Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie należę do kwiatolubnych, ale moja mama bardzo. W każdym pokoju jest mnóstwo roślin. Rozumiem dom pełen psów, ale żeby rośliny?! :diabloti: Wytrzymać się nie da :evil_lol: Także kwiotkuf mam już dość :cool3:

Nom, biedni są ci robotnicy... :rolleyes:
deer_1987 napisał(a):

:p
Pusiakowa napisał(a):
Cześć :) Dzięki ;]

Ogłaszam wszem i wobec, że wczoraj tzn. dnia 27.05.2009r. była nasza rocznica :loveu: Znaczy moja i Nikusi. ;) To już 3 lata razem! Wow! :multi:

Posted

Bewarka napisał(a):
Ogłaszam wszem i wobec, że wczoraj tzn. dnia 27.05.2009r. była nasza rocznica :loveu: Znaczy moja i Nikusi. ;) To już 3 lata razem! Wow! :multi:

To życzymy jeszcze wiele, wiele wspólnych lat ;)

Posted

Bewarka napisał(a):

Ooooo, to życzymy dalszych wielokrotności trójki w zdrowiu i usmiechu, no i w tym składzie!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Bewarka']
:BIG::BIG::BIG:Wszystkiego najlepszego!:BIG::BIG::BIG:
(trochę spóźnione:oops:)

Posted

[quote name='Izuuus']To życzymy jeszcze wiele, wiele wspólnych lat ;)Dziękujemy bardzo, przyda się :loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/ozi.jpg?t=1243257883 Śliczny Onuś:multi::p

[quote name='Asiaczek']Ooooo, to życzymy dalszych wielokrotności trójki w zdrowiu i usmiechu, no i w tym składzie!:lol:

Pzdr.Tak, najlepiej jak najdłużej :) Jak na razie nie wyobrażam sobie, żeby jej w domu zabrakło, koszmar normalnie...Zatem dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo :multi:

[quote name='Jagoodkaxd']Hej;] i dzięki:*
P.S jestem troche opóźniona:oops::oops:;]

[quote name='Onomato-Peja']widziałam fotki :multi:
fajooowskie :loveu::kiss_2:
To popatrz jeszcze na nowe xD

[quote name='Zuzka i shelciaki']:BIG:Wszystkiego najlepszego!:BIG:
(trochę spóźnione:oops:)
[quote name='Sarah']Spóźnione sto lat! :loveu: :eviltong: :p ;)
Dzięki serdecznie dziewczyny :multi::loveu:Nic się nie stało, ja to w ogóle opóźniona jestem...:lol:

Fotki z dzisiejszego spacerku z małą Moli ;) Na początku najnudniejsze i najgorsze :cool3:

cdn.

Posted

[quote name='deer_1987']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/m8.jpg?t=1243969179
ale mina :DTo nie tu Deerczku :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ha, wreszcie Ktoś rozruszał Nikę!:lol:
http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Sara/Obraz936.jpg

Pzdr.Aaa właśnie, to jest 'bokserka' :cool3: koleżanki, Moli. Jest jeszcze młodziutka, niewiele większa od Niki, ale na fotach wygląda jakby była ze dwa razy. :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że dziewczyny się sobie spodobały? Czy to były tylko jednostronne zaproszenia ze strony Moli?

pzdr.
Nie lubiły się, tzn. Nike nią denerwowała i warczała na Moli, ale ta i tak ciągle łaziła za nią krok w krok i nią obserwowała, jakby była czymś bardzo ciekawym i niecodziennym, calutki czas zapraszając do zabawy, więc jak tylko doszłyśmy do parku to puściłyśmy psy. Oczywiście Nika daleko nie odchodziła a Molka trzymała się niej, wszystko było w ok. Potem zaczęły się bawić, biegać, a jak już pani w kwiecie wieku się znudziło to zaczęły walczyć na poważnie. :cool1: Na szczęście udało nam się je szybko rozdzielić, bo są w miare lekkie, więc wystarczy jedną podnieść a drugą przytrzymać. Potem Moli dalej miała ochoty na harce, a Nika miała nią bardzo gdzieś i traktowała jak powietrze.
[quote name='Pusiakowa']Hej!:multi:
ja to wgl. opózniona :oops::oops:. Wszystkiego Najlepszego! :loveu:
fajnie sie ganiaja psinki ;):loveu:.
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/m12.jpg?t=1243969546 bawiiiiimy! :D
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/m14.jpg?t=1243969602 biedna Nikusia :evil_lol:

a sie tak wtrace Justyna to Asiaczek dala zly link :eviltong::lol:Dziękować! :loveu: :multi:

:splat:

O sorry Deer, ciemna masa jestem i wszystko mi się miesza
:oops: Dziękujemy za odiwedzinki :loveu: :lol:
No i mam teraz alergia...Normalnie jak wychodze przed dom to mam wrażenie, że mi nos eksploduje :razz: Zawsze wtedy jakoś wychodze jeszcze częściej :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Super fotki, fajnie się bawią :evil_lol::loveu:

Thx :multi: xD
deer_1987 napisał(a):
co nie tu?

A nic, nic, linki mi się pomieszały. Sorry jeszcze raz :lol: