Izis Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witam wszystkich Gratuluje wygranym (Edycie od Malamutów bo o tym wiem) i w ogóle wszystkim odważnym co pojechali tam. A teraz prośba o stawkę jeśli ktoś ma akity a może była jakaś shikoku??? Sorki ze nie w temacie ale nie bylo mnie na dogomanii od 2005 roku wiec kawał czasu ;-) Pozdrawiam Quote
bety Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Izis napisał(a): A teraz prośba o stawkę jeśli ktoś ma akity a może była jakaś shikoku??? Stawkę akit widziałam że znalazłaś, a shikoku nie było wogóle. Pzdr Quote
Izis Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 bety napisał(a):Stawkę akit widziałam że znalazłaś, a shikoku nie było wogóle. Pzdr No stawke akit znalazlam faktycznie. :-) Ale zeby na Europejskiej nie było ani jednej sztuki shikoku :-( oj szkoda A moja AIKO ukończyła już Młodzieżowy Championat Polski ale że akurat wyliniała niestety więc dopiero jak obrośnie na powrót to wróci na wystawy ;-). Czas ma, bo zaczeła już Ch.PL i Interchampionat też. :cool1: Quote
bety Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Na stronie Zagrzebia podali Zw.Europy we wszystkich rasach www.hks.hr/HRVATSKI/EURO%20DOG%20SHOW/REZULTATI/EUDS%20RESULTS.pdf Pzdr Quote
cuciola Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 znalazlam jeszcze sporo zdjec: z piatku http://www.canitalia.it/eds07/foto/albumv/index.html z soboty http://www.canitalia.it/eds07/foto/albums/index.html z niedzieli: http://www.canitalia.it/eds07/foto/albumd/index.html Quote
sabra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Czy ktoś może podać mi stawkę podhalanów? Bardzo proszę:modla: . Quote
Frytela Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Psy kl. pośrednia: Dummy-Goral Biaca Perla Elf Catonicum psy kl. otwarta: Andrus Du Printemps Des Olivets psy kl. championów: Morus Ekland Voyou De La Prunelliere suki kl. pośrednia: Euforia Catonium Anouch De La Prunelliere suki kl. otwarta: Rienata Klan Gaby suki kl. championów: Dolina z Dorzecza Regi Quote
.ania Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Czy mogłabym prosić o stawkę dużych pudli/ standard poodle/ caniche grand (black,white,brown). Ania. Quote
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a dogomaniacy zdjęć nie robili?? nikt nie ufocił zadnej akity japońskiej??? :roll: :roll: :shake: :shake: Quote
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Agappe']a dogomaniacy zdjęć nie robili?? nikt nie ufocił zadnej akity japońskiej??? :roll: :roll: :shake: :shake:[/quote] No też się dziwię właśnie ... Quote
Frytela Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ja nawet nie wiem kiedy akity były, ale na pewno ie w piątek, a nawet jak foty robiłam to same corgi ;) Quote
Izis Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Frytela']ja nawet nie wiem kiedy akity były, ale na pewno ie w piątek, a nawet jak foty robiłam to same corgi ;)[/quote] Akity szły w niedzielę. Quote
bety Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Agappe']a dogomaniacy zdjęć nie robili?? nikt nie ufocił zadnej akity japońskiej??? :roll: :roll: :shake: :shake:[/quote] [quote name='Izis']No też się dziwię właśnie ...[/quote] Oj nie macie co się dziwić, że fotek akit japońskich nikt z dogomaniaków nie ma - ja miałam zamiar robić i akity jap. i shiby ale jak poszłam pod ring obu ras to zrezygnowałam. Dostęp do tego ringu był jedynie z dwóch krótkich boków, które były tak pozastawiane klatkami, psami i ludźmi że nie dałam rady się przepchnąć. Na jednym długim boku była ściana, a na drugim ring husky. Także o robieniu fotek z dogodnego miejsca nie było mowy, choć widziałam jak Halniaki gimnastykowali się i coś tam focili. Pzdr :lol: Quote
