Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba czekać cierpliwie, może ktoś w końcu o niego "zawalczy" ;)

w ogóle po nim nie znać przejść, jest bardzo pogodny i ma dużo zaufania do ludzi. To ważne, myślę..

Posted

[quote name='sylwija']trzeba czekać cierpliwie, może ktoś w końcu o niego "zawalczy" ;)

[/QUOTE]
Racja - grunt to pozytywne nastawienie :)

[B]edit.[/B]

Husky Adopcje pięknie dziękujemy za wpłatę dla Balto :Rose::Rose::Rose:

Posted

[B]Zapraszam wszystkich na bazarek dla Baltusia i Ivorka[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219228-TOTALNY-MISZ-MASZ-dla-%C5%9Blicznych-haszczak%C3%B3w-edycja-II.-Do-17.12.-do-godz.-22-giej.[/URL]

Posted

Allegro dla Balto kończy się w poniedziałek o godz. 18:18. Obejrzało go 670 osób. Są osoby, które obserwują aukcję. Mam nadzieję, że tym razem allegro przyniesie dobry skutek.

Posted

[quote name='maja602']Allegro dla Balto kończy się w poniedziałek o godz. 18:18. Obejrzało go 670 osób. Są osoby, które obserwują aukcję. Mam nadzieję, że tym razem allegro przyniesie dobry skutek.[/QUOTE]

A w moim Allegro Baltusia jest 510 wejsc i jeden obserwator. Allegro konczy sie w srode o 22:50.

Posted

Skńczyło się allegro zrobione przeze mnie dla Balto. Chłopak miał powodzenie. Obejrzało około 1300 osób i zapisały 3. Nie obserwowałam do samego końca, ponieważ akurat w tym czasie wracałam z pracy do domu. Trzymam kciuki. Może ktoś się odezwie.

Posted

trzymam kciuki ze nie wiem co!!!!
sluchajcie, ja wiem, ze z czasem macie kiche....ale na watku Balcika bardzo malo sie dzieje!!!! jest wiele ciotek tylko fb-kowych i jezeli chodzi o marketing, to totalna klapa!!!! nic nowego....
pomyslcie o tym, prosze....