Crys Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Tacy ludzie są potworami... Nawet nie zasługują na nazwanie ich człowiekiem :/ Quote
sunia2000 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Psina niestety od czasu swojego przybycia nic nie przytył. Dziś wymiotował no i apetyt już nie ten sam. Może jadł za łapczywie i stąd te wymioty, jutro postaram się go wcisnąć do weta. Dziś przyszedł kolejny odebrany właścicielowi przez policję owczarek, w bardzo podobnym stanie do psiny z tego wątku-wychudzony, wyleniały i pogryziony:( Quote
DONnka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='sunia2000']Psina niestety od czasu swojego przybycia nic nie przytył. Dziś wymiotował no i apetyt już nie ten sam. Może jadł za łapczywie i stąd te wymioty, jutro postaram się go wcisnąć do weta. Dziś przyszedł kolejny odebrany właścicielowi przez policję owczarek, w bardzo podobnym stanie do psiny z tego wątku-wychudzony, wyleniały i pogryziony:([/QUOTE] Podnoszę chudzinę. Ma już jakieś imię ??? [B]Wydarzenie na fb to dobry pomysł ! Mogę zrobić jeśli jeszcze nie ma :)[/B] [B]Chciałabym też zrobić biedakowi ogłoszenie na stronie OwP, ale będę potrzebowała namiary osoby do kontaktu: imię, mail i telefon[/B] A te wymioty i fakt, że nie przybiera na wadze są niepokojące. Wet powinien go zobaczyć koniecznie I znowu kolejny ONek w potrzebie :(:(:( Czy mi się wydaje, czy psy tej rasy są krzywdzone przez człowieka częściej niż inne ??? Quote
sunia2000 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Fotki z wczoraj [IMG]http://i913.photobucket.com/albums/ac338/dkm_wally/_MG_3229.jpg[/IMG] [IMG]http://i913.photobucket.com/albums/ac338/dkm_wally/_MG_3231.jpg[/IMG] [IMG]http://i913.photobucket.com/albums/ac338/dkm_wally/_MG_3232.jpg[/IMG] Quote
rencia42 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Koniecznie z nim trzeba do weta.Biedny on strasznie. Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dziewczyny i co u psiaka? Jakie plany wobec niego? Oglaszac rozumiem nie mamy co, bo chyba nikt go nie zechce w takim stanie. Quote
DONnka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny i co u psiaka? Jakie plany wobec niego? Oglaszac rozumiem nie mamy co, bo chyba nikt go nie zechce w takim stanie.[/QUOTE] Chłopak ma wątki na owczarkach. Było bardzo dużo wejść, ale każdy współczuje a pomocy nie deklaruje :( Anashar (Mod) radził, żeby wstawić Go jeszcze na stronę OwP ale tam potrzebne są namiary do kontaktu (imię, mail, telefon) Prosiłam o nie tu na wątku, ale na razie cisza Trzymaj się dzielnie chłopaku :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ano wlasnie, bez namiarów nawet FB nie ma co robic. Uzyskalismy wsparcie finansowe od ludzi na fb w przypadku chorej ONki, po wyleczeniu szybko znalazla domek. Podczas pobytu w schronisku jest możliwe jego leczenie? Czy musiałby zostac zabrany np. do hoteliku? Quote
DONnka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Zaglądam do biedaka, a tu taka złowroga cisza :( Jak się czuje chłopaszek ??? [B]Dajcie mi cioteczki na PW te namiary to zrobię chłopakowi choć parę ogłoszeń :) Mam też cioteczkę, która zrobiłaby Mu wydarzenie na fb[/B] Quote
sunia2000 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Psiak musi chyba najpierw dojść do siebie, przytyć, trochę skórę trzeba mu poleczyć. Dziś udało mi się w końcu go wykąpać, jak coś to pomogło to postaram się co kilka dni to powtarzać. Psiak niby grzeczniutki ale u weta i podczas kąpieli kaganiec musiał wylądować na jego pysiu:) Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='sunia2000']Psiak musi chyba najpierw dojść do siebie, przytyć, trochę skórę trzeba mu poleczyć. Dziś udało mi się w końcu go wykąpać, jak coś to pomogło to postaram się co kilka dni to powtarzać. Psiak niby grzeczniutki ale u weta i podczas kąpieli kaganiec musiał wylądować na jego pysiu:)[/QUOTE] No to czekamy cierpliwie, aż dojdzie do siebie :):):) A potem ruszamy z ogłoszeniami :) Zdrowiej chłopaku, ale już ;) Quote
sunia2000 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Został uśpiony:( Zaczał wymiotować krwią i sikać na brązowo-zrobiono mu badanie krwi i usg-wątroba i nerki były podobno nie do odratowania:( Quote
kakadu Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 moze przeniescie watek do "za teczowym mostem"... :( Quote
Recommended Posts