Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]Tak tak 20.12. minął rok jak Fantunia jest z nami[/QUOTE]
Ale to szybko zlecialo :crazyeye: Juz rok czasu uplynal :-o
Pozdrawiamy Fantunie i prosimy o zdjecia suni, dawno nie widzielismy jak wyglada nasza panna :p

[B]Jin[/B], a co u Buby? Przechodzi jej ten katar i kaszel?

Posted

Witam!
U nas wszystko dobrze, Bubica wraca do zdrowia, kaszle jeszcze troche ale ogolnie duzo lepsza.

Troche zamieszania wiec nie mam kiedy spokojnie usiasc, corka w domu, Bubisko i mala kocia (przyjaciolki :loveu:) bawia sie w berka od switu do nocy a Zuzka nimi dyryguje i jeszcze kroliczki :multi::multi::multi:

Juz nie pamietam momentami jak sie nazywam ;)
Ale to takie mile zamieszanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to bardzo się cieszĘ, że malutka wraca do zdrowia. Najwyraźniej to po prostu przeziębienie było. Nadal jednak trzymam kciuki ;).
A przy okazji życzę Wam:
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!! :BIG:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

Ciesze sie niezmiernie ze Bunia rozrabia :loveu: i wraca do zdrowia !

A wszytskim przyjaciołom mieleckiego schroniska i p.Kierownikowi wraz z Załoga życzymy wszystkigo co najlepsze :

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/17dc9bf4c043b821.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/44/17dc9bf4c043b821med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='jin22']Witam!
U nas wszystko dobrze, Bubica wraca do zdrowia, kaszle jeszcze troche ale ogolnie duzo lepsza.
Troche zamieszania wiec nie mam kiedy spokojnie usiasc, corka w domu, Bubisko i mala kocia (przyjaciolki :loveu:) bawia sie w berka od switu do nocy a Zuzka nimi dyryguje i jeszcze kroliczki :multi::multi::multi: [/QUOTE]
Bardzo sie ciesze, ze Bubcia ma sie lepiej :klacz: I ze rozrabia z kolezankami :lol:

[B][COLOR="Magenta"][SIZE="4"]Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich[/SIZE][/COLOR][/B] :cunao::popcorn::cunao::BIG:

Posted

[size="5"][color="purple"]SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM[SIZE="4"][COLOR="DarkOrchid"]
[SIZE="2"]:BIG::BIG::BIG:[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
A psinkom cieplutkich, kochających domków[/color][/size]

Posted

Bubunia miała wielkie szczęście...:loveu: Jak pomyślę że w nocy z wtorku na środę ma być / -18 stopni to cierpnę cała myśląc o tych biedakach w budach, a szczególnie tych najmniejszych.....:-(

Posted

Super :klacz:
Bardzo sie ciesze, ta mala jest taka kochana, a w schronisku zdziczeje, jesli nie bedzie blisko czlowieka. No i ta przepuklinka, trzeba ja zoperowac.
W sobote widzialam ta sunieczke, bedzie max. do polowy lydki, juz wieksza nie urosnie.

Posted

Napisałam wczoraj do Kierownika ale nie mam jeszcze odpowiedzi.
Moglibyśmy połączyć odbiór suni z Mielca z wyjazdem Węgielka na kastrację do Stalowej Woli. Dzisiaj niestety nie mogłam się dodzwonić do lecznicy ani na komórkę do Beatki, chyba miała ciężki dzień po świętach. Będę próbować jutro się dobijać - umówić się na kastrację i zapytać o koszty operacji przepukliny :roll:

Posted

W czwartek TZ jedzie z Węgielkiem więc jeśli do jutra Kierownik się nie odezwie, to zadzwonię.

Beatka mówiła, że koszt operacji przepukliny to ok. 70 zł, ale musi zobaczyć sunię, może nie będzie potrzeby ciachać :roll:

Posted

[quote name='Murka']W czwartek TZ jedzie z Węgielkiem więc jeśli do jutra Kierownik się nie odezwie, to zadzwonię.[/quote]
Murciu, kierownik dzisiaj rano odpisal mi na maila (jednego tylko, a wyslalam ohohoho). Moze i Tobie napisal nt. sunieczki kremowej?