Apbt_sól Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 z glodu nie zdechnie przy 200g dziennie a tylko na zdrowie mu to wyjdzie , ruch ,ruch, malo zarcia i ruch! Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jak wroce z polski albo jak mi sie uda przed wyjazdem, kupuje rower i sadzik bedzie ganial. To chyba najlepsze rozwiazanie, biorac pod uwage brak terenu na ktorym on swobodnie moglby te patyczki meczyc. No i pileczki. Quote
Apbt_sól Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 o tak Saduś wyglada - cietka patrz i zapamietaj!:mad::diabloti: Piszesz ze nie masz gdzie Sada spuścić, ja w zasadzie tez nie mam , mimo ogromu terenow. Ale 30m minut rano i wieczorem sprintu w prawi i w lewo na Flexi i psy sa yjechane , do domu wracają z jęzorem na ziemi - wykombinujesz coś :razz: Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 zaglodzony wrecz...;) ale domku wtedy nie mial....:-( od tego waszego calowania tak przytyl Quote
mrowa23 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 szczuply zdorwy i wygimnastykowany ... i taki sadek byl i powinien byc...sadek to nie od sadla to od saddama w powaznym wieku.. Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 a jak to fotomontaz???? :eviltong: zaraz zobaczycie Sadzika jak sobie dynda z sznureczkiem, co byscie nie myslaly, ze tylko na kanapie lezy i co nie mowilam, ze fotomantaz-zdjecie zostalo zmienione.....!!!!! Quote
Apbt_sól Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dobrze wygladał, zaglodzony nie był wcale - swietnie skakał, jak sprezynka, latał ganiał , kupa werwy , tluszcz nie jest oznaka dobropytu... nie no nie koniecznie ze lezy , ale swinka z niego sie zrobila a tak ma nie być ciotka! My calowac nie nadazamy - to puchnie :razz: bo mi o sylwetke chodzilo, a dogo ma mula, zreszta sadek sie nie rozni niczym tutaj spojrz na tą talie! :razz: Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ciotki wiem, serce mnie tez boli, ze on taka kluseczka ( a nie tucznik). Dlatego rowerek w ruch pojdzie popoludniu a wieczorkiem ewentualne dyndanie na sznureczku a mam pytanko, czy on moze jak bedzie biegl przy rowerze miec zalozone szelki z obciazeniem? Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 to wlasnie blizniaki, ktore sypiaja czasem u mnie. Cala trojka spala na podlodze i Sadzik na czwartego. Czyli Sadzik morderca dzieci-zostal przyduszony przez Eryka pozostale jak Sadzik dynda Quote
mrowa23 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 swietne sceny lozkowe :] ehhh lezka w oku... nie ze ja marudze ale ta kolczatka... ciotka no... no dasz rade przezyc moje marudzenie nie? Quote
Dorisben Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 przezyje... kolczatka dlatego, ze pan wtedy grzeczniejszy ... nic mu sie nie dzieje, bo on wogole jak aniolek chodzi wiecnuszkodzony nie jest. Zreszta co by sie przez to sadelko przebic moglo zdjecie nr6 dalsza czesc ubierania sadka teraz to majtki lato 2007 potem dyndanie na sznurku ala motylek to tez lato 2007 sadzik i oponka sadzik pancia i ciocia Ada a 11 to tez dalsza czesc dyndanka przystojny co??? Quote
Apbt_sól Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Z Kasią , kaplysmy sie ze to bzdura ze on na dzieci furczal, bo jak jechalysmy w autobusie to dziaciki piszczaly przerazliwie i lataly a sadek mial je w doopie , mimo iz byl w naprawde wielkim stresie i wsrod obcych . Foty rewelka , takie na lince to czesciej i z juniorami boskie :) Quote
