Ania :) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ile fot i ile napisane :D co do terrorysty Kurzyka moze jemu jest wlasnie drugi kot potrzebny by go terroryzowac a nie kochac takie jego hobby :p Quote
Ania :) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 O matko kochana xd szatana masz w domu :P opętany kot xd 1 Quote
*Magda* Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Mój Lumpek wychodzi na dwór od kilku lat na smyczy, zawsze do ogródka, więc teren zna ;) A i tak ciągnie brzuch po ziemi i jest powolny jak żółw :D Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Jak ja bym u nas wyszła z kotem na smyczy, to by pewnie foty na tej zacofanej wsi mi robili :P A Kurz jest fajowy, lubię takich "maczo" heheh Quote
*Magda* Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: Jak ja bym u nas wyszła z kotem na smyczy, to by pewnie foty na tej zacofanej wsi mi robili :P Jak moja teściowa zaczęła wychodzić z Torą na swojej wsi, to robiła podobne wrażenie :D Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 10 godzin temu, *Magda* napisał: Jak moja teściowa zaczęła wychodzić z Torą na swojej wsi, to robiła podobne wrażenie :D moja siora kupiła dla Mikołaja chustę, zapłaciła za swojego "lambka" ponad 200 zyla i dumnie poszła na Starą Kamienicę (wieś-miasto:P). Mówi, że stare baby się za nią oglądały i nawet coś dosłyszała, że chyba ją na wózek nie stać heheheh Quote
Erykowa Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Hej Na zdjęciach wygląda ne pełną symbiozę u kotów ;) Piękna dziewczyna.Jak zębiska? Quote
*Magda* Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Obawiam się, że błędem było pokazanie mu, że można wychodzić na dwór :( Spodobało mu się i chce być kotem podwórkowym :P Quote
*Magda* Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Tyś, ja wiem, że Wam się nie przelewa z kasą, ale może szłoby mu zbudować choć jakąś małą wolierę i tam go zostawiać na dłuższy czas niż tylko spacery? 1 Quote
mar....ka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 padłam jak czytałam u Kurzyku heheh, on jest za mądra bestia dla tego behawiorysty. Musisz słuchawki sobie sprawić, tańsze niż wybieg dla kota heheh Quote
Recommended Posts