sambo_os1 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Napisałam już do Agamarek i Sylwii ,moja siostra dzisiaj pojedzie do Otwocka szukać go,może wyjdzie gdzieś z ukrycia gdy usłyszy znajomy głos.???????........ Quote
Dudek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='mtf zalesie']na tym watku sa z otwocka i okolic agamarek i sylwia-wyslijcie im zdjecie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198051-Kundelek-Hugo-i-boksiowaty-Boss-brakuje-340-z%C5%82-deklaracji[/URL]![/QUOTE] już im podesłałam wątek. ogłoszenie jest rzucające się w oczy bo najważniejsze części zaznaczone są kolorami plus są zdjęcia tyle że nie umiem wkleić dokumentu word na forum:shake: Quote
feliksik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Dudek']już im podesłałam wątek. ogłoszenie jest rzucające się w oczy bo najważniejsze części zaznaczone są kolorami plus są zdjęcia tyle że nie umiem wkleić dokumentu word na forum:shake:[/QUOTE] wyślij mi ja zeskanuję jako jpg i tu wstawię: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Dudek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 kurcze, nikt się nie spodziewał takiego obrotu spraw... :( Quote
Dudek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 a mi wyleciało z głowy "Print Screen":razz: [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/2088/pikust.jpg[/IMG] Quote
feliksik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no ja też zeskanowałam: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4680e106bf243114.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1013/4680e106bf243114gen.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agmarek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jestem. O który park chodzi? Ten przy Ogólniaku?? Wczoraj była tam impreza. Byliśmy, ale żaden podobny pies nie rzucił mi się w oczy. Quote
Sylwia K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja wczoraj ok południa spacerowałam ze swymi sukami w parku jak i okolicach ale nie widziałam go W jakiej części Otwocka on zaginął i po ilu dniach pobytu tam? Quote
Dudek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 z tego co zrozumiałam to był to jego pierwszy spacer :shake: Quote
Agmarek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Rozmawiałam z córką Pani. Zrozumiałam że to był jego pierwszy spacerek. Psiak nie był u nich długo. Sylwia to było w tym parku koło Ogólniaka. Dziewczyna powiedziała że Pikuś pobiegł w stronę Komendy. Przejechałam tam koło cmentarza i po osiedlu, ale nigdzie go nie widziałam. Może później jeszcze przejdę się po cmentarzu. Quote
Dudek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 jak on mieszkał jakiś czas w kurniku to może na razie sie przyczaił gdzieś w jakiejś komórce??:-( Mam nadzieję że się jednak znajdzie... Quote
sambo_os1 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Myślę że musi minąć kilka dni zanim stres go opuści a dopadnie głód....to całkowicie nowy teren,którego psiak nie zna,więc najprawdopodobniej zaszył się gdzieś w zaroślach,mogę podpowiedzieć że reagował na gwizdanie.Właśnie na gwizdanie wychodził z kurnika lub gdzieś z krzaków gdzie ucinał drzemkę. Quote
Dudek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja cały czas trzymam kciuki!!! Aż mi drętwieją;) Quote
nastassia_2 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ja też z tych okolic... będę czujnie obserwować okolice w czasie spacerów... warto by sprawdzić w Celestynowie i w Falenicy - w Azylu pod Psim Aniołem... zostawić tam ogłoszenia psiaka... Quote
Dudek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ale jakby ktoś go znalazł - błagam nie próbujcie go łapać bo możecie go przepłoszyć tylko skontaktujcie się pod tel. z ogłoszenia (Ela zaopatrzona jest w sedalin) Quote
sambo_os1 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Pikuś widziany był w parku pod krzaczkiem w czwartek.Zadzwonił pan i poinformował że w parku leży piesek i jest bardzo przerażony,pani która adoptowała pieska poszła tam z jedzeniem ale nie miała jeszcze wtedy sedalinu.Zjadł serdelka i przyglądał się.Postanowiła nic na siłę....bała się aby go nie wypłoszyć.Od czwartku nie widziała go już.Zostawia tam jedzenie,jest wyjadane ale nie ma gwarancji że to Pikuś je zjada. Poradźcie,zostawiać jedzenie czy nie???? Jeśli podchodzi wieczorem lub bardzo rano to trudno będzie go spotkać w ciągu dnia.Może lepiej go nie dokarmiać,to będzie czekał i wtedy podać mu sedalin????? Quote
feliksik Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Boże biedaczek, w nowym miejscu, sam i przerażony - nie wiem co poradzić z tym karmieniem, jak nie dacie to przestanie przychodzić (oczywiście jak przychodzi) a jak dacie to się naje i odejdzie Quote
abra43 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ja uważam ze karmic i jak się przekona ze nic mu się tu nie stanie dac mu sedalin no ale wtedy juz trzeba go pilnowac biedak Quote
sambo_os1 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Karma znika,w tym miejscu był wydrapany mech....(mam nadzieję że nie pogryzły się tam psy :placz:) teraz trzeba się tylko na niego natknąć aby podać lek. Quote
sambo_os1 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Dzisiaj do Otwocka rusza ekipa w poszukiwaniu Pikusia,mógłby w końcu dać się odnaleźć bo domek nie rezygnuje i nadal na niego czeka z otwartym sercem.... Prosimy Cię Pikusiu daj się odnaleźć...:modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts