Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze się czyta takie wieści :) Tak się cieszę, że płuca czyste a lekarz fajny, że Adelcię tak mądrze prowadzi i do zabiegu szykuje. To teraz się musimy tylko z kasą spiąć. Najważniejsze, żeby Dziewczynka była zdrowa. Przytulaki dla sunieczki :)

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zazdroszczę tej sztucznej Adelki bo cudna jest:):):)
Adela czuje się dobrze, encorton ciągniemy dalej ale już po pół tabletki co drugi dzień. Dalej pije jak smok i siura gdzie popadnie ale już przywykłam do mokrych skarpetek, gorzej jak tż o 4 rano do pracy wyrusza:razz: Pan doktor bardzo się martwił,że trzeba by lek wysypać z kapsułki i najlepiej podawać wymieszane z wodą, prosto do pycha strzykawką bo nie można tego leku podawać z jedzeniem. No to się okazało, że nie trzeba jednak, Adela pochłania całą kapsułkę w sekundzie bez dodatków, pierwszy raz połknęła, za drugim razem pogryzła i zorientowała się ze to nie serek ani szyneczka, wypluła i jak przemyślała sprawę to stwierdziła że lepsze to niż nic i pożarła z wylizaniem podłogi, czyli apetycik nadal dopisuje. Jeżeli w ds jej odpuszczą to od nowa bedzie z niej baleron i tego się boję...Ona jest teraz taka ruchliwa i widać że bieganie sprawia jej przyjemność. Nie chce być długo na dworze ale jak jest to czas spędza aktywnie. Właściwie cały czas tupta, jak sie przestaje ruszać to wiem że cos wyniuchała i najczęściej jest to kocia kupa :/
Operacja 30, wieziemy ja rano i odbieramy rano następnego dnia, nienawidzę zostawiać psów po operacjach ale inaczej nie damy rady, tż ma dwie popołudniówki i musimy to załatwić od rana a ja nie mam jak potem po nią jechać. To prosimy o kciuki na środę...

Posted

Taka dzielna, kochana Adelka. Sama zjada te niedobre lekarstwa. No przecież ona jest absolutnie niesamowita.
Kciuki będziemy trzymać całą rodziną. No i zaraz coś tam przelejemy, na rzecz operacji.

A tak w ogóle - Stonka, powiedz tylko słowo, jeśli pragniesz sztucznej Adeli... komu jak komu, ale Tobie się należy za opiekę nad parówą.

Posted

Tak, ja wiedziałam, że ta mała jest nieziemska :) i dzielna, że hej! Lekarstwo, bez poślizgu, bez oszukiwacza... No, no, no to chyba tylko Adelcia potrafi! Dzielna suczeńka :) Kciuki, dobra energia i ciepłe mysli juz od dzisiaj do Was płyną. Do środy będą już nie do pokonania. Proszę zdradźcie mi sekret - co to jest sztuczna Adela?

Posted

Kurcze, to już jutro! Adelko - śliczna suczeńko, trzymaj się! Wszyscy tutaj trzymamy mocno kciuki za Ciebie, nawet nie wiesz jak mocno! Stonko, trzymaj się i Ty. Serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny :)

Posted

Trzymam się chociaż nerwy coraz większe....Adela beztrosko podskakuje i nie ma pojęcia w co jest zamieszana.Właśnie się posiurała i przewraca oczami, jak zrobi cos z czego nie jestem zadowolona (siusiu, wykopywanie kociej kupy na podwórku, wyzywanie kotów) to przewraca oczami z miną królewny pt." no co ty, wielkie mi halo, o pierdoły sie czepiasz i tyle, ukochaj lepiej" chcąc nie chcąc ulegam tym oczom :)

Posted

hmmm... kto by nie uległ :) dobrze, że królewna żyje w błogiej nieświadomości i czaruje spojrzeniem :) Stonko, przytul Adelke od nas wszystkich tak bardzo, bardzo czule. Myślami jesteśmy przy Was. Pozdrawiam[quote name='stonka1125']Trzymam się chociaż nerwy coraz większe....Adela beztrosko podskakuje i nie ma pojęcia w co jest zamieszana.Właśnie się posiurała i przewraca oczami, jak zrobi cos z czego nie jestem zadowolona (siusiu, wykopywanie kociej kupy na podwórku, wyzywanie kotów) to przewraca oczami z miną królewny pt." no co ty, wielkie mi halo, o pierdoły sie czepiasz i tyle, ukochaj lepiej" chcąc nie chcąc ulegam tym oczom :)[/QUOTE]

Posted

Paskudne dogo mnie nie chciało wpuścić, wrrrr! Ale o Adeli pamiętam, myślę nieustająco, kciuki zaciśnięte do białości. Będzie dobrze.
Stonka - musisz myśleć pozytywnie, bo jak się będziesz denerwować, to się Adelce udzieli i tez będzie zdenerwowana, biedactwo.

Posted

Adeluś, sunieczko. Wszyscy trzymają za Ciebie kciuki - tutaj i nie tylko. Zna Cię cała moja rodzina i dzisiejszy dzień przeżywają wszyscy. Przytulamy Cię suczeńko bardzo, bardzo czule. Stonko - niech moc będzie z Tobą. Serdeczności dla wszystkich. Z niecierpliwością będziemy jutro oczekiwać na wieści.

Posted

Odwieźlismy Adelkę na operację. Okropnie było...Chciała uciekać z kliniki, dwa razy wylazła mi z obroży, cały czas ciągnęła do drzwi, jakby wiedziała. Okropnie smmutna. Zaraz jak będą wieści to dam znać. Później zaktualizuje też wpłaty.

Posted

Stonko, dziekuję pięknie za informacje. Adelce z całą pewnościa udzielił sie nastrój podenerwowania. Pewnie tłumaczenie, że to dla Jej dobra i tak nie odniosłoby skutku... Biedna mała sunieczka, taka była wczoraj beztroska a dzisiaj się zestresowała. Stonko, pewnie jest Wam cieżko. Wiem co teraz przeżywacie, dlatego mocno trzymam kciuki przez caly czas. Za Adelkę i za Wasz spokój. Pozdrawiam i czekam na wieści pooperacyjne. [quote name='stonka1125']Odwieźlismy Adelkę na operację. Okropnie było...Chciała uciekać z kliniki, dwa razy wylazła mi z obroży, cały czas ciągnęła do drzwi, jakby wiedziała. Okropnie smmutna. Zaraz jak będą wieści to dam znać. Później zaktualizuje też wpłaty.[/QUOTE]