mar....ka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 O 3.05.2016o16:48, Tyś napisał: Tymczasem u nas majówka zaczęła się tak...https://www.facebook.com/events/1306607819366841/ przykre :( piszesz maturkę? Quote
mar....ka Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Zdrapka jest niezła heheh (rozkręciła się dziewczynka) 23 godzin temu, Tyś napisał: z Koloei dzisiejszy dzień to koszmar. Spacer również. Mój pies dwa razy został spacyfikowany przez dwa agresory pt spokojnieonchcesietylkopobawicontaktezebydlazabawy . No ani mnie, ani Morusowi do śmiechu nie było. Po pierwszym "bliskim" spotkaniu z spokojnieonchcesietylkopobawicontaktezebydlazabawy wpadł w straszną histerię, przy drugim sam wlazł mi na ręce z miną BIJOMUCIEKAMYBOZGNIOTOMNAKWAŚNEJABŁKOBOJEMSIĘGINIEMY! I tak to się skończył odprężający, spokojny spacer... biedny Morusek POWODZENIA NA MATURZE-TRZYMAM KCIUKASY ( przeraża mnie trochę, że swoją pisałam w 1998 roku) Quote
Erykowa Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Hej Jak to mozliwe,że Kurzyk U Ciebie już,rok! Jak to zleciało ! Katastrofa z tymi zwierzakami w lesie ;( ;( I biedny Morusek.On niestety mały,ja ostatnio miałam podobna przygodę ale wkońcu Erman się wkurzył i panu właścicielowi pieska,co chciał się bawić zrzedła mina P O W O D Z E N I A Quote
Aleksa. Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Ja najgorszego stresa miałam przed ustnym angolem.. Quote
mar....ka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Jak zrobiłam wiosną ognisko na ogrodzie, to Shadow był oburzony. Następnego dnia na porannym siq, pierwsze co oblał, to popioły z mojego ogniska :P Quote
mar....ka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Jak pójdziesz na studia, to się za nim zatęsknisz. Od kocurów odpoczniesz :P Quote
*Magda* Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 6 godzin temu, majoka napisał: Jak pójdziesz na studia, to się za nim zatęsknisz. Od kocurów odpoczniesz :P Koty idą z nią :P Quote
Oscar Patric Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 hej :) U mnie nie ma pieski się zapoznają i przywitają,bo znając debili,mówię chętnie ale jak pieskowi zdejmę kaganiec,wierz mi szybko się oduczyli,męczą innych ale nie to już nie obchodzi Quote
Joann Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Witaj kope lat:) dawno mnie tu nie było. Jak żyjecie? Już matura? A dopiero co był egz gimnazjalny:) Pozdrawiamy z Verą i Vito Quote
Recommended Posts