mrowa23 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 te ciotka a gdzie lawina zdjec obiecanych? :mad: te co sa to juz znam na pamiec - ostatnio wzielo mnie na sentymenty :oops: Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no wiesz tylko dwie ciotki i malo wam zdjec?? Jutro sie postaram....;) Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jestem sobie dostojniaczek.... To moja pańcia i nie ruszać... A tak sobie TV ogladam... Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A tak dupke sobie woze... Dorcia mi koraliki zrobila... A tutaj proba resocjalizacji Sadzia a ta dama to Salma, niestety Sadzio wystapil w kagancu...:shake: Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :mad:a ciotek jak nie było tak nie ma...:placz: Quote
mrowa23 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ehh mordziafo kochany...a ciotki sa tylko ze maja tez swoje dzieciaki ktore musza miec cos pozytku z ciotek ;) Quote
CASIA&ttb Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 widać że chłopakowi dobrze u Ciebie,szczęśliwa i radosna mordka Sadka to coś pięknego,była z niego kupka nieszczęścia kiedy go poznałam... chudy strasznie ale kochany i miziasty :loveu: a teraz to kawał byczka;) urosło mu się trochę tu i ówdzie ale i tak jest super :multi: Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bo on zmeznial od tamtego czasu... I na dodatek sie starzeje, w lipcu juz szesc latek... Kurcze a na dodatek przed jesienia po skakankach drzewnych mial problem z przednia lapa tzn z ramieniem. czekakal az muprzejdzie w koncu hura zaczal chodzic w tych szelkach z obciazeniem. Potem sie na te szelki obrazil. potem byla zima i nie chcialam go meczyc na rowerku... Kurcze a teraz znowu zle skoczyl i znowu ta lapa... Quote
CASIA&ttb Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dorisben napisał(a):Bo on zmeznial od tamtego czasu... I na dodatek sie starzeje, w lipcu juz szesc latek... Kurcze a na dodatek przed jesienia po skakankach drzewnych mial problem z przednia lapa tzn z ramieniem. czekakal az muprzejdzie w koncu hura zaczal chodzic w tych szelkach z obciazeniem. Potem sie na te szelki obrazil. potem byla zima i nie chcialam go meczyc na rowerku... Kurcze a teraz znowu zle skoczyl i znowu ta lapa... a łapa opuchnięta,ciepła czy normalna a tylko kuleje ?co poprzednio weterynarz powiedział na ta łapę?przetrzymaj może Sadka kilka dni w domu,ogranicz mu ruch do minimum i jak tylko naciągnął Sobie ją to za 5-6dni nie powinno być śladu po tym. Buziaki od cioci która założyła pięknisiowi tą paskudną zielono-czarną obrożę dla grzecznego chłopczyka :oops: PS.to czarne u mnie w avatarku to również 6 letnia pitka i proszę nie wyzywać naszych "dorosłych" piesków staruszkami :eviltong: Quote
Dorisben Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ani ciepla ani opuchnieta... Tylko kuleje. On skaczac na mnie nie wyrobil i upadl na prawy bark-ramie. Wczesniej tez tak mial-robilam we wrzesniu przeswietlenie na obydwie przednie lapy i wet powiedzial, ze na zdjeciu nic kompletnie nie widac. Uznal, ze to musialo byc delikatne pekniecie kosci, ktorego nie widac na zdjeciu. Po jakims czasie oszczedzania przeszlo mu. Nawet zaczal w szeleczkach smigac. Kurcze i zmartwilam sie ta jego lapa znowu. Bo ci lekarze doprowadzaja mnie do wariacji... Tez marze o pieknej sylwetce dla Sadzika :lol:. A ja na dodatek mieszkam na 3 pietrze i tak mi go zal jak on sie skrobie po tych schodach i ze schodow... Quote
Dorisben Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :mad::mad::mad: Gdzie te ciotki??? :angryy::angryy::angryy: Quote
CASIA&ttb Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dorisben napisał(a)::mad::mad::mad: Gdzie te ciotki??? :angryy::angryy::angryy: jak tu groźnie się zrobiło,Ty tu nam bejzbolem nie groź tylko pokaż pięknisia PS.jak tam łapa księciunia :razz: ? Quote
Bullila.nl Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dzieki za linka...:cool3: pies piekny i super ze trafil na taki domek..:multi:...jutro przeczytam caly watek;) pozdrawiamy Liliana;) Quote
Bullila.nl Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 i co beda nowe foteczki....:cool3: przeczytalam caly watek....dlugi jest :cool1: dobrze ze trafil na Ciebie:p Quote
Dorisben Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :roll: Czesc cioteczki-jestem troche zabiegana, bo mam na glowie ten moj salon. Ale wkleje chociaz jedna fotke Sadzislawa z dzisiaj a to moze jeszcze jedna...nie dzisiejsza ale fota Quote
CASIA&ttb Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ciotka... wydaję mi się czy Sadziu schudł troszkę :cool3: ?? jak tam łapka potworka? Quote
Dorisben Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :razz: Sadziu schudl... nie wiem... moze troszke... Teraz Sadzinka jest w gosciach od wczoraj, jutro wraca do domciu. Poznalam tutaj cudowna pare i oni zajmuja sie Sadzikiem od czasu do czasu. Sadzio jest zakochany w Mateuszu i Mateusz w nim. Zaraz poszukam zdjecia z Mateuszem jak bylismy wszyscy nad jeziorkie. Z lapka lepiej, oszczedzalismy sie troche to mu przeszlo. :p nad jeziorkiem ciag dalszy Quote
Dorisben Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :diabloti: no tak.... Sadzia nikt nie koffa juz... brzydkie ciotki...:mad: Quote
CASIA&ttb Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dorisben napisał(a)::diabloti: no tak.... Sadzia nikt nie koffa juz... brzydkie ciotki...:mad: no pewnie że brzydkie-nigdy nie twierdziłam że piękna jestem ;) a szczupłe fotki Sadka moge prosić :cool3: Quote
Dorisben Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a to wam cos wkleje niedobre ciotki... jestem sobie żabka... a tu pancia mi daje patyczek ale malutki jest... a to zdjecia bardzo lubie... fajny sznureczek... Quote
Dorisben Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :multi: i jeszcze... zeby nie bylo, ze tylko TV ogladam opalam sie... nie caluj mnie tak tylko dawaj te chipsy... oj dlugo mam czekac?? mam w koncu!!! hmmm to nie chips.... Quote
Dorisben Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 a cioteczek jak nie bylo tak nie ma... jakies dwie sie pokazaly i jeszcze jedna z zyczeniami, ze chce zdjecia szczuplego Sadzia... Mam tylko takie... Sadzio vel paroweczka Quote
asiamm Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ja podglądam wszystkie foty pięknego Sadzisława, ale cicho siedzę ;) Quote
Dorisben Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 asiamm dobrze, ze chociaz ty podgladasz Sadzislawa. dziekujemy za to i buziorek od Staska. :kiss_2::kiss_2::kiss_2::iloveyou: Quote
Recommended Posts