Dorisben Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 oj cieniutko cioteczki.... cieniutko- TO JUZ KONIEC ODWIEDZIN....jestesmy rozczarowani....:angryy: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 aaaa... ja widziałam wczoraj wszystkie, ale kulałam kotlety i nie mogłam klikać :evil_lol::evil_lol: cóż moge rzec...... proponuje konkurencje- który szybciej schudnie- Sadek czy Clockwork :razz::razz::cool1: Kloc ma do zrzucenia z... 10 kilo :roll::oops: no a pozatym Sadek to mój faworyt i jeden z pierwszych którego obserwowałam na dogo.... i mam do niego taki sentyment :loveu::loveu: że normalnie...:loveu: i tyle żeby nie było że mnie nie było... cmokal w nochala od cioteczki ze śląska :multi::loveu: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :cool1:bo Cioteczki krzyczą jak cicho ............oj ciotki :mad:rabanu narobiły a teraz po kątach się chowaja Quote
Apbt_sól Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Nie chowowają , obserwują :evil_lol: Zawody miecdzy ciotka i Sadem uwazam za otwarte! :cool1: Jaki macie limit czasu?:eviltong: clockwork - ty se zebow nie wybijaj :diabloti: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Apbt_sól']Nie chowowają , obserwują :evil_lol: Zawody miecdzy ciotka i Sadem uwazam za otwarte! :cool1: Jaki macie limit czasu?:eviltong: clockwork - ty se zebow nie wybijaj :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty Klocusiowa sie jeszcze odchudzasz :hmmmm: czy Klocuś :razz::razz:.....żebym się Cie dopatrzyła potem :roll: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Apbt_sól']Nie chowowają , obserwują :evil_lol: Zawody miecdzy ciotka i Sadem uwazam za otwarte! :cool1: Jaki macie limit czasu?:eviltong: clockwork - ty se zebow nie wybijaj :diabloti: nie między ciotką i Sadzikiem a między PSEM CIOTKI a Sadzikiem... ja tam moge przejąć od niego z 5 kilo :evil_lol::evil_lol: nie ma limitu czasu- kto pierwszy ten lepszy ... aż nasze psy będą miały piekne wcięcie w brzuszku :loveu: Klocuś jeszcze rok temu miał... KLATE i wcięcie w brzusiu, dziś ma BRZUCH i wcięcie w klacie :oops::oops: ... wiem wiem... żaden powód do dumy... zapuściło sie chłopisko.... ale nie je wiele,zastanawiam sie czy to aby nie OPUCHLIZNA GŁODOWA :roll::cool1: z ruchem gorzej bo praca zniewala mnie...... :mad: zęby CHYBA mam wszystkie :evil_lol::evil_lol: ale biegłam tu jak głupia :evil_lol::evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 hrhrhr ,no psem ciotki :diabloti::diabloti: , jop twoju mac, zawsze najpierw paplam pozniej mysle . Ja Grubą odchudzam namietnie, ale przez nia wiorem zostane bo ona mula na bieganie, jak znia latam ok , ale sama to rypnie sie w trawie i opala bemben - no chyba ze na choryzoncie On-ka zobaczy to spida ma takiego ze tylko sie lapy pala :diabloti: Nawwet oststanio wymyslilam ze powinny być w sprzedazy takie projektory holoramow - kupilabym , i wysletlila jej ON-ka(sasiada co sienie lubią) i wtedy zyla by byla pierwsza klasa :evil_lol: .(ale pod szczucie to podchodzi wiec teoretyzuje ze by nie bylo) A tak zotsaje mi rycie twarza gleby , lepiej niz orka na polu :diabloti: biegnac patzre na nią czy aby juz nie lezy w trawie i za ile sie flexi skoczy i lup o pien , w zebach piach :evil_lol::diabloti: pitu , pitu Czekamy na wasze efekty! :loveu::mad: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 buuhahahhaha.... czyli nie mam co stydać że TYLKO mój pies zapuszczony :siara::siara: najgorsze że zapuścic to moment... ze zrzuceniem zbędnych kilogramów już nie tak HOP :roll: ale wiem i zdaję sobie sprawę... dla zdrowotności psa... już zaczynają szwankować stawy Klocusiowi... cholewcia... dlatego MUS go odchudzic... ino nie wiem czy to na pewno stawy a nie np. reumatyzm (RTG nie da se dziad zrobić :mad:) i czy przy stawach może biegać, skakać, latać, pływać :cool1: Quote
Apbt_sól Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 u mnie dawka glodowa plus ruch i suka ladnie chudnie , wiec damatu nie ma wiekszego, troche teraz znow jej sie przytyje pewnie bo lape ma po zabiegu i szwy na nij , ale jak tylko szwy scigne, obroza na szyje i latanie nie ma to tamto :P Quote
Recommended Posts