Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widać że chłopakowi dobrze u Ciebie,szczęśliwa i radosna mordka Sadka to coś pięknego,była z niego kupka nieszczęścia kiedy go poznałam...
chudy strasznie ale kochany i miziasty :loveu:

a teraz to kawał byczka;)

urosło mu się trochę tu i ówdzie ale i tak jest super :multi:

Posted

Bo on zmeznial od tamtego czasu... I na dodatek sie starzeje, w lipcu juz szesc latek... Kurcze a na dodatek przed jesienia po skakankach drzewnych mial problem z przednia lapa tzn z ramieniem. czekakal az muprzejdzie w koncu hura zaczal chodzic w tych szelkach z obciazeniem. Potem sie na te szelki obrazil. potem byla zima i nie chcialam go meczyc na rowerku... Kurcze a teraz znowu zle skoczyl i znowu ta lapa...

Posted

Dorisben napisał(a):
Bo on zmeznial od tamtego czasu... I na dodatek sie starzeje, w lipcu juz szesc latek... Kurcze a na dodatek przed jesienia po skakankach drzewnych mial problem z przednia lapa tzn z ramieniem. czekakal az muprzejdzie w koncu hura zaczal chodzic w tych szelkach z obciazeniem. Potem sie na te szelki obrazil. potem byla zima i nie chcialam go meczyc na rowerku... Kurcze a teraz znowu zle skoczyl i znowu ta lapa...

a łapa opuchnięta,ciepła czy normalna a tylko kuleje ?co poprzednio weterynarz powiedział na ta łapę?przetrzymaj może Sadka kilka dni w domu,ogranicz mu ruch do minimum i jak tylko naciągnął Sobie ją to za 5-6dni nie powinno być śladu po tym.

Buziaki od cioci która założyła pięknisiowi tą paskudną zielono-czarną obrożę dla grzecznego chłopczyka :oops:

PS.to czarne u mnie w avatarku to również 6 letnia pitka i proszę nie wyzywać naszych "dorosłych" piesków staruszkami :eviltong:

Posted

ani ciepla ani opuchnieta... Tylko kuleje. On skaczac na mnie nie wyrobil i upadl na prawy bark-ramie. Wczesniej tez tak mial-robilam we wrzesniu przeswietlenie na obydwie przednie lapy i wet powiedzial, ze na zdjeciu nic kompletnie nie widac. Uznal, ze to musialo byc delikatne pekniecie kosci, ktorego nie widac na zdjeciu. Po jakims czasie oszczedzania przeszlo mu. Nawet zaczal w szeleczkach smigac. Kurcze i zmartwilam sie ta jego lapa znowu. Bo ci lekarze doprowadzaja mnie do wariacji... Tez marze o pieknej sylwetce dla Sadzika :lol:. A ja na dodatek mieszkam na 3 pietrze i tak mi go zal jak on sie skrobie po tych schodach i ze schodow...

Posted

Dorisben napisał(a):
:mad::mad::mad:
Gdzie te ciotki???
:angryy::angryy::angryy:

jak tu groźnie się zrobiło,Ty tu nam bejzbolem nie groź tylko pokaż pięknisia

PS.jak tam łapa księciunia :razz: ?

Posted

:roll: Czesc cioteczki-jestem troche zabiegana, bo mam na glowie ten moj salon. Ale wkleje chociaz jedna fotke Sadzislawa z dzisiaj

a to moze jeszcze jedna...nie dzisiejsza ale fota

Posted

:razz: Sadziu schudl... nie wiem... moze troszke...
Teraz Sadzinka jest w gosciach od wczoraj, jutro wraca do domciu. Poznalam tutaj cudowna pare i oni zajmuja sie Sadzikiem od czasu do czasu. Sadzio jest zakochany w Mateuszu i Mateusz w nim. Zaraz poszukam zdjecia z Mateuszem jak bylismy wszyscy nad jeziorkie.
Z lapka lepiej, oszczedzalismy sie troche to mu przeszlo.

:p

nad jeziorkiem ciag dalszy

Posted

Dorisben napisał(a):
:diabloti: no tak.... Sadzia nikt nie koffa juz... brzydkie ciotki...:mad:

no pewnie że brzydkie-nigdy nie twierdziłam że piękna jestem ;)

a szczupłe fotki Sadka moge prosić :cool3:

Posted

:multi: i jeszcze... zeby nie bylo, ze tylko TV ogladam

opalam sie...

nie caluj mnie tak tylko dawaj te chipsy...

oj dlugo mam czekac??

mam w koncu!!! hmmm to nie chips....

Posted

a cioteczek jak nie bylo tak nie ma... jakies dwie sie pokazaly i jeszcze jedna z zyczeniami, ze chce zdjecia szczuplego Sadzia... Mam tylko takie... Sadzio vel paroweczka