Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samba ślicznie dziękuje za ogłoszonka. a ja międzyczasie jak sunia będzie domu szukać zapraszam na bazar dla pięknej naszej.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219800-Ksi%C4%85%C5%BCki-Musierowicz-oraz-inne-bez-ceny-minimalnej!!!-na-Samb%C4%99.-do-30.12?p=18242698#post18242698[/url]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Paula :)
A przy okazji, zagłosujcie proszę na Krakvecie na kandydata dogo i miau: Wolontariuszki z poznańskiego dworca PKP i PKS
Link: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533[/url]
(Tylko żeby zagłosować trzeba mieć przynajmniej jeden post na forum, zmienili zasady, ale to zawsze można cokolwiek gdzieś skomentować).
Dziewczyny aktualnie przegrywają.

Posted

Kika potrzebuje pomocy, proszę, zajrzyjcie chociaż...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219891-Jestem-Kika-prawie-umar%C5%82am-z-g%C5%82odu-mam-chore-oczy-i-nie-wiem-co-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie[/url]...

Posted

WIGILIA

W płomieniu świecy zapalonej
świat jaśnieje, a winy bledną,
Gwiazdy patrzą w okno zdumione,
a ten płomień łączy nas w Jedno...
Biały chleb bierzesz ze stołu w dłonie -
co serca zbłąkane ogrzewa...
I choinka w twych oczach płonie,
i wiatr z nami kolędę śpiewa...
Nasze słowa - jak ulotne ptaki,
zanim jeszcze odzieją się w dźwięki
płyną jasnym, świetlistym szlakiem,
drganiem ust… ciepłym gestem ręki...
Tak nas złoci, czaruje ta chwila,
pośród innych najlepsza, jedyna...
Koi lekkim skrzydłem motyla;
Coś w nas kończy. I coś zaczyna...

Na święta rodzinnej radości, na nowy rok zdrowia i wszelkiej szczęśliwości życzę wraz z mężem, dziećmi, psami i świniami :*

Posted

Sambusia pojadła, popiła, ale czy odpoczęła? To wariatki są dwie to Nira i Samba i jedna druga prowokuje do zabawy, biegania, skakania, więc było wesoło (jak zawsze).
Tylko w Wigilię sunia chciała coś pogadać bo jakiś ktoś pomylił sobie Sylwestra z Wigilią i petardami strzelał. Sonik bardzo się strzałów boi, mało nam na głowy nie powychodziła, wystraszona sunia była i poprzytulać się przyszła. Dobrze, że Theriona i Niry nic nie rusza jak śpią, ale mam trochę obawy przed Sylwestrem, trzeba będzie jakoś przetrzymać. Przed Therionem miałam Herę też się bardzo bała strzałów, biedna była w te dni. :shake:

Posted

Paula, niech Ci weci dadzą coś uspokajającego, masz możliwość zorganizować przed sylwkiem? Ja też znam niestety problem bojących się strzałów psów, to jest dramat dla nich... A te uspokajające cuda są dość skuteczne.