Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorisben napisał(a):
a cioteczek jak nie bylo tak nie ma... jakies dwie sie pokazaly i jeszcze jedna z zyczeniami, ze chce zdjecia szczuplego Sadzia... Mam tylko takie... Sadzio vel paroweczka

oj tam marudzisz,przecież Sadziu to model pierwsza klasa a wiosna idzie i można już zrzucić zimowe ubranko tluszczowe :evil_lol:

widzieć uśmiechniętą mordkę Sadka bezcenne... :loveu:

buziaki dla Was :p

Posted

:eviltong: chociaz jedna ciotka nie czepia sie az tak o brzusio Sadzia...I wie, ze usmiech i milosc wiecej znaczy niz malusi brzunio. Ja tez mam wyrzuty, ze moje malenkie troszke za tluste ale tutaj nie mam za bardzo jak z nim poszalec... A ostatnio to on kulal i ja tez w tym samym czasie... a na dodatek w sobote zwichnelam noge :angryy: No i jak mam go na rowerku przegonic?? Ale cieplo sie robi to chlopak poplywa, do pracy bede na rowerku jezdzic a on ze mna. Po za tym moj salon ma 70m wiec rozbieg bedzie mial. Casia twoja pitkowa jest cudna, chcialabymkupic Sadziowi taki gryzak, bo on lubi skakac a tutaj takich nie ma...

Posted

Dorisben napisał(a):
:eviltong: chociaz jedna ciotka nie czepia sie az tak o brzusio Sadzia...I wie, ze usmiech i milosc wiecej znaczy niz malusi brzunio. Ja tez mam wyrzuty, ze moje malenkie troszke za tluste ale tutaj nie mam za bardzo jak z nim poszalec... A ostatnio to on kulal i ja tez w tym samym czasie... a na dodatek w sobote zwichnelam noge :angryy: No i jak mam go na rowerku przegonic?? Ale cieplo sie robi to chlopak poplywa, do pracy bede na rowerku jezdzic a on ze mna. Po za tym moj salon ma 70m wiec rozbieg bedzie mial. Casia twoja pitkowa jest cudna, chcialabymkupic Sadziowi taki gryzak, bo on lubi skakac a tutaj takich nie ma...

daj adres dobra kobieto i jak będę kupować dla czarnych gryzaki to poślemy Sadzikowi też :cool3:

buziaki :loveu:

Posted

no to sie ciotka rozhulała ;)

Ciotka napisz na tym wątku KLIK jak ma sie sprawa TTB w Holandii , bo padło wcześniej pytanie , czy można mieć , czy tylko papierowe czy bez rodowodów też

Posted

:angryy: I jak ja mam watek Sadzia rozkrecic jak nikt tu nie zaglada???
:lol: A tu zabawa z moja corka pt: Kto ma silniejszy scisk i czyja to zabawka??"

a tutaj taki ludek nad portem, chyba lowi ryby???

a tutaj jak wracalismy ze spacerku...

macie tego slodziaka jeszcze...:lol: