Agnieszka_K Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kamila_ napisał(a):pierwsze komentarze nie na miejscu... już się pojawiły ''Małe sprostowanie to nie są obrońcy wszystkich zwierzą tylko obrońcy psów i kotów. Inne zwierzęta ich nie interesują'' zaraz zaraz był chłopak z jakiejś fundacji z maską - wielką głową konia , były też fretki:) Quote
Kamila_ Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 a jednak, szkoda że autor komentarza nie widział :D Quote
Indy Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fretki są na www.tvn24.pl oraz kilka innych fajnych fotek Quote
Agnieszka_K Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A i ten chłopak z maską konia jest nawet na końcu filmiku;) Na początku Pani Dorota Sumińska maszeruje :) już nie bawiłam się w usuwanie dźwięku i komentarzy moich - w końcu sami swoi tutaj:) [video=youtube;rFrQuMVu3EQ]http://www.youtube.com/watch?v=rFrQuMVu3EQ[/video] Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Agnieszka_K']A i ten chłopak z maską konia jest nawet na końcu filmiku;) Na początku Pani Dorota Sumińska maszeruje :) już nie bawiłam się w usuwanie dźwięku i komentarzy moich - w końcu sami swoi tutaj:) [video=youtube;rFrQuMVu3EQ]http://www.youtube.com/watch?v=rFrQuMVu3EQ[/video] Ten w masce konia to był Mateusz Janda ze Straży dla Zwierząt. Quote
Agnieszka_K Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zofia.Sasza napisał(a):Ten w masce konia to był Mateusz Janda ze Straży dla Zwierząt. no to brawa dla niego za poświęcenie w takim upale:) Quote
Atomowka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wróciłam ze swoją gwiazdą, było fajnie i cieszy to,że jednak ludzie ruszyli tyłki i byli A tyle futer w jednym miejscu to miód na me serce :) Moja sucz padła zmęczona i pewnie do końca dni będzie spała Quote
Laura_112 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Atomowka napisał(a):Wróciłam ze swoją gwiazdą, było fajnie i cieszy to,że jednak ludzie ruszyli tyłki i byli A tyle futer w jednym miejscu to miód na me serce :) Moja sucz padła zmęczona i pewnie do końca dni będzie spała Nie dziwie sie ze zmeczona - w koncu walczyla o prawa swoich braci i siostr ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Atomowka napisał(a):Wróciłam ze swoją gwiazdą, było fajnie i cieszy to,że jednak ludzie ruszyli tyłki i byli A tyle futer w jednym miejscu to miód na me serce :) Moja sucz padła zmęczona i pewnie do końca dni będzie spała A to nie jej przypadkiem robiłam fotki pod Giełdą? ;) To ta z awatarka? Quote
dagsam Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 my tez juz w domku i niestety robilysmy zdjecia i cos sie stalo ze sie nie zapisaly... :( jestesmy nie pocieszeni na filmiku widac nas z Nika(owczarek niemiecki szczeniak) i wlasnoreczny plakat dziecka xD mam nadzieje ze na jakies fotki sie zalapalismy.. a NIka zmeczona spi juz.. Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 dagsam napisał(a):my tez juz w domku i niestety robilysmy zdjecia i cos sie stalo ze sie nie zapisaly... :( jestesmy nie pocieszeni na filmiku widac nas z Nika(owczarek niemiecki szczeniak) i wlasnoreczny plakat dziecka xD mam nadzieje ze na jakies fotki sie zalapalismy.. a NIka zmeczona spi juz.. A to ten plakat z jakby motylkiem? Bo jeśli tak, to mam Wasze fotki... Quote
dagsam Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 plakat z kostka i haslo na nim oddaj glos na tak! a dziecko zamecza mnie o foty i wogole i tak szukam po necie xD Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 dagsam napisał(a):plakat z kostka i haslo na nim oddaj glos na tak! a dziecko zamecza mnie o foty i wogole i tak szukam po necie xD No to będą. Za czas jakiś, bo tego jest 2 GB ;) Quote
dagsam Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 super :D czekamy! i bylo super, nasza Ola udzielila wywiadu do radia i wogole, super bylo i super sprawa Quote
Marta1990 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oglądając dzisiaj tvn24 odniosłam wrażenie, że pan Jarosław Kuźniar trochę drwił sobie z tej nowej ustawy... nie wiem może się myle :] Quote
aanka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 BRAWO!!! :p:lol::eviltong:- ................ Quote
siekowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 My też już w domu. Fajnie było, ale niestety mój Miki trochę łobuzował. Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo żałuję, że nie mogłam przybyć wcześniej ( obowiązki służbowe nie do pokonania ) i zapewne wielu z Was poznać. Miło było mi poznać osobiście P. Krystynę , głównodowodzącą Fundacji Emir oraz P. Lidię E. Co rusz w radiu była mowa o marszu, więc echem się roznosi. Obyśmy poszli o krok, ten duży krok do przodu i przestali być krajem barbarzyńców w kwestii traktowania zwierząt , bo wcale nie tylko o psy i koty tu chodzi. Ewa Quote
Indy Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marta1990 napisał(a):Oglądając dzisiaj tvn24 odniosłam wrażenie, że pan Jarosław Kuźniar trochę drwił sobie z tej nowej ustawy... nie wiem może się myle :] Moim zdaniem nie drwił sobie tylko był kompletnie nieprzygotowany i nie ogarnął tematu. Quote
Agnieszka_K Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='dagsam']plakat z kostka i haslo na nim oddaj glos na tak! a dziecko zamecza mnie o foty i wogole i tak szukam po necie xD a to nie przypadkiem Twoja pociecha i suczka?:) http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/zwierzeta-prosza-o-glos,4824218,10155853,fotoreportaz-maly.html przeglądałam właśnie zdjęcia z tvn warszawa i mi wpadło w oko:) Quote
Atomowka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zofia.Sasza nie wiem może Ty, tak to ta sunie z avatara, Agnieszka wstwiała gdzieś tu jej fotkę Dagsam ja też chyba mam jakieś Wasze foty, ale to ogarnę jak wróce do domu, teraz już w pracy siedzę Jeszcze jak wracałam to złapała mnie jakaś laska z radia,żebym jej parę słów powiedziała Niestety nie pamiętam nawet nazwy radia ale nawet się cieszę bo zapewne ze stresu plotłam głupoty :) Quote
Marta1990 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...t-,264175.html czytając komentarze do tego tekstu, aż włos się jeży na głowie :shake: Quote
Laura_112 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Marta1990']http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...t-,264175.html czytając komentarze do tego tekstu, aż włos się jeży na głowie :shake: Tragedia, to tylko pokazuje jakim jestesmy zacofanym krajem jesli chodzi o prawa zwierzat... Pojedyncze komentarze to az mroza krew w zylach ;/ Quote
xxxx52 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oby jutro wszystkie punkty tej ustawy byly zatwierdzone:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::modla: Quote
Recommended Posts