Judit Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja bym bardzo prosiła o stawkę seterów szkockich gordonów i irlandów czerwono-białych. Oraz ich wyniki jeśli ktoś ma. :) Quote
cenzo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Judit']Ja bym bardzo prosiła o stawkę seterów szkockich gordonów i irlandów czerwono-białych. Oraz ich wyniki jeśli ktoś ma. :) GORDONY Wyniki niepelne : PSY Baby Class SILENTE - vp Youth Class GIOBLACK dei Riri - V1, EuJW Sgurrmor DIVA Sgurrmor DARK Intermediate Class Liric JUPITER Ludstar - V1 Guinness NEIL Working Class Ludstar RESOLUTE - V1, CAC Champion Class Ludstar KINGDOM - V1, RCAC, RCACIB BRIAN of Macleod - V1, CAC, CACIB, EuW Ludstar JEFFRIE - V3 SUKI Baby Class Yukki Hill SNOW QUEEN - vp Youth Class GIOUS Dei Riri - VV Sangerfild TAINA PEPPY - V1, EuJW Black Mystery INDIGO GIRL - V2 ASTRA LUNA Carni Biser - V3 Intermediate Class Guinness NANE Tomsett AN AFFAIR TO REMEMBER - V1, CAC, RCACIB Open Class Munroc CONTINENTAL HOPE - V2, RCAC Warchant TWILIGHT SPREE - V1, CAC Oreghegyi KOBORLO ANKA-ZONA Champion Class Ludstar QUANTAS - V3 Guinness KISMETT - V4 Ludstar KISMETT - V2, RCAC Ludstar QUALITY - V1, CAC, CACIB, EuW, BOB Quote
Judit Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='cenzo']GORDONY Wyniki niepelne : PSY Baby Class SILENTE - vp Youth Class GIOBLACK dei Riri - V1, EuJW ......... itd Bardzo dziękuje :) A ma ktoś coś na temat irlandów czerwono-białych? Cenzo - bardzo dziękuje za fotke ;) Quote
cenzo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A ma ktoś coś na temat irlandów czerwono-białych? Psy - EuW + BOB United Spots Night Wish EuJW Sweeney Red Nokomis Suki - EuW Lena Bojandoli EuJw Sabia Red Nokomis Suki - mlodziez Sabia Red Nokomis Sorley Red Nokomis Suki - otwarta Kings Peaks Showtime Girl Caispern Sweet Solero Suki - uzytkowa Lena Bojandoli Suki - championow United Spots Lady Hawk O psach niestety nic nie wiem. Quote
Judit Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cenzo napisał(a):A ma ktoś coś na temat irlandów czerwono-białych? Psy - EuW + BOB United Spots Night Wish EuJW Sweeney Red Nokomis Suki - EuW Lena Bojandoli EuJw Sabia Red Nokomis .............. Bardzo bardzo dziękuje :multi: Quote
finigan Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam, czy któś z Was ma może fotki z ringu honorowego z Niedzieli - grup hodowlanych, par hodowlanych lub BIS Puppy na których załapały się Akity Amerykańskie? Pokazywałam swoje pieski, ale nie mam żadnych zdjęć niestety :( Pozdrawiam, Blanka Quote
Izis Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 finigan napisał(a):Witam, czy ktoś z Was ma może fotki z ringu honorowego z Niedzieli - grup hodowlanych, par hodowlanych lub BIS Puppy na których załapały się Akity Amerykańskie? Pokazywałam swoje pieski, ale nie mam żadnych zdjęć niestety :( Pozdrawiam, Blanka Witaj Blanka - "przez Ciebie" miałam śmieszna sytuacje na lotnisku Cargo w Warszawie 10-tego. Spytana o rasę psów, które były ze mną (a była nie tylko wysyłana do USA sunia maleńka ale i jej dorosła pół-siostra, która przyszła towarzysko nas odprowadzić) powiedziałam, że akity na to Pan z całym przekonaniem, że chyba nie bo akity to on zna i są inne ;-) Okazało się, że to jakiś krewny od Ciebie ;-) i zna akity owszem ale... AMERYKAŃSKIE ;-) hehe Quote
finigan Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Izis napisał(a):Witaj Blanka - "przez Ciebie" miałam śmieszna sytuacje na lotnisku Cargo w Warszawie 10-tego. Hihi, no pięknie :) To już teraz będzie znał obydwie odmiany, bo faktycznie do tej pory widywał tylko moje psy a i to dosyć rzadko ;) Pozdrawiam, Blanka Quote
Recommended Posts