martasekret Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 mahtalie napisał(a): Dzięki:loveu::loveu::loveu: Łapki po smarowaniu troszkę lepiej? Quote
mahtalie Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wizualnie delikatna różnica. Albo się przyzwyczaiłam i już nie widzę. Sama nie wiem. Ale ogólnie wcale nie jest źle Quote
mahtalie Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dandy jest aktualnie już po zabiegu usuwania kamienia nazębnego, odzyskał świeży oddech, błyska bielą ząbków, żadne stany zapalne już go nie męczą, zachowuje się jak zdrowy staruszek, nie jest specjalnie problemowy. Ogólnie wszystko u niego w porządku. Pozdrawiamy;) Quote
martasekret Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='mahtalie']Dandy jest aktualnie już po zabiegu usuwania kamienia nazębnego, odzyskał świeży oddech, błyska bielą ząbków, żadne stany zapalne już go nie męczą, zachowuje się jak zdrowy staruszek, nie jest specjalnie problemowy. Ogólnie wszystko u niego w porządku. Pozdrawiamy;)[/QUOTE] Wiem, wiem - podczytuję wątek naszego staruszka na forum AST ;) cieszę się! pozdrawiam i ślę podziękowania dla opiekunki a dla Dandiego głaski! Quote
doddy Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Bazarek z kalendarzami ściennymi Fundacji AST. Zachęcamy do nabycia, a tym samym pomocy psiakom! http://www.dogomania.pl/threads/219855-KALENDARZE-%C5%9ACIENNE-A3-FUNDACJA-AST-na-pomoc-TTB-do-1.01.12-do-23?p=18256611#post18256611 Quote
martasekret Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Doddy, zerknij proszę na poniższe ogłoszenie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/wyjatkowy-tumis-pokaz-muze-czlowiek-znaczy-dobrocieplo-i-dom-ogl4502878.html Dowiadujemy się nieco więcej o historii Tumisia....jakże przykrej historii.......:( Quote
Chappi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Doddy jakim cudem pies mojego sąsiada znów jest w schronisku?? :angryy::angryy: Proszę mi to wyjaśnić!! http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DANDY-AMSTAFF-13-letni-staruszek-nagle-sam-SZUKA-DOMU-W0QQAdIdZ328046736 Znam tego psiego emeryta doskonale, więc nie mowy o pomyłce!!! Quote
Pinesk@ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dandy jest w domu tymczasowym. Zapewniam, ze w schronisku nie przebywa. Ktoś kto go ogłaszał wcześniej być może dostał informacje że pies ciagle szuka domu i znowu wystawił jego ogłoszenia na schron a nie na dom tymczasowy Quote
Chappi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ogłoszenie jest z dzisiejszą datą... Przepraszam za moją wściekłość, ale znam tego psiaka doskonale, ponieważ był moim sąsiadem i pilnie śledzę jego los. Naoglądałam się już różności z psią niedolą w roli głównej i dlatego się zdenerwowałam... Przepraszam. Quote
martasekret Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 zapewniam, że Dandy jest w DT. Tutaj dowód: http://www.fundacja-ast.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=463&sid=14981535fa12711abd55716fe4d4e163 wątek Dandiego na forum Fundacji AST, info i zdjęcia są dodawane na bieżąco. Dandy jest w DT, teoretycznie szuka DS, może stąd to ogłoszenie....a info o tym, że przebywa w schronie miało może na celu wzbudzenie większej litości...bo jak ktoś czyta, że pies jest w DT, to sobie myśli "ee tam, jest bezpieczny, ma co jeść, ma ciepło, więc nie trzeba mu pomóc". Quote
doddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dandy jest u Magdy w DT :) I ma jak pączek w maśle. Los staruszków szczególnie leży nam na serduchu. Quote
mahtalie Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chappi: Proszę się nie stresować, nie podniecać zanadto;) Danduś aktualnie śpi i nigdzie sie nie wybiera;) DS szukamy niby a i owszem ale musi byc cud miód i orzeszki żebym dziadzia oddała a o schronisku to juz w ogóle nie ma nawet co mówić;) Pozdrawiamy Quote
martasekret Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 mahtalie napisał(a):Chappi: Proszę się nie stresować, nie podniecać zanadto;) Danduś aktualnie śpi i nigdzie sie nie wybiera;) DS szukamy niby a i owszem ale musi byc cud miód i orzeszki żebym dziadzia oddała a o schronisku to juz w ogóle nie ma nawet co mówić;) Pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 W dniu wczorajszym pożegnaliśmy naszego Złotego Bulla, seniorka Dandiego. Dandy trafił pod naszą opiekę 5 miesięcy temu, ze schroniska, po śmierci opiekuna. Najbliższa rodzina nie zapewniła mu godnej starości, oddała jak niepotrzebny przedmiot, skazując na powolną, wegetatywną śmierć. Los do Dandiego się uśmiechnął, spotkał na swojej drodze Anię, Magdę. Udało mu się! Ostatnie miesiące był rozpieszczany, kochany, leczony. Niestety, wczoraj przegraliśmy ze starością, z chorobami. Nerki odmówiły już pracy. Żegnaj dziadku. Teraz jesteś Złotym Bullem wśród aniołów. [*] Quote
martasekret Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dandusiu..............:placz: :placz: :placz: Quote
rudakacha Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 O boże... Pocieszeniem jest to, że biega gdzieś tam, szczęśliwy... Quote
Pinesk@ Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Dołączył do swojego pana w niebie, żegnaj piesku.. :( Quote
mahtalie Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 też mnie pociesza, że jemu jest już lepiej. Aczkolwiek jeszcze trochę mi się płacze i egoistycznie myślę, że ja chcę z powrotem swojego piesia... Quote
plina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Biegaj kochany na łąkach bez zmartwień ;( Nie umarł w schronisku- dziękujemy!!!!!!! Quote
Anna222 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Czy wuíesz, jakie to wazne, ze bylas przy nim? Nie odszedl sam, ktos trzymal go jakby za reke. Dzieki Ci za to! Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts