Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-RFOmm45yLFI/TllK4nikXoI/AAAAAAAAMg0/7_YCAwIuSuE/s800/schronisko%25252027.08%252520111.JPG[/img]
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-QdpbFT8uGQk/TllLRjbHu6I/AAAAAAAAMg8/054RcRHtbUo/s800/schronisko%25252027.08%252520119.JPG[/img]

Tak potrzebuje opieki troski takiej codziennej od rana do wieczora. Zwłaszcza, że tak desperacko chce wychodzić z klatek.
Słodko kręci tyłkiem jak się go drapie po grzbiecie. :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

UBOCZE dziękuję za zaproszenie:) No biduś śliczny, jak musi być ciężko kochanym psowatym, że aż się okaleczają, byle tylko zrobić coś, zmienić, nie tkwić w tym cholernym boksie! Śliczne pysio, byle szybko DS się pojawił!!!

Posted

[quote name='Marycha35']UBOCZE dziękuję za zaproszenie:) No biduś śliczny, jak musi być ciężko kochanym psowatym, że aż się okaleczają, byle tylko zrobić coś, zmienić, nie tkwić w tym cholernym boksie! Śliczne pysio, byle szybko DS się pojawił!!![/QUOTE]

To ja dziękuję, Marycha, za odwiedziny u Żwirka. :loveu: Też wierzę, że musi się znaleźć jakieś wyjście dla tej uroczej bidy.

Posted

[quote name='UBOCZE']To ja dziękuję, Marycha, za odwiedziny u Żwirka. :loveu: Też wierzę, że musi się znaleźć jakieś wyjście dla tej uroczej bidy.[/QUOTE]
A ja dziękuję Wam, że jesteście u Żwirka :lol:.

Posted

Żwirunio dzisiaj pełen werwy - bo już upałów nie było... fajny dzień na spacery. To go nawet dwa razy z jego apartamentu wypuściłam.:multi::multi:. Lata do kuchni po kocie chrupki - uwielbia je ! Dzisiaj poszedł podojadać z puszek - poszedł i wyciągnął sobie puszkę większą od siebie i zabrał się za wylizywanie tego co na ściankach zostało... łakomczuszek z niego ! :evil_lol:
A najlepsza była jego mina gdy małe kociaki zobaczył ( trzymałam je na rękach - sztuk trzy ) a Żwiras popatrzył na mnie z miną "Co Ty mi tu za brzydaki wciskasz" i z takim lekkim zdziwieniem, wręcz obrzydzeniem ostentacyjnie wyszedł.

Z filmikiem to nie bardzo wychodzi, ponieważ Żwirek przestaje płakać i gryźć jak tylko ktoś pojawia się na horyzoncie. Trzeba by zostawić kamerkę albo aparat w środku i odejść w siną dal.

Posted

[quote name='kimiji']Taaak musi być, ale coś się nie pokazuje...:([/QUOTE]
Nagle i niespodziewanie objawi się taki domek !!!! Ja w to wierzę ...

Teraz mamy 277 wejść na Allegro Żwirkowe i nadal jednego obserwatora :cool3:.

Posted

Tak Żwirek bardzo potrzebuje domu ...tylko nikt nie dzwoni, nikt nie pyta ...
Chociaż na Allegro wejść 377 i teraz jest dwóch obserwatorów - może któryś to Żwirkowy domek ???:cool3::cool3:.