Elitesse Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dzis dostalam poczta nowy numer PSA - wydanie specjalne opisujacy w jezyku polskim i angielskim nasze narodowe rasy podejzewam ze jest to numer wydany z okazji wystawy swiatowej w Poznaniu Quote
shangri_la Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ja tez mam ten numer :lol: rozdawali na wystawie w poznaniu, bardzo fajny pomysl z tym wydaniem specjalnym bo pewnie wzielo go duzo zagranicznych wystawcow i dzieki temu moga sie dowiedziec czegos na naszych polskich rasach, zwlaszcza ze jest zarowno po polsku jak i po angielsku ;) pozdrawiam Quote
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 artykuły naprawdę są super w tym nr:multi: Quote
JustynaJK Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 nie wiedziałam w kioskach,powinien być w oddziałach związku kynologicznego Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='JustynaJK']nie wiedziałam w kioskach,powinien być w oddziałach związku kynologicznego[/quote] szkoda.. nigdy nie byłam w łódzkim oddziale ZK szczerze mówiąc...:oops: trochę głupio byłoby mi tam tak po prostu wejść i spytać czy mają wydanie specjalne "Psa", ale co tam! Pójdę może niedługo jak się uda...;) Quote
JustynaJK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 a przypuszczam,że napewno powinien ten nr być w oddziale poznańskim Quote
bellatriks Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='JustynaJK']a przypuszczam,że napewno powinien ten nr być w oddziale poznańskim[/quote] No, do Poznania to ja po jedno pismo jechać nie będą;) Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='bellatriks']No, do Poznania to ja po jedno pismo jechać nie będą;)[/quote] ale zawsze można poprosić o przesyłkę:lol: Quote
filonek_bezogonek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 czy jesli mam prenumerate to dostane go poczta czy musze dodatkowo zaplacic ?? czy ktos sie orientuje ? Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no właśnie niewiadomo.może napisz zapytanie do redakcji PSA? Quote
filonek_bezogonek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 juz mam odpowiedz ... nie musialam pisac do Redakcji bo numer specjalny przyszedl. Nie pisalam , nie pytalam , czyli numer specjalny przychodzi "sam" jesli ma się prenumeratę :) Quote
JustynaJK Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 w sumie tak powinno być,bo był to egzemplarz rozdawany za darmo! Quote
filonek_bezogonek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no i dzieki Bogu jest :) inna sprawa ze oni w tym ZKwP to maja troche bałaganu z tym 'PSEM" - ja sie doprosic zamoionego numeru archiwanego nie moge :p Quote
agara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ej, a mozna jeszcze ten nr. kupić/dostać?? chciałabym go kurcze miec! Quote
Agnieszka K. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gdyby ktoś chciał ten numer, to chętynie przeslę (dostałam go w prenumeracie, a wcześcniej przywiozłam z Poznania). Proszę wówczas o podanie adresu na priv. Quote
Błyskotka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No to Ja poproszę i już podaje adres :lol:. Quote
AiMiN Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Gdyby ktoś chciał ten numer, to chętynie przeslę (dostałam go w prenumeracie, a wcześcniej przywiozłam z Poznania). Proszę wówczas o podanie adresu na priv.[/quote] Ja również mogę [B]odstąpić[/B] 1 egzemplarz, ponieważ jestem w tej samej sytuacji jak opisana wyżej i mam dwa :) Quote
Dobermania Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :cool3: Zarezerwowany, hurra! :multi: :multi: :multi: Ale będzie czytania i podziwiania :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts