Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Tych fotek u mnie coś ostatnio nadmiar :evil_lol:
Dzięki :loveu:

To już wiem kto nam odebrał słoneczko :mad::evil_lol:
A kiedy urodzinki Miczka ma? Ja czaję się na jakieś różofe szeleczki, ale na razie czekam, bo wolę na dogo kupić, jak nic się nie znajdzie to pozostaje mi zoolog.

Ja bardzo lubię fotki oglądać, więc dla mnie to lepiej :grins:
Ale teraz się schowało za chmurami i chyba będzie padać...
W środę :D Rushoffe szelki może będe miała do sprzedania, ale na bank będą za duże :P No i dopiero w czerwcu najwcześniej :lol:

betty_labrador napisał(a):
Heej :)

Jakie super zdjecia :) bardzo sympatycznie razem z psiakami wyglądacie :loveu: i sztuczki no prosze prosze :)

A na nordic walking to bylaby super sprawa zabierac psiaka. Ale to luzem czy na smyczy wtedy bylaby