Nadziejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :modla::iloveyou:Ale cioteczek u niunka duzo , niunius - niechaj sie stanie cudzik :modla::thumbs:ciotenki , ja jutro tworze baz dla Stefunia i dla rudasz:loveu:ka naszego starowinke, o matenko niechaj sie uda! zaciskamy z calunich sil! Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Dziekuje,ze jestescie. Bylam po 20tej zobaczyc czy jest psiak,znajoma prosila dogomaniaczke z Zamoscia o przetrzymanie psiaka przez noc........, niestety.........chcialam zabrac go dzisiaj wieczorem,bo jutro to nie wiadomo czy jeszcze bedzie,chociaz mam nadzieje,ze tak.Spal biedak na chodniku.Ale najgorsza byla niedziela,kiedy tak lalo,a psiak lezal w tym deszczu,a ludzie szli sobie do kosciola. Quote
Jetrel Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja też się melduję, udostępniłam na facebooku. Quote
Jetrel Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212207-Staruszek-duzy-psiak-na-ulicy-w-Szczebrzeszynie.....moknie-w-deszczu.../page3"][IMG]http://i55.tinypic.com/5x7e6d.png[/IMG][/URL] Podlinkowany Bannerek, tylko taki jaki umiałam zrobić... Quote
Nadziejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :-(matenko kochana moze sie schowal gdzies pod jakims drzewkiem :-( co robic co robic Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Ja tego tak nie zostawie.... jak juz psina bedzie bezpieczna,w lokalnej gazecie ukaze sie jego zdjecie z opisem jego historii i poszukiwaniem wlasciciela,daleko szatan nie mieszka:angryy: tylko w pobliskiej wsi. Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='ewa gonzales']:-(matenko kochana moze sie schowal gdzies pod jakims drzewkiem :-( co robic co robic[/QUOTE] Nie schowal sie Ewuniu,bylam wieczorem zobaczyc czy jest,spi na srodku chodnika. Jednak nie wszyscy sa zli i podli,dzisiaj psinka nie byla glodna,jak zanioslam jedzenie,to zjadl tylko troszke,ludzie juz wczesniej go nakarmili. Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='irenaka']A do kogo ten staruszek ma iść? Jakie są tam warunki? Jeżeli jest tam tak ciasno, to może szukać i pytać dalej od Was?[/QUOTE] Staruszek ma isc do PDT,waruki sa dobre,chociaz jest tam przepelnienie. Ale wolalabym,zeby staruszek znalazl inne miejsce,na razie niech zostanie tutaj,a w miedzyczasie moze znajdzie sie cos lepszego. Quote
Mysza2 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 dziewczyny, na FB jest kilka osób, które zadeklarowały wplaty. Czy ktos i podał nr konta i pozbierał te deklaracje do kupy? Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='martasekret']Nie rozumiem, jak można przejść obojętnie obok psa leżącego w deszczu na ulicy....i nawet nie spojrzeć w jego stronę....:shake: Pilnie potrzebny DT lub hotel! Mogę zadeklarować 30 złotych.[/QUOTE] Dziekuje:lol: czy to jednorazowa czy stala deklaracja? Quote
DORA1020 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Mysza2']dziewczyny, na FB jest kilka osób, które zadeklarowały wplaty. Czy ktos i podał nr konta i pozbierał te deklaracje do kupy?[/QUOTE] Nie wiem jeszcze na jakie konto,napisalam do mari prosbe czy moga udostepnic swoje fundacyjne konto dla Misia. Quote
BERKANO Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dzis będziemy z sonek666 robiły bazar dla Niego- Ewcia chcesz się dołożyć fanami czy 2 oddzielne będziemy robiły- bo Sonia tego bazarku nie popuści ;-) Która z Was ma fanty na zbyciu to proszę ślijcie mi na maila: [email][email protected][/email] razem z opisami i propozycją ceny w opcji KT. Prosze Was o to bardzo, bo aż tulu fantów teraz nie mamy- duży zapas czeka na zwyciężczynię i przegraną cioteczkę na bazarze tz-owym... Quote
diana79 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dziękuję bardzo wszystkim za przybycie i za pomoc dla psiaka :loveu::multi: musimy mu jakoś pomóc na FB pytają o nr konta, jak będzie to porozsyłam wszystkim wspaniale, że jest taki odzew i że uda mu się pomóc :-) a on nadal jest na ulicy? Quote
kaja69 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Biedny staruszek:( Pewnie biedak został zastapiony jakims młodzikiem,który jak sie zestarzeje,albo nie sprawdzi podzieli los tego staruszka,juz brak słów ....Na fb już sie wprosiłam :) Quote
diana79 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pomoc finansowa oferowana na FB Monika J. - 10 EURO miesięcznie Jolanta W. 30zł miesięcznie Mariusz W. 5zł miesięcznie Jakub Ł. 25zł miesięcznie bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: czekam na nr konta, mam nadzieje, że fundacja udostępni swoje ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pokazuj się psiaku kochany :( straszna i smutna starość ............. Quote
Nadziejka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 :thumbs::modla::modla:ale cudnie kochane moje! Ciotenko [COLOR=darkred]Berkano:loveu: ja uczynie baz baz na 2 serduszka , juz zdjateczka poslalm na maila Dianie79:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][FONT=Arial Narrow][COLOR=olive]Starunku [FONT=Arial Black][COLOR=deepskyblue]musi sie udac![/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
funia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dziewczyny dopiero dzisiaj mogłam się zalogowac ,cała noc mnie wyrzucało .... Dorzuce grosika na starusia , PS ,Przykro mi Magda ,ale nie mam gdzie nawet igły włozyc .Nie moge przyjąc więcej psów .Mam na podwórku agresora ,który musi byc zamykany jak ktos wchodzi a o innym psie nie ma mowy. Obiecuje dac fanty na bazarek i zaglądać do bidoka , Quote
Joodith Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jestem na zaproszenie. W tej chwili niestety nie mogę prześledzić wątku, ale zajrzę później. Zapisuję. Quote
martasekret Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='DORA1020']Dziekuje:lol: czy to jednorazowa czy stala deklaracja?[/QUOTE] Deklaracja stała Zaraz postaram się ściągnąć jeszcze moją mamę :D Quote
cafelka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dziękuję za zaproszenie, jak dogracie sprawę z kontem to coś wysupłam. Kurde, teraz idą upały, żeby bidak miał tam coś do picia... Quote
Recommended Posts