evel Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 No właśnie nie wiem, czy mała pójdzie na stół. Z jednej strony to na pewno byłoby wygodne, ale z drugiej ja nie jestem za wycinaniem wszystkiego, co się rusza... Zwłaszcza, że Hunter prawdopodobnie niedługo straci dzwoneczki ;) Zobaczymy jak się młoda będzie rozwijać, pewnie z jedną czy dwie cieczki postaramy się przeżyć i zobaczymy, co dalej. Ciachnąć się zawsze zdąży, gorzej z powrotem ;) Quote
rashelek Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 (edited) [quote name='deer_1987'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-a2_KatgV3bI/UvjVmBI4E3I/AAAAAAAAJdE/5w_zfXW2Wqk/s640/2014.02.10 (14).JPG[/URL] co na mnie szczeka? :mad:[/QUOTE] Piłkę chce :D [quote name='evel']No właśnie nie wiem, czy mała pójdzie na stół. Z jednej strony to na pewno byłoby wygodne, ale z drugiej ja nie jestem za wycinaniem wszystkiego, co się rusza... Zwłaszcza, że Hunter prawdopodobnie niedługo straci dzwoneczki ;) Zobaczymy jak się młoda będzie rozwijać, pewnie z jedną czy dwie cieczki postaramy się przeżyć i zobaczymy, co dalej. Ciachnąć się zawsze zdąży, gorzej z powrotem ;)[/QUOTE] To widzę mamy podobne podejście ;) A jak młoda będzie w miarę bezboleśnie przechodzić cieczki i nie będą za Wami burki latać ciągle, to po co na siłę sterylkować :) Ja pogadałam z Adrianem i wspólnie uzgodniliśmy, że więcej korzyści będzie z kastracji Cekina. Jednak u suczy to jest duże ryzyko i mało plusów ;) Mam już nowy plan zajęć, co tydzień długi weekend :loveu: Czwartki i piątki wolne :D Ale w pozostałe dni dosyć ostry zapiernicz, ale damy radę :loveu: Miło się dzisiaj zaskoczyłam, jednak poczta czasem działa sprawnie :loveu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-S_phCgxJvA4/UwMrhskklGI/AAAAAAAAJpM/zWgdomsSC-w/s640/A19 (2).jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-size3mWvbRA/UwMrgyCn45I/AAAAAAAAJpE/dYDVTSZ9ukI/s576/A19 (1).jpg[/IMG] Śliczna, milutka w dotyku i rozmiarowo wydaje się idealna. Za troche idziemy na spacer to ją przetestuję :D Edited February 18, 2014 by rashelek Quote
Sonka95 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 O to będziesz miała super długie weekendy :) Fajny wzorek wybrałaś na saszetkę na smaki :cool3: Quote
Molowe Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Śliczna ta saszetka i bardzo szybko Ci doszła :loveu: A w jaki sposób można ją przypiąć ? [quote name='rashelek']Ja pogadałam z Adrianem i wspólnie uzgodniliśmy, że więcej korzyści będzie z kastracji Cekina. Jednak u suczy to jest duże ryzyko i mało plusów [/QUOTE] Tak tylko z czystej ciekawości pytam,dlaczego uważasz,że mało plusów? :) Quote
rashelek Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Sonka95']O to będziesz miała super długie weekendy :) Fajny wzorek wybrałaś na saszetkę na smaki :cool3:[/QUOTE] Mam nadzieję iść dorywczo do pracy, to nie będą całkiem wolne :) Bardzo adekwatny do mojej osoby, I love chocolates :loveu: [quote name='Molowe']Śliczna ta saszetka i bardzo szybko Ci doszła :loveu: A w jaki sposób można ją przypiąć ? Tak tylko z czystej ciekawości pytam,dlaczego uważasz,że mało plusów? :)[/QUOTE] Super, tydzień w sumie na nią czekałam :D Z tyłu ma taką plastikową wsuwkę, którą można założyć np. na kieszeń. Jak dla mnie, jedynym plusem sterylki jest brak cieczek ;) Natomiast kastracja u Cekina spowoduje zmniejszenie się dominacji, brak napalenia na cieczki i lizania sików, no i czysto technicznie zabieg i późniejszy powrót do sprawności pójdzie łatwiej i szybciej :) Saszetkę przetestowałam i jestem zachwycona :loveu: W sam raz na smaczki i kliker, nie dynda się przy nodze (czego nienawidzę), przy kucaniu/klękaniu nic z niej nie wypada a wygodnie się z niej wyjmuje smakołyki :D Także gdyby któraś z Was się zastanawiała, to gorąco polecam! Quote
Baski_Kropka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 A jednak kastrujecie? :) Dobrze, jeśli jest taki dominujący to BYĆ MOŻE spuści z tonu, ale na cuda bym się nie nastawiała raczej na delikatną acz pozytywną zmianę :P Baski po kastracji może za sukami nie szalał, ale siuśki niuchać i wylizywać te sucze cały czas lubił :P Quote
phase Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ale Ci się udało z tymi weekendami! :) A saszeta naprawdę bardzo ładna. :) Quote
rashelek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Łał, piękna :loveu: :)[/QUOTE] Dzięki :D [quote name='Baski_Kropka']A jednak kastrujecie? :) Dobrze, jeśli jest taki dominujący to BYĆ MOŻE spuści z tonu, ale na cuda bym się nie nastawiała raczej na delikatną acz pozytywną zmianę :P Baski po kastracji może za sukami nie szalał, ale siuśki niuchać i wylizywać te sucze cały czas lubił :P[/QUOTE] Ale, tak jak Ci mówiłam, najwcześniej za rok :) Wiadomo, cudów się nie spodziewamy, ale na pewno chociaż trochę to pomoże na pewne problemy ;) Ja to mam wielką nadzieję, że on przestanie te siki wylizywać, bo to jest obrzydliweeeeeee :roll: [quote name='phase']Ale Ci się udało z tymi weekendami! :) A saszeta naprawdę bardzo ładna. :)[/QUOTE] No w końcu i my mamy fajnie wolne, do tej pory bardziej dbali o Zarządzanie i oni mieli nawet 3 dni wolnego w tygodniu. Dziękuję :D Coś się u nas dzisiaj pogoda popsuła, szaro buro i ponuro jest. Ale chociaż padać przestało, to zaraz lecimy na spacer :) Quote
Sonka95 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Mamy podobną pogodę też szaro buro tylko nie pada ;) Quote
Ty$ka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Wylizywanie sików mnie nie brzydzi jakoś. Jestem dziwne czy co? :lol: Quote
betty_labrador Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 oo saszeteczka jaka słodka :) na pewno bedzie dobrze służyła :) Quote
rashelek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Sonka95']Mamy podobną pogodę też szaro buro tylko nie pada ;)[/QUOTE] No jutro już ma być ładnie na szczęście :D [quote name='deer_1987']Ale fajna szaszetka![/QUOTE] A jaka wygodna :loveu: [quote name='Ty$ka']Wylizywanie sików mnie nie brzydzi jakoś. Jestem dziwne czy co? :lol:[/QUOTE] Wiesz co, sam proces lizania to może nie jest najgorszy. Raczej jak już odchodzimy, a ta świnia się odwraca z bólem w paczadłach i ślinotokiem... Fuuuuuuj! [quote name='betty_labrador']oo saszeteczka jaka słodka :) na pewno bedzie dobrze służyła :)[/QUOTE] Czekoladkowa :loveu: Mam taką nadzieję! Pasowałoby sezon rowerowy rozpocząć, ale coś się zebrać do tego nie mogę :lol: Niech mnie ktoś kopnie w tyłek, żebym się jutro ruszyła ;) Quote
Ty$ka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Rowerowy? :O Ja bym się zabiła na tej ślizgawicy w lesie :P Quote
taxelina Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 ja mialam takie saszetki ale to potem nie mzona miec na zawodach :P a pies przyzwczaojny do takiej to teraz mam kamizelke co moge miec tez na zawodach i psy wiedza kamizelka = trening/zawody :) Quote
rashelek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Ty$ka']Rowerowy? :O Ja bym się zabiła na tej ślizgawicy w lesie :P[/QUOTE] Kochana, ale nie wszyscy żyją na Syberii :diabloti: Tak serio, to u nas śniegu nie ma już od dawna, a ostatnio jak jest sucho i nie ma mrozu w nocy, to ładnie wszystko obeschło i nie ma bagna :) [quote name='deer_1987']ja mialam takie saszetki ale to potem nie mzona miec na zawodach :P a pies przyzwczaojny do takiej to teraz mam kamizelke co moge miec tez na zawodach i psy wiedza kamizelka = trening/zawody :)[/QUOTE] U Was na zawodach to w ogóle niewiele można zakładać :evil_lol: Ale z kamizelką bardzo fajny pomysł i psiaki lepiej kojarzą :) Ja tą saszetkę mam na codzienne spacery, żeby się smaczki i kliker zmieściły, zamiast to upychać wszystko po kieszeniach. Quote
taxelina Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja mam czasami surowe mieso na smaki to tak sobie dfo kieszeni schowac :P Quote
evel Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Fajna szaszetka :) Ja natomiast widziałam gdzieś, że babeczki szyją właśnie sportowe piękne kamizelki w dobrych cenach, bo te gappayowskie to niestety nie na moją kieszeń :roll: ale zgubiłam do nich całkiem kontakt :mdleje: Quote
Baski_Kropka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Mara i jak tam, pogoda sie poprawila? :P wczoraj cudownie pachnialo deszczem takim wiosennym! Jechalam do pracy rowerem z takim rogalem na twarzy ze ludzie dziwnie sie patrzeli hihi to nic ze deszcz, to nic ze cala mokra a tusz splywa od deszczu strozkami :D mialam power i kega humor, nawet dzisiaj mam :D Ja mam sezon rowerowy otwarty caly rok, moze masz jutro wolne? To zapraszam na wspolne pedalowanie :P moge Cie kopnac w doope jesli lubisz, i tym razem chetnie ja podjade do was, tylko ze rower to ja bez psiowo, taki wycisk dla mnie bardziej ;P Dex nie lubi roweru, nuuuuuda! Do tego trzeba biec i nie mozna po nikim skakac :P Mozesz odpisac sms jesli miala bys ochote na wycieczke :P Quote
evel Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A właśnie, rashelek, jak Wasze pieseły przy rowerze? Zastanawiam się czy wykupić dodatkowe ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków, bo o ile Zu kuma bazę z rowerem, tak jak mi przyjdzie te dwa pozostałe dekle uczyć to się chyba załamię... Jakiś kask wypożyczę albo coś :roll: Quote
kalyna Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='evel']Fajna szaszetka :) Ja natomiast widziałam gdzieś, że babeczki szyją właśnie sportowe piękne kamizelki w dobrych cenach, bo te gappayowskie to niestety nie na moją kieszeń :roll: ale zgubiłam do nich całkiem kontakt :mdleje:[/QUOTE] Piszesz o tych z Arizy? bardzo fajne są, mi też się ona marzy, ale jeszcze nie teraz czas na nią :placz: Ja przez tyle lat nie ogarnęłam saszetki... najlepiej co mi wychodzi do trzymanie smaków po kieszeniach bluzy :evil_lol: przy czym i bluza wymięka, bo piłek już nie mam gdzie włożyć :evil_lol: Quote
evel Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Tak, już mi podrzucono. Super wykonanie, choć jednak są nieco droższe niż myślałam, ale to nic ;) Quote
