*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 9 godzin temu, Aleksa. napisał: Madzia, Ty nie chcesz kota ? :D Nie! Nie! Nie! Ty Ola, to w ogóle weź idź w cholerę :P Kota mi wciskasz, dziecko mi każesz robić.... Co ja, jakiś robot na Twoje zachcianki?? :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nie! Nie! Nie! Ty Ola, to w ogóle weź idź w cholerę :P Kota mi wciskasz, dziecko mi każesz robić.... Co ja, jakiś robot na Twoje zachcianki?? :P kot to prawie jak dziecko :D A transport też się ogarnie :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 13 minut temu, angineuuka napisał: kot to prawie jak dziecko :D A transport też się ogarnie :D Jak będziesz miała dziecko, to wtedy możesz robić takie porównanie :P 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: No gdyby koteł miał trafić do Magdy to chyba bym nawet osobiście go przywiozła :D a co! Hahhaa. To dawaj :D Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak będziesz miała dziecko, to wtedy możesz robić takie porównanie :P To dawaj :D No a nie? to takie owłosione dziecko, na czterech łapkach :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: No a nie? to takie owłosione dziecko, na czterech łapkach :D Tylko z pazurami i kłami :D Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ciekawe co Lumpek powiedziałby na małego kociego rozbójnika :D Lumpek uwielbia towarzystwo innych zwierząt, więc byłby szczęśliwy :) Ale musi się zadowolić drugim psem w domu (Gina, która gościła u nas kilkakrotnie) przez najbliższe 3 tygodnie :D Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Z psa też jest zadowolony? :D No nie wierzę! On kocha psy, serio. Jak pies nie jest w stosunku do niego agresywny, to pierwszy biegnie się przywitać ;) Quote
*Magda* Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Justyś, lepiej w fundacji niż na ulicy ;) Quote
*Magda* Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Śliczny Kurzeł :loveu: Morusek też :P Quote
*Magda* Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Hej Justyś ;) Musisz zapobiegawczo jeść imbir, pić syrop z cebuli... To wzmacnia organizm ;) Quote
Aleksa. Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Dnia 8.09.2017 o 20:42, *Magda* napisał: Nie! Nie! Nie! Ty Ola, to w ogóle weź idź w cholerę :P Kota mi wciskasz, dziecko mi każesz robić.... Co ja, jakiś robot na Twoje zachcianki?? :P :D :D :D nie, ja takich zachcianek nie mam ;p Quote
*Magda* Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Dnia 2.10.2017 o 12:31, Tyś(ka) napisał: Hej :) Dziękuję :) Imbir dodaję do herbaty :) zwłaszcza zimą to taki obowiązek... :) Syrop z cebuli brzmi mało apetycznie :D W domu mam olej z czarnuszki, muszę i tutaj kupić... trochę mi pomaga. Syrop jest słodki ;) Kroisz cebulę w cienkie prążki i warstwami układasz w naczyniu cebulę i zasypujesz mocno cukrem, znowu cebula i mocno cukru.... Po kilku godzinach masz słodki syrop, który możesz pić bez ograniczeń ;) Jak robię dzieciom, to piją 5-7x w ciągu dnia po kilka łyżeczek ;) Dnia 2.10.2017 o 18:17, Aleksa. napisał: :D :D :D nie, ja takich zachcianek nie mam ;p Dobra, dobra. Ty wiesz swoja, a ja mam rację :P Quote
Recommended Posts