Avaloth Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :cunao::BIG:Justyś !! :multi::new-bday: :drink1::knajpa: :laola: Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego. Wszystkiego Najlepszego ! :tort: PS nasza-klasa robi swoje :D Quote
Pusiakowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Heej! :multi: wypadliscie mi z sybskrypcji :mad::lol: super tytul! :cool3: no i . Szczęścia, zdrowia, pomyślności. Piwa, wódki i miłości. Miłych dni, ciekawych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń. życzy Martyś ;* Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 100 lat, spełnienia marzeń i takie tam... Ty sama wiesz czego pragniesz najbardziej, ja jedynie mogę życzyć Ci, bo wszystko, co sobie zaplanowałaś wypaliło :loveu: Kooope lat mnie tu nie było :lol: Quote
Bewarka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kinia']Hej! Fajna jedzeniowa sesja;) Widze, ze eN chętnie je:D Nie zawsze, ale jak zgłodnieje i apetytu dostanie to o rany...:D [quote name='deer_1987']Co to za karma? Nutra nuggets albo Nutra gold, hm, jedno z tych dwóch :hmmmm: [quote name='anitaaa i bartis']ale chapsia :loveu: xD Samturia: Ona zawsze mlaszcze przy jedzeniu :evil_lol: Dozia: Nom, coś pieski to tylko na boczku...:lol: Moniska, Nikusia dziękuje, smaczne było :p Feigned: Hej! :multi: A no śpioch...;] Asiaczki: Niestety...ale już zabraliśmy się do odchudzania! :) Anitaaa, Dozia, Isia, Martyna, Figa, Asiaczki, Kinia - dziękuję bardzo za życzonka! :multi: :loveu: Deer: Oj w tym roczku to imprezki niettt, ale i tak fajnie było ^^ Figa: W school byłam... :diabloti: I focisze, ważymy się. Eh, na prawdę aż tyle ważę? Spadam, bo się brat pcha [ten co na fociszach pomagał w ważeniu] :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ah no tak, zapomniałam że to nie każdemu to właśnie zaczynają się ferie :loveu: :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nie napisałaś jeszcze ile panienka waży :mad: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jakby podciąć pazurki, to waga od razu niższa...:evil_lol: Pzdr. Quote
Bewarka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ah no tak, zapomniałam że to nie każdemu to właśnie zaczynają się ferie :loveu: :evil_lol: Nie denerwuj mnie :placz: :diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']nie napisałaś jeszcze ile panienka waży :mad::siara: [quote name='Asiaczek']Jakby podciąć pazurki, to waga od razu niższa...:evil_lol: Pzdr.Hihihi, świetne :evil_lol: Fotki :multi: c.d.n. Quote
:: FiGa :: Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ależ ja nie chcę Cię denerwować, ja Ci nawet współczuję :grins: Super fotki :multi: Quote
Bewarka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Koniec! A teraz prośba :loveu: :lol: Proszę was bardzo o głosy tutaj! :modla::modla::modla: Quote
Bewarka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Izuuus']Witamy :cool3: Śliczne fotki :loveu:[/QUOTE] Hej :multi: Dzięki :D [quote name=':: FiGa ::']Ależ ja nie chcę Cię denerwować, ja Ci nawet współczuję :grins: Super fotki :multi:[/quote] Hie hie hie... Thx :p Zaraz do was wpadniemy, bo kupe czasu nie byłam :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://images45.fotosik.pl/56/1bd034265311b290.jpg śliczne zdjęcie :loveu: Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://images28.fotosik.pl/321/7b89a3d45ad95e33.jpg lubie takie - pies i krajobraz :D Quote
Feigned Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ta 3 mi się najbardziej podoba :loveu: i fajną obroże ma :cool3::loveu: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 heheheh, dawno mnie niebylo tu na dogo i powiem szczerze, ze jak zobaczylam tytul tego watka to poprostu wybuchnelam smiechem - oczywiscie z sympatii :lol: Witaj Justynko ;) Quote
Shetanka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images45.fotosik.pl/56/1bd034265311b290.jpg w górach byliście? :evil_lol: Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Widzę, że się na śniegu wyszalała :diabloti: [/CENTER] Quote
Recommended Posts