Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::iloveyou:Ale cioteczek u niunka duzo , niunius - niechaj sie stanie cudzik :modla::thumbs:ciotenki , ja jutro tworze baz dla Stefunia i dla rudasz:loveu:ka naszego starowinke, o matenko niechaj sie uda! zaciskamy z calunich sil!

Posted

Dziekuje,ze jestescie.
Bylam po 20tej zobaczyc czy jest psiak,znajoma prosila dogomaniaczke z Zamoscia o przetrzymanie psiaka przez noc........,

niestety.........chcialam zabrac go dzisiaj wieczorem,bo jutro to nie wiadomo czy jeszcze bedzie,chociaz mam nadzieje,ze tak.Spal biedak na chodniku.Ale najgorsza byla niedziela,kiedy tak lalo,a psiak lezal w tym deszczu,a ludzie szli sobie do kosciola.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212207-Staruszek-duzy-psiak-na-ulicy-w-Szczebrzeszynie.....moknie-w-deszczu.../page3"][IMG]http://i55.tinypic.com/5x7e6d.png[/IMG][/URL] Podlinkowany Bannerek, tylko taki jaki umiałam zrobić...

Posted

Ja tego tak nie zostawie....
jak juz psina bedzie bezpieczna,w lokalnej gazecie ukaze sie jego zdjecie z opisem jego historii i poszukiwaniem wlasciciela,daleko szatan nie mieszka:angryy: tylko w pobliskiej wsi.

Posted

[quote name='ewa gonzales']:-(matenko kochana moze sie schowal gdzies pod jakims drzewkiem :-( co robic co robic[/QUOTE]
Nie schowal sie Ewuniu,bylam wieczorem zobaczyc czy jest,spi na srodku chodnika.
Jednak nie wszyscy sa zli i podli,dzisiaj psinka nie byla glodna,jak zanioslam jedzenie,to zjadl tylko troszke,ludzie juz wczesniej go nakarmili.

Posted

[quote name='irenaka']A do kogo ten staruszek ma iść? Jakie są tam warunki?
Jeżeli jest tam tak ciasno, to może szukać i pytać dalej od Was?[/QUOTE]

Staruszek ma isc do PDT,waruki sa dobre,chociaz jest tam przepelnienie.
Ale wolalabym,zeby staruszek znalazl inne miejsce,na razie niech zostanie tutaj,a w miedzyczasie moze znajdzie sie cos lepszego.

Posted

[quote name='martasekret']Nie rozumiem, jak można przejść obojętnie obok psa leżącego w deszczu na ulicy....i nawet nie spojrzeć w jego stronę....:shake:

Pilnie potrzebny DT lub hotel!

Mogę zadeklarować 30 złotych.[/QUOTE]
Dziekuje:lol:
czy to jednorazowa czy stala deklaracja?

Posted

[quote name='Mysza2']dziewczyny, na FB jest kilka osób, które zadeklarowały wplaty.
Czy ktos i podał nr konta i pozbierał te deklaracje do kupy?[/QUOTE]

Nie wiem jeszcze na jakie konto,napisalam do mari prosbe czy moga udostepnic swoje fundacyjne konto dla Misia.

Posted

dzis będziemy z sonek666 robiły bazar dla Niego- Ewcia chcesz się dołożyć fanami czy 2 oddzielne będziemy robiły- bo Sonia tego bazarku nie popuści ;-)
Która z Was ma fanty na zbyciu to proszę ślijcie mi na maila: [email][email protected][/email] razem z opisami i propozycją ceny w opcji KT.

Prosze Was o to bardzo, bo aż tulu fantów teraz nie mamy- duży zapas czeka na zwyciężczynię i przegraną cioteczkę na bazarze tz-owym...

Posted

dziękuję bardzo wszystkim za przybycie i za pomoc dla psiaka :loveu::multi:
musimy mu jakoś pomóc
na FB pytają o nr konta, jak będzie to porozsyłam wszystkim
wspaniale, że jest taki odzew i że uda mu się pomóc :-)

a on nadal jest na ulicy?

Posted

Biedny staruszek:( Pewnie biedak został zastapiony jakims młodzikiem,który jak sie zestarzeje,albo nie sprawdzi podzieli los tego staruszka,juz brak słów ....Na fb już sie wprosiłam :)

Posted

pomoc finansowa oferowana na FB

Monika J. - 10 EURO miesięcznie
Jolanta W. 30zł miesięcznie
Mariusz W. 5zł miesięcznie
Jakub Ł. 25zł miesięcznie

bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

czekam na nr konta, mam nadzieje, że fundacja udostępni swoje ;)

Posted

:thumbs::modla::modla:ale cudnie kochane moje! Ciotenko [COLOR=darkred]Berkano:loveu: ja uczynie baz baz na 2 serduszka , juz zdjateczka poslalm na maila Dianie79:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][FONT=Arial Narrow][COLOR=olive]Starunku [FONT=Arial Black][COLOR=deepskyblue]musi sie udac![/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

Dziewczyny dopiero dzisiaj mogłam się zalogowac ,cała noc mnie wyrzucało ....
Dorzuce grosika na starusia ,
PS ,Przykro mi Magda ,ale nie mam gdzie nawet igły włozyc .Nie moge przyjąc więcej psów .Mam na podwórku agresora ,który musi byc zamykany jak ktos wchodzi a o innym psie nie ma mowy.
Obiecuje dac fanty na bazarek i zaglądać do bidoka ,