rashelek Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='deer_1987']Ja mam czasami surowe mieso na smaki to tak sobie dfo kieszeni schowac :P[/QUOTE] No surowego mięcha do kieszeni to bym w życiu nie włożyła :lol: [quote name='evel']Fajna szaszetka :) Ja natomiast widziałam gdzieś, że babeczki szyją właśnie sportowe piękne kamizelki w dobrych cenach, bo te gappayowskie to niestety nie na moją kieszeń :roll: ale zgubiłam do nich całkiem kontakt :mdleje:[/QUOTE] Dzięki :D Kamizelka to jest fajny pomysł, ale jak jest już całkiem ciepło to też nie bardzo jak włożyć. Ciężko coś dobrać :lol: [quote name='Baski_Kropka']Mara i jak tam, pogoda sie poprawila? :P wczoraj cudownie pachnialo deszczem takim wiosennym! Jechalam do pracy rowerem z takim rogalem na twarzy ze ludzie dziwnie sie patrzeli hihi to nic ze deszcz, to nic ze cala mokra a tusz splywa od deszczu strozkami :D mialam power i kega humor, nawet dzisiaj mam :D Ja mam sezon rowerowy otwarty caly rok, moze masz jutro wolne? To zapraszam na wspolne pedalowanie :P moge Cie kopnac w doope jesli lubisz, i tym razem chetnie ja podjade do was, tylko ze rower to ja bez psiowo, taki wycisk dla mnie bardziej ;P Dex nie lubi roweru, nuuuuuda! Do tego trzeba biec i nie mozna po nikim skakac :P Mozesz odpisac sms jesli miala bys ochote na wycieczke :P[/QUOTE] Dzisiaj przynajmniej już nie pada :lol: Samej to już w ogóle mi się nie chce na rower iść :lol: No i ja nie mogę na początek za długiego dystansu zrobić, bo potem nie będe mogła chodzić ;) Musisz go przekonać też do roweru, może znowu korepetycje u Miki są mu potrzebne? :evil_lol: [quote name='evel']A właśnie, rashelek, jak Wasze pieseły przy rowerze? Zastanawiam się czy wykupić dodatkowe ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków, bo o ile Zu kuma bazę z rowerem, tak jak mi przyjdzie te dwa pozostałe dekle uczyć to się chyba załamię... Jakiś kask wypożyczę albo coś :roll:[/QUOTE] Mika super się zachowuje, bo dla niej bieganie to misja :D Nie robi przerw nawet na sikanie, tylko biegnie równo a potem podczas przerwy załatwia swoje sprawy. Za to Poczwar... To jest osobny rozdział, jak zawsze zresztą :diabloti: Jego interesuje absolutnie WSZYSTKO, on w czasie biegu potrafi się zatrzymać na kupę :grins: Raz Adriana wydupczył, bo odbił prostopadle bo PIES i poooolecieli. Ale teraz zamierzamy to robić systematycznie i na początku chłopaki będą chodzić sami, to może się nauczy równo biegać i nikogo nie zabić ;) [quote name='kalyna']Piszesz o tych z Arizy? bardzo fajne są, mi też się ona marzy, ale jeszcze nie teraz czas na nią :placz: Ja przez tyle lat nie ogarnęłam saszetki... najlepiej co mi wychodzi do trzymanie smaków po kieszeniach bluzy :evil_lol: przy czym i bluza wymięka, bo piłek już nie mam gdzie włożyć :evil_lol:[/QUOTE] Mam taką saszetkę z AmiPlaya dużą i ona mnie wkurza strasznie, bo wielka jest i ciężka. Na piłkę super, bo akurat się do niej zmieści piła i mała butelka z wodą. A ta furkidzowa jest tylko na smaki, a że nie jest zapinana to szybko się z niej wyciąga. Taka kieszeń na wsuwkę :lol: Najlepszy cyrk to się zaczyna przy piłkowo-zdjęciowym spacerze - czyli jak w dwie kieszenie wepchnąć piłkę, aparat, smaki, woreczki i potem smycz :evil_lol: Quote
rashelek Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-BJ3WQDJGwBA/UwX77ENifRI/AAAAAAAAJpk/J__lslIyLcQ/s639/2014.02.20%20%282%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-XEoRPEm375Q/UwX76GyOCXI/AAAAAAAAJpc/6vBCsPXOuqY/s640/2014.02.20%20%281%29.jpg[/IMG] I umiemy już wkładać łapki na różne powierzchnie :D Jeszcze tylko zostawać w takiej pozycji :lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-jQbrVsK-xqY/UwX778SIK2I/AAAAAAAAJps/u6cuU_a1M3U/s518/2014.02.20%20%283%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8uz-VD5kB5M/UwX78s4py0I/AAAAAAAAJp0/DJbXXWWtBic/s576/2014.02.20%20%284%29.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts