Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusiakowa napisał(a):
czemu jury bylo do doopy?:cool3:. a co wy tam robilyscie?:cool1:
ale one wysoko skacza:-o.
No bo Nikusia najpiękniejsza i najmądrzejsza i w ogóle naj, a i tak nie była 'na podium' :diabloti: ;) Nie no żart. Wychodziło się na scenę, przechodziło kółeczko i jak coś to można było coś pokazać. Ale oczywiście ja sobie musiałam akurat wtedy zapomnieć co Nika umie :lol: Dostaliśmy tylko 2 próbki royal canina na pocieszenie chyba, za to pies który zawsze dostawał 1-sze miejsce [na szczęście jest w innej kategorii :eviltong:] i tym razem nie miał inaczej co mnie dziwi, bo już nie jest taki ładny jak wcześniej - dostał flexi 5m, więcej próbek od nas i "frisbee" niewiadomego pochodzenia i wiadomej jakości...No i puchar. Ogólnie ok, to przecież zabawa. :)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
aha:cool3:. przynajmniej macie karme.xD a ja u nas zapytalam o fotki:siara:
Hahah, no baaardzo dużo xD Na dwa razy :evil_lol: A byłam, byłam :p

Posted

Bewarka napisał(a):

Zakochałam się, tak fajnie skacze :loveu: Im więcej czytam o króliczkach tym gorzej dla mojej psychy, tyyyle popełniłam błędów przy swoich dwóch ['] [']...:splat: :razz:

jakich bledow?

Posted

Pusiakowa napisał(a):
no to jest kosmicznie duzo! :-o :diabloti:. a widzialam,widzialam.xpp:p
Żarty sobie stroisz w wieczory...:p

Ola164 napisał(a):
No to miałaś z Niką show na scenie :D

Hehe, no a mówiłam, że Nikusia się ukłoniła? Doopą do jury? :evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
jakich bledow?

Nie czytałam co jest dobre, a co nie, więc jedli to, co moja mama kupiła w sklepie zoologiczym. Często niezdrowe, no bo jak mieliśmy odróżniać - na każdych pisało, że dla królika to znaczy, że teoretycznie królik może jeść...Oboje nie wychodzili z domu, więc myśleliśmy, że szczepić nie trzeba. No i miały problem z utrzymaniem czystości, bo klatka była cała wyłożona sianem, na którym była położona plastikowa miseczka, z której ciągle się wysypywało jedzonko.
Pusiakowa napisał(a):
hej:)
zegnamy sie powolutku :-(:hand:
Oo, no to papatki, do zobaczenia! :bye:

agaciaaa napisał(a):

:diabloti: :evil_lol:

Dzięki :multi:

Pestka napisał(a):
Hej Waam ;)

Hej! :loveu:

Fotki będą, jak się nauczę przenosić foty z tej komórki :shake:

Posted

Ola164 napisał(a):
Nie ma to jak dobre zakończenie :diabloti:
Haha!
Ale dobrze jest, miała warować, ale zapomniałam, że ona się położy tylko z komendy siad :cool1: ale chyba nikt nic nie słyszał, mam nadzieję. :diabloti:

Mam te foty, uff, ile musiałam nainstalować, żeby przenieść z kom...:roll: Z czekania, bo tylko wtedy mi się nudziło, bo kol zaspała xp :eviltong: Ale był taki jeden gostek co robił aparatem wszystkim występującym, dowiem się kto to i gdzie mieszka :diabloti: [:evil_lol:]
Daj smaka!

Ym, foch!

Posted

Mogłam zrobić takie fajne zdjęcie - nos w nos - śmiesznie by to wyglądało z tymi podobnymi psami, ale się spóźniłam...

Ups, chyba wypadł :lol: [po prawej widać tego co foty robił]

Bedzie tego dobrego ;P

Posted

Ola164 napisał(a):
Jest na fotach ten pies co wygrał?

A faceta od fot dopadnij koniecznie :diabloti:
Jeszcze tu wchodzisz? Znaczy już od dogo nie odchodzisz? :multi: :lol:
To był ten właśnie, Borys...:razz: Więcej nie pamiętam, ale i tak dam jak zdobędę.
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/3-11.jpg?t=1247434973
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/9-6.jpg?t=1247435122

Posted

Bewarka napisał(a):

Nie czytałam co jest dobre, a co nie, więc jedli to, co moja mama kupiła w sklepie zoologiczym. Często niezdrowe, no bo jak mieliśmy odróżniać - na każdych pisało, że dla królika to znaczy, że teoretycznie królik może jeść...Oboje nie wychodzili z domu, więc myśleliśmy, że szczepić nie trzeba. No i miały problem z utrzymaniem czystości, bo klatka była cała wyłożona sianem, na którym była położona plastikowa miseczka, z której ciągle się wysypywało jedzonko.

• siano w pasniku albo na dole
  • granulat :D
  • ja nie szczepie swojego bo on tylko na balkon wychodzi
  • no wlasnie kuweta i tam zwirek a w klatce prawie zaden krolik nie chce miec czegos na dnie.

ale najwazniejsze ze wiesz jakie bledy i jestes w stanie to naprawic.

[url=http://forum.kroliki.net]Forum o kr

Posted

Ola164 napisał(a):
A kiedy ja od dogo odchodziłam? No raz, ale to chyba z rok temu....
A na dogo jestem cały czas, tylko przez jakiś czas nie wchodziłam na FB
Aha, no nie wiedziałam, bo ja regularnie to tylko bazarki przeglądam, od czasu do czasu inne...

Izuuus napisał(a):
witamy :hand:

Hej :cool3:

deer_1987 napisał(a):
Tez mam tam swoj watek :P ...
U nas krolis ma 140 cm klatke + zagrode do tego. pokaze fotke kiedys bo robilam niedawno.
Ooo, no to bardzo dużo! Chociaż moje to miały więcej, cały pokój 24/7 :evil_lol: Ale klatka malusia, chyba ok. 60cm długości dla jednego (całkowitych pomiarów nie pamiętam).

Nika na płytkach jeszcze bez fug...