Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

E, dwa koty nie są tak odczuwalne ;). Wiadomo, trochę więcej idzie na żwirek i na jedzenie, ale nie jest to dość znaczące. Kurzyk mnie więcej wynosił niż teraz wydaję na dwa koty - dorastał, a ja go rozpieszczałam.  Miał nie tylko wszystko naj, ale także kupowałam mu kolejne zabawki, by nie narzekał na nudę. Teraz stawiam na praktyczne zakupy, rzadko dam się ponieść emocjom - zwłaszcza, że koty wolą sie bawić ze sobą niż zabawkami ;).

Mnie się marzy jedynie co, to woliera dla kotów albo dom w bezpiecznej okolicy. Mruczki bardzo rozpaczają, że nie mogą wyjść. Tak to przeżywam, że od paru nocy śnią mi się myszy, które serwuję kotom do zabawy :p. Chyba to się już leczy.

wiesz miłości nie da się wyleczyć,wiem to po sobie ;)

Im dłużej Oscar zemną mieszka tym bardziej mi do łba" wali "

Posted

Tyś, jakiej wielkości jest Morus? Dziś (po raz kolejny zresztą) widziałam babkę z psem, kropka w kropkę jak Morus ;) Sięga babce do kolan. I tak się zastanawiam czy czasem nie ma gdzieś na świecie rasy, która jest pierwowzorem Morusa ;)

Posted
22 godzin temu, Tyś napisał:

Hej.
U kundla lukullus się nie sprawdził ;). Kotom dzisiaj zamówiłam suche Purizon, bo był w promocji. Może im podpasuje. Portę szybko jedzą, bardziej się opłacałby TOTW, ale on wg kotów niejadalny. :D
Zamówiłam kotom też mokrą: Portę, Cosmę i jakieś nowe cudo, zobaczymy czy trafiłam w koci gust...

Ale świr chyba już można :p.
Mnie powoli przechodzi. Pies nie dostał nowych szelek od 2lat, obrożę ma również starą - aż jej kolor wyblakł na róż. Jednak póki żyje, to będzie. Jedyne, na czym nie oszczędzam to na jedzeniu i adresówkach.

może i można świra się pozbyć,ale w moim przypadku się nie da ;)

Posted
20 godzin temu, Tyś napisał:

Dziękuję ;)

Albo nie chcesz, hahaha :D

może?! Ja muszę mieć kogoś kogo będę kochać i troszczyć się,więc na Oscara wypadło,a czym bardziej to robię tym bardziej mam świra na jego punkcie :)