ale tata przecież nie nosi zawsze, to ja mam nosić? :mad:"...i nie ważne to, że on ma tylko do czytania :razz:

[quote name='Blow']
Tu królewna wyszla jak szconiocek:loveu:[/quote]
A rzeczywiście :lol: dzięki...:p

Posted

Chciałam...ale moja mama nie chce, bo "za dużo roboty ze zmienianiem" a poza tym zapłaciła już 3 stówy za okulary i nie chce znów za soczewki płacić...mi to z resztą wisi, bo nosiłam okulary-wzrok mi się nie poprawił, nie noszę okularów-wzrok nadal taki sam ;)