Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_ napisał(a):
pierwsze komentarze nie na miejscu... już się pojawiły ''Małe sprostowanie to nie są obrońcy wszystkich zwierzą tylko obrońcy psów i kotów.
Inne zwierzęta ich nie interesują''

zaraz zaraz był chłopak z jakiejś fundacji z maską - wielką głową konia , były też fretki:)

• Replies 882
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i ten chłopak z maską konia jest nawet na końcu filmiku;)
Na początku Pani Dorota Sumińska maszeruje :)

już nie bawiłam się w usuwanie dźwięku i komentarzy moich - w końcu sami swoi tutaj:)

[video=youtube;rFrQuMVu3EQ]http://www.youtube.com/watch?v=rFrQuMVu3EQ[/video]

Posted

[quote name='Agnieszka_K']A i ten chłopak z maską konia jest nawet na końcu filmiku;)
Na początku Pani Dorota Sumińska maszeruje :)

już nie bawiłam się w usuwanie dźwięku i komentarzy moich - w końcu sami swoi tutaj:)

[video=youtube;rFrQuMVu3EQ]http://www.youtube.com/watch?v=rFrQuMVu3EQ[/video]
Ten w masce konia to był Mateusz Janda ze Straży dla Zwierząt.

Posted

Wróciłam ze swoją gwiazdą, było fajnie i cieszy to,że jednak ludzie ruszyli tyłki i byli
A tyle futer w jednym miejscu to miód na me serce :)

Moja sucz padła zmęczona i pewnie do końca dni będzie spała

Posted

Atomowka napisał(a):
Wróciłam ze swoją gwiazdą, było fajnie i cieszy to,że jednak ludzie ruszyli tyłki i byli

Nie dziwie sie ze zmeczona - w koncu walczyla o prawa swoich braci i siostr ;)

Posted

Atomowka napisał(a):

A to nie jej przypadkiem robiłam fotki pod Giełdą? ;) To ta z awatarka?

Posted

my tez juz w domku i niestety robilysmy zdjecia i cos sie stalo ze sie nie zapisaly... :( jestesmy nie pocieszeni
na filmiku widac nas z Nika(owczarek niemiecki szczeniak) i wlasnoreczny plakat dziecka xD mam nadzieje ze na jakies fotki sie zalapalismy..
a NIka zmeczona spi juz..

Posted

dagsam napisał(a):
my tez juz w domku i niestety robilysmy zdjecia i cos sie stalo ze sie nie zapisaly... :( jestesmy nie pocieszeni
na filmiku widac nas z Nika(owczarek niemiecki szczeniak) i wlasnoreczny plakat dziecka xD mam nadzieje ze na jakies fotki sie zalapalismy..
a NIka zmeczona spi juz..

A to ten plakat z jakby motylkiem? Bo jeśli tak, to mam Wasze fotki...

Posted

Bardzo żałuję, że nie mogłam przybyć wcześniej ( obowiązki służbowe nie do pokonania ) i zapewne wielu z Was poznać. Miło było mi poznać osobiście P. Krystynę , głównodowodzącą Fundacji Emir oraz P. Lidię E. Co rusz w radiu była mowa o marszu, więc echem się roznosi. Obyśmy poszli o krok, ten duży krok do przodu i przestali być krajem barbarzyńców w kwestii traktowania zwierząt , bo wcale nie tylko o psy i koty tu chodzi. Ewa

Posted

Marta1990 napisał(a):
Oglądając dzisiaj tvn24 odniosłam wrażenie, że pan Jarosław Kuźniar trochę drwił sobie z tej nowej ustawy...
nie wiem może się myle :]

Moim zdaniem nie drwił sobie tylko był kompletnie nieprzygotowany i nie ogarnął tematu.

Posted

Zofia.Sasza nie wiem może Ty, tak to ta sunie z avatara, Agnieszka wstwiała gdzieś tu jej fotkę
Dagsam ja też chyba mam jakieś Wasze foty, ale to ogarnę jak wróce do domu, teraz już w pracy siedzę

Jeszcze jak wracałam to złapała mnie jakaś laska z radia,żebym jej parę słów powiedziała
Niestety nie pamiętam nawet nazwy radia ale nawet się cieszę bo zapewne ze stresu plotłam głupoty :)