Dorisben Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 na zdjeciu nr 7-znalazlem opone, wyciagne ja sobie!! a na 12 piekny chlopaczek, nie.... a calosc pt: jak spedzalem wolny czas na siwezym powietrzu:eviltong: ; Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 zmienialiscie koła??? z zimowych na letnie???:evil_lol: Quote
Dorisben Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :mad:No prosze, prosze.... Tak to cioteczki marudza, stekaja, wyzywaja od tucznikow a jak zdjecia sa to cichutko... My sie chyba obrazimy czy jak :evil_lol: NO NIE WIERZE, CIOTKI ZAGINELY..... SADEK SIE OBRAZIL.... Quote
clockwork Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jestem :grins: jeździłam po śląsku w poszukiwaniu NASZEGO QDŁACZKA :placz::placz: Sadzik... ale ta oponka jest TROSZKE za duża do hulajnogi :grins: http://images24.fotosik.pl/195/ed24159c2c2a554c.jpg i nie fochaj już :loveu::loveu: cioteczka koffa Grubaska :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Dorisben']:mad:No prosze, prosze.... Tak to cioteczki marudza, stekaja, wyzywaja od tucznikow a jak zdjecia sa to cichutko... My sie chyba obrazimy czy jak :evil_lol: NO NIE WIERZE, CIOTKI ZAGINELY..... SADEK SIE OBRAZIL.... jak Dinozaury ja tu noc zarywam a One se kaś lażą :razz::razz: Quote
Dorisben Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 za kare ciotki nie dostana nowej porcji zdjec, trudno....:diabloti: poczekaja sobie troszeczke. A my sie tak staralismy.... Quote
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Dorisben']za kare ciotki nie dostana nowej porcji zdjec, trudno....:diabloti: poczekaja sobie troszeczke. A my sie tak staralismy.... jeszcze będą klinkać :diabloti:.................................. :mdleje: Quote
clockwork Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Dorisben']za kare ciotki nie dostana nowej porcji zdjec, trudno....:diabloti: poczekaja sobie troszeczke. A my sie tak staralismy.... masz racje... IM nie dawaj... daj fotki tylko dla mnie :grins: ja byłam :razz::razz::loveu: Quote
Dorisben Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 clockwork podaj skype to wysle ci przepiekne foteczki Sadzika. No i Alicji oczywiscie ale z nia mamy juz uklad. Niedobre ciotki, niedobre.... ;) Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Dorisben']clockwork podaj skype to wysle ci przepiekne foteczki Sadzika. No i Alicji oczywiscie ale z nia mamy juz uklad. Niedobre ciotki, niedobre.... ;) jak Alicja te fotki ma to ja se i tak obejrze..:razz::razz:. kompek mi dziś szwnkuje... nie zapisze nawet jak mi wyślesz pliki... cosik mi sie niedobrego dzieje cały dzień w kompecku :shake::shake: Quote
mrowa23 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ja przez weekend walczylam zsamochodem i dopeiro teraz powrocilam do neta wiec od razu podziwiam zdjecia synka - no no jestem pod wrazeniem.... tylko tak dalej i ja tez bym chciala foteczki synka... Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ciotka odżywam ;) posyłaj dziś kolejne ...wczoraj padłam Quote
Dorisben Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ja tez wczoraj padlam, dzisiaj ci podesle. Quote
Dorisben Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 to rano na drugi dzien po grillu u znajomych. Blizniaki mnie meczyly... a to Sadziu spi zanim blizniaki nas zaatakowaly na ostatnim maluchy puszczaja mu banki mydlane,prosze dokladnie sie przyjzec Quote
clockwork Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Sadziu ma banie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
Apbt_sól Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Sadziu ma coś jeszcze oprocz bani , Sadziu ma BADZIUN :diabloti::eviltong: rodzinne swietne:loveu::loveu: Morda mu sie cieszy a dzieciaki jakie szcześliwe, wygodnie Wam jak nic:diabloti::diabloti::loveu::evil_lol: [SIZE="1"]ale do obrozy mu nic nie przyczepiaj:mad: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 nie wiem moze sie powtórzą ale coś sie spierdasiło :diabloti::diabloti: Quote
Dorisben Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :razz: Piekny jestem i nie mam Bandziunia czy jak tam:mad: Quote
Apbt_sól Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ty sie ciotka nie kłoć lepiej! :diabloti: Ech wy tam spać na czym nie macie w 4 na jednym łóziu - :shake::eviltong::evil_lol: A podobno w Holandii tak dobrze - wyszlo szydlo z wora :diabloti::eviltong: Quote
Dorisben Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ;)bo my w gosciach bylismy i tam nas z rana zaatakowaly blizniaki.... Quote
Recommended Posts