Reno2001 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 O kurczę, to juz rok jak Fanta we własnym domu :crazyeye:. Wszystkiego naj [B]maggie[/B] dla Waszego całego stadka :loveu:. Quote
Ulka18 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [QUOTE]Tak tak 20.12. minął rok jak Fantunia jest z nami[/QUOTE] Ale to szybko zlecialo :crazyeye: Juz rok czasu uplynal :-o Pozdrawiamy Fantunie i prosimy o zdjecia suni, dawno nie widzielismy jak wyglada nasza panna :p [B]Jin[/B], a co u Buby? Przechodzi jej ten katar i kaszel? Quote
Becia66 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [B]Jin[/B] napisz coś bo zaczynamy sie martwić.......:roll: Quote
Murka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja też jestem ciekawa jak teraz wygląda Fantunia :loveu: Quote
jin22 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam! U nas wszystko dobrze, Bubica wraca do zdrowia, kaszle jeszcze troche ale ogolnie duzo lepsza. Troche zamieszania wiec nie mam kiedy spokojnie usiasc, corka w domu, Bubisko i mala kocia (przyjaciolki :loveu:) bawia sie w berka od switu do nocy a Zuzka nimi dyryguje i jeszcze kroliczki :multi::multi::multi: Juz nie pamietam momentami jak sie nazywam ;) Ale to takie mile zamieszanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reno2001 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No to bardzo się cieszĘ, że malutka wraca do zdrowia. Najwyraźniej to po prostu przeziębienie było. Nadal jednak trzymam kciuki ;). A przy okazji życzę Wam: [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!! :BIG:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
ewatr Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ciesze sie niezmiernie ze Bunia rozrabia :loveu: i wraca do zdrowia ! A wszytskim przyjaciołom mieleckiego schroniska i p.Kierownikowi wraz z Załoga życzymy wszystkigo co najlepsze : [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/17dc9bf4c043b821.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/44/17dc9bf4c043b821med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ulka18 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jin22']Witam! U nas wszystko dobrze, Bubica wraca do zdrowia, kaszle jeszcze troche ale ogolnie duzo lepsza. Troche zamieszania wiec nie mam kiedy spokojnie usiasc, corka w domu, Bubisko i mala kocia (przyjaciolki :loveu:) bawia sie w berka od switu do nocy a Zuzka nimi dyryguje i jeszcze kroliczki :multi::multi::multi: [/QUOTE] Bardzo sie ciesze, ze Bubcia ma sie lepiej :klacz: I ze rozrabia z kolezankami :lol: [B][COLOR="Magenta"][SIZE="4"]Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich[/SIZE][/COLOR][/B] :cunao::popcorn::cunao::BIG: Quote
andzia69 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ja tez bardzo się cieszę, ze Buba zdrowieje - jak szaleje znaczy się będzie dobrze!:loveu: [CENTER][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4043/kartka1214ks7.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
jin22 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [size="5"][color="purple"]SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM[SIZE="4"][COLOR="DarkOrchid"] [SIZE="2"]:BIG::BIG::BIG:[/SIZE] [/COLOR][/SIZE] A psinkom cieplutkich, kochających domków[/color][/size] Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Domków przede wszystkim dla wszystkich szczeniaków i nie tylko. Quote
Becia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bubunia miała wielkie szczęście...:loveu: Jak pomyślę że w nocy z wtorku na środę ma być / -18 stopni to cierpnę cała myśląc o tych biedakach w budach, a szczególnie tych najmniejszych.....:-( Quote
pucka69 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Na miejsce sponsorowane przez Evelin i przeze mnie, do Murki pojedzie teraz [B]mała szczeniaczka z przepukliną [/B]:loveu: Quote
Ulka18 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Super :klacz: Bardzo sie ciesze, ta mala jest taka kochana, a w schronisku zdziczeje, jesli nie bedzie blisko czlowieka. No i ta przepuklinka, trzeba ja zoperowac. W sobote widzialam ta sunieczke, bedzie max. do polowy lydki, juz wieksza nie urosnie. Quote
pucka69 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To kiedy jedzie do Murki? Strasznie dziś zimno :shake: Quote
Murka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Napisałam wczoraj do Kierownika ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Moglibyśmy połączyć odbiór suni z Mielca z wyjazdem Węgielka na kastrację do Stalowej Woli. Dzisiaj niestety nie mogłam się dodzwonić do lecznicy ani na komórkę do Beatki, chyba miała ciężki dzień po świętach. Będę próbować jutro się dobijać - umówić się na kastrację i zapytać o koszty operacji przepukliny :roll: Quote
Ulka18 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Murko, a moze zadzwon do kierownika na komórke? Moze jakims cudem ta sunieczka zostala adoptowana? Ja ją w sobote widzialam na 100%. Quote
Ulka18 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ta przepuklina nie jest duza, to przepuklina pępkowa. Moze da sie poczekac i zrobic sterylke za jednym zamachem :roll: Quote
Murka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 W czwartek TZ jedzie z Węgielkiem więc jeśli do jutra Kierownik się nie odezwie, to zadzwonię. Beatka mówiła, że koszt operacji przepukliny to ok. 70 zł, ale musi zobaczyć sunię, może nie będzie potrzeby ciachać :roll: Quote
Ulka18 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='Murka']W czwartek TZ jedzie z Węgielkiem więc jeśli do jutra Kierownik się nie odezwie, to zadzwonię.[/quote] Murciu, kierownik dzisiaj rano odpisal mi na maila (jednego tylko, a wyslalam ohohoho). Moze i Tobie napisal nt. sunieczki kremowej? Quote
Murka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Niestety nie odpisał, wysłałam jeszcze drugiego maila, że jutro moglibyśmy sunię wziąć. Jakby co zadzwonię wieczorem. Quote
Recommended Posts