mrowa23 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja tez ogladam ale komp mi siadl i u naprawy wiec podgladanie ograniczone dobra wola stacjonarki...ktora nie ma za duzo dobrej woli... Quote
agawa9 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ale pituś mniodzio:loveu::loveu::loveu:śśśśśśśśśśśśliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
CASIA&ttb Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dorisben napisał(a):a cioteczek jak nie bylo tak nie ma... jakies dwie sie pokazaly i jeszcze jedna z zyczeniami, ze chce zdjecia szczuplego Sadzia... Mam tylko takie... Sadzio vel paroweczka oj tam marudzisz,przecież Sadziu to model pierwsza klasa a wiosna idzie i można już zrzucić zimowe ubranko tluszczowe :evil_lol: widzieć uśmiechniętą mordkę Sadka bezcenne... :loveu: buziaki dla Was :p Quote
Dorisben Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :eviltong: chociaz jedna ciotka nie czepia sie az tak o brzusio Sadzia...I wie, ze usmiech i milosc wiecej znaczy niz malusi brzunio. Ja tez mam wyrzuty, ze moje malenkie troszke za tluste ale tutaj nie mam za bardzo jak z nim poszalec... A ostatnio to on kulal i ja tez w tym samym czasie... a na dodatek w sobote zwichnelam noge :angryy: No i jak mam go na rowerku przegonic?? Ale cieplo sie robi to chlopak poplywa, do pracy bede na rowerku jezdzic a on ze mna. Po za tym moj salon ma 70m wiec rozbieg bedzie mial. Casia twoja pitkowa jest cudna, chcialabymkupic Sadziowi taki gryzak, bo on lubi skakac a tutaj takich nie ma... Quote
Dorisben Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :razz: a to jak moje dziecko rozpuszcza drugie: liż lizaka - gryz lizaka a Sadziowi nawet wychodzi... Quote
Dorisben Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :multi: a to z dzisiejszego spacerku swieżynki :lol: tak mi dobrze... Prosze a tutaj pozuje jak prawdziwy rasowiec... WIECEJ ZDJEC JAK CIOTKI NAS ODWIEDZA!!!! Quote
Dorisben Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 no tak ciotek nie ma...:mad: a my sie tak staramy....:shake:niedobrze Quote
CASIA&ttb Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dorisben napisał(a)::eviltong: chociaz jedna ciotka nie czepia sie az tak o brzusio Sadzia...I wie, ze usmiech i milosc wiecej znaczy niz malusi brzunio. Ja tez mam wyrzuty, ze moje malenkie troszke za tluste ale tutaj nie mam za bardzo jak z nim poszalec... A ostatnio to on kulal i ja tez w tym samym czasie... a na dodatek w sobote zwichnelam noge :angryy: No i jak mam go na rowerku przegonic?? Ale cieplo sie robi to chlopak poplywa, do pracy bede na rowerku jezdzic a on ze mna. Po za tym moj salon ma 70m wiec rozbieg bedzie mial. Casia twoja pitkowa jest cudna, chcialabymkupic Sadziowi taki gryzak, bo on lubi skakac a tutaj takich nie ma... daj adres dobra kobieto i jak będę kupować dla czarnych gryzaki to poślemy Sadzikowi też :cool3: buziaki :loveu: Quote
karusiap Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przepiekny Sadzik w plenerze:loveu::loveu:i sloneczko...ehhh pomarzyc mozna;) Quote
Dorisben Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 i jeszcze... Sadzio-jak tam zejsc??? Woda w koncu.... " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://img4.imageshack.us/img4/7210/sadekidorka032.jpg Quote
JamniczaRodzina. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Sadziu jaki Ty jesteś piękny :loveu: Quote
Dorisben Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :diabloti: piekny piekny ale frekfencja kiepska... Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no to sie ciotka rozhulała ;) Ciotka napisz na tym wątku KLIK jak ma sie sprawa TTB w Holandii , bo padło wcześniej pytanie , czy można mieć , czy tylko papierowe czy bez rodowodów też Quote
Dorisben Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ja chyba cos tam pisalam ostatnio ale jutro przejze ten watek dokladniej. A Sadzio jak?? Sliczniutki?? Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dorisben napisał(a):ja chyba cos tam pisalam ostatnio ale jutro przejze ten watek dokladniej. A Sadzio jak?? Sliczniutki?? śliczniutki :loveu::loveu::loveu: Quote
Dorisben Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :angryy: I jak ja mam watek Sadzia rozkrecic jak nikt tu nie zaglada??? :lol: A tu zabawa z moja corka pt: Kto ma silniejszy scisk i czyja to zabawka??" a tutaj taki ludek nad portem, chyba lowi ryby??? a tutaj jak wracalismy ze spacerku... macie tego slodziaka jeszcze...:lol: Quote
agawa9 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jak to nikt nie zagląda??:crazyeye: no-ja jestem na przykład a Sad jest absolutnie very very piękny:loveu::loveu::loveu: Quote
Dorisben Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :razz: Sad jest najpiekniejszy na swieci... Jestem w nim bezgranicznie zakochana... Musze pomyslec nad sklonowaniem Sadzia... Koffam go bardzo Quote
Bullila.nl Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/2646/sadekidorka072.jpg i kto przegral????:cool3: cioteczka...z tego co czytalam ..to piekny Saddam ma agresje do psow...myslalam zeby sie spotkac i wyciekac nasze psy..;) u mnie Bullit spoko tylko suka jest:evil:...takze pewnie nici ze wspolnych szalenstw:roll:;) Quote
mrowa23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mmm http://img11.imageshack.us/img11/3392/sadekidorka067.jpg ma cos w sobie to zdjecie... Quote
Dorisben Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 wlasciwie Dorka wygrala...:-o ostateczny wynik nie znany, bo maskotka sie zepsula. Ale potem wstawie zdjecia z drugiej walki. Quote
Dorisben Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ;) II runda -uwaga sceny mrozace krew w żyłach!!! Quote
Dorisben Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :placz: gdzie moje piszczaca zabawka ??? o nie, schowala... oj ta moja mala pancia... nawet nie pozwoli nic powiedziec.... Quote
agawa9 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 boszzzzz - pies morrrrrrdercaaaaaaaaaaaa:lying::smhair2::vamp::nerwy::evilbat::eek::shocked!: piłeczek piszczących :evil_lol::megagrin::grins: Quote
Recommended Posts