Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo, jak dzisiaj w Tv widzialam wszystkich tych ludzi na miejscu to az serducho rosnie , ze sa ludzie ktorych obchodzi los zwierzakow ;)Oby sie udalo !

• Replies 882
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura_112 napisał(a):
Kurde trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo, jak dzisiaj w Tv widzialam wszystkich tych ludzi na miejscu to az serducho rosnie , ze sa ludzie ktorych obchodzi los zwierzakow ;)Oby sie udalo !

Gdzie widzialas?Obrady z sejmu ogladalam ale w Tv nic nie widzialam.Przezucilam wszystkie kanaly i nic.

Posted

Czy mogę wykorzystać zdjęcia na stronie naszego schroniska i na portalu miejskim?

Pani poseł Magdalena Kochan wymieniła nasz Szczecinek i naszą opiekę nad zwierzętami jako wzorcowe!

Hura .. Szczecinek górą!

Posted

Najważniejsze, że tyle ogonków mogło się o zwierzęta upomnieć... o te, które nie mogą we własnym imieniu przemówić- chore, cierpiące, walczace o życie, z problemami z zachowaniem, z problemami z... człowiekiem!

Posted

oj było ogonków dużo różnych - naprawdę akcja i organizacja super - dla każdego były chusty, baloniki, przyczepki, plakaty

Moje zdjęcia można wykorzystywać śmiało - mam nadzieję, że osoby, które na nich są nie mają nic przeciwko;)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Najważniejsze, że tyle ogonków mogło się o zwierzęta upomnieć... o te, które nie mogą we własnym imieniu przemówić- chore, cierpiące, walczace o życie, z problemami z zachowaniem, z problemami z... człowiekiem!

Prawda!Wielki Szacun dla organizatorow,Wszystkich ktorzy pracowali nad ustawa,Wszystkich ktorzy wzieli udzial w marszu..Ta jednosc ludzi w slusznej sprawie to miod na serce..Jutro wszystko sie okaze,ale nawet jesli beda jakies poprawki do ustawy to Ten Dzien to kamien milowy w poprawie bytu zwierzat w Pl.

Posted

[quote name='Indy']http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,-quot-zwierzeta-prosza-o-glos-na-tak-quot-,264175.html

Właśnie wróciłam z marszu. Super doświadczenie. Niech żałuje ten, komu się nie chciało ruszyc tyłka :evil_lol:

pierwsze komentarze nie na miejscu... już się pojawiły ''Małe sprostowanie to nie są obrońcy wszystkich zwierzą tylko obrońcy psów i kotów.
Inne zwierzęta ich nie interesują''

dla niektórych, ich wymysłów trzeba konia, krowe, papuge zabrać na marsz aby zobaczyli że wśród tych wspaniałych ludzi są obrońcy danego gatunku :D

Wielkie pokłony dla organizatorów i ludzi którzy mogli być tam obecni ze swoimi zwierzakami i bez :)