Incia Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Nie mogę zebrać się do bazaru, mam zawichrowanie w życiu:-( Przepraszam, postaram się przysiąść w tym tygodniu. Quote
UlaFeta Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Incia napisał(a):Nie mogę zebrać się do bazaru, mam zawichrowanie w życiu:-( Przepraszam, postaram się przysiąść w tym tygodniu. Inciu niech to zawichrowanie pojdzie precz:mad:.Trzymaj sie Quote
bric-a-brac Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='paula82']Panie i Panowie z bazarku książkowego uzbierało się łącznie z nadpłatami (za które serdecznie dziękujemy :* ) [FONT=arial black]138,50 zł!.[SIZE=4]Dziekujemy!!! [/FONT]:multi: Angela dopisz do rozliczenia proszę. Ok, zapisuję i zaraz zobaczę co tam wyjdzie w rozliczeniu. [quote name='Incia']Nie mogę zebrać się do bazaru, mam zawichrowanie w życiu:-( Przepraszam, postaram się przysiąść w tym tygodniu. Inciu, nie przepraszaj, i tak pomagasz. Ja chwilowo też nie mam jak bazarkować, ale w styczniu na pewno ruszę z bazarkami. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Stała za grudzień dla Sambusi już w drodze... Quote
paula82 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dzięki naszej Oli (Aleksandra95) mamy nowe, piękne zdjęcia naszej Samby. Dziękujemy. Samba: Quote
bric-a-brac Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Fotki cudne, prawie jak york :evil_lol: Dopisałam wpłaty od Alli i megi, dziękujemy! :Rose: Quote
Incia Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Udało mi się stworzyć wreszcie bazarek dla mojej ulubienicy:loveu: Zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249384-Ciuszki-szk%C5%82o-gry-psie-ubranko-i-wiele-innych-dla-Samby%21Do-21-grudnia-godz-22%21%21%21 Quote
Kejciu Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Dzięki Annaa4 która zakupiła u mnie kosmetyki Avon - wesprzemy Sambę :) jak tylko zliczę to poinformuję ile kaski będzie dla Samby :) ale już poproszę na PW numer konta na jaki mam wpłacić :) Quote
Kejciu Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='kejciu']Dzięki Annaa4 która zakupiła u mnie kosmetyki Avon - wesprzemy Sambę :) jak tylko zliczę to poinformuję ile kaski będzie dla Samby :) ale już poproszę na PW numer konta na jaki mam wpłacić :)[/QUOTE] Poproszę o numer konta na PW na jaki mam wpłacić 59,50zł od Annaa4 dla Samby :) Quote
Kejciu Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='kejciu']Dzięki Annaa4 która zakupiła u mnie kosmetyki Avon - wesprzemy Sambę :) jak tylko zliczę to poinformuję ile kaski będzie dla Samby :) ale już poproszę na PW numer konta na jaki mam wpłacić :)[/QUOTE] [quote name='kejciu']Poproszę o numer konta na PW na jaki mam wpłacić 59,50zł od Annaa4 dla Samby :)[/QUOTE] Ponawiam prośbę o chciałabym zamknąć temat :) Quote
paula82 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Kasiu na konto Bric przelej, cyba masz, a jak nie to już Ci PW skrobię. Dziękujemy serdecznie! :* Quote
bric-a-brac Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Incia']Udało mi się stworzyć wreszcie bazarek dla mojej ulubienicy:loveu: Zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249384-Ciuszki-szkło-gry-psie-ubranko-i-wiele-innych-dla-Samby!Do-21-grudnia-godz-22!!! Inciu, dziękuję Ci ogromnie! :Rose: [quote name='kejciu']Poproszę o numer konta na PW na jaki mam wpłacić 59,50zł od Annaa4 dla Samby :smile: Kasiu i Aniu, serdecznie Wam dziękuję. Przepraszam za nieobecność na wątku, w styczniu wrócę i będę częściej zaglądać. Konto jak zawsze to samo, wysyłam PW. Przelałam przed chwilą resztkę za listopad i za połowę grudnia. Saldo jest więc na minus, ale założyłam trochę z własnej kasy. Może po nowym roku uda mi się załatać dziurę bazarkami. Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Bazarek z ciastkami wątróbkowymi 50% dla Samby http://www.dogomania.pl/forum/threads/249682-Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-psiak%C3%B3w-do-30-12-na-utrzymanie-SAMBY-i-WIERY?p=21687609#post21687609 Quote
bric-a-brac Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Ale pusto u Samby. Paula, co u Was? Ulepiłam bazarek w połowie dla Samby, zapraszam serdecznie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249806 A cioci Magolek Samba bardzo dziękuje za książki! :) Quote
Recommended Posts