Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis dostalam poczta nowy numer PSA - wydanie specjalne opisujacy w jezyku polskim i angielskim nasze narodowe rasy
podejzewam ze jest to numer wydany z okazji wystawy swiatowej w Poznaniu

Posted

ja tez mam ten numer :lol: rozdawali na wystawie w poznaniu, bardzo fajny pomysl z tym wydaniem specjalnym bo pewnie wzielo go duzo zagranicznych wystawcow i dzieki temu moga sie dowiedziec czegos na naszych polskich rasach, zwlaszcza ze jest zarowno po polsku jak i po angielsku ;)
pozdrawiam

Posted

[quote name='JustynaJK']nie wiedziałam w kioskach,powinien być w oddziałach związku kynologicznego[/quote]
szkoda.. nigdy nie byłam w łódzkim oddziale ZK szczerze mówiąc...:oops: trochę głupio byłoby mi tam tak po prostu wejść i spytać czy mają wydanie specjalne "Psa", ale co tam! Pójdę może niedługo jak się uda...;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agnieszka K.']Gdyby ktoś chciał ten numer, to chętynie przeslę (dostałam go w prenumeracie, a wcześcniej przywiozłam z Poznania).
Proszę wówczas o podanie adresu na priv.[/quote]

Ja również mogę [B]odstąpić[/B] 1 egzemplarz, ponieważ jestem w tej samej sytuacji jak opisana wyżej i mam dwa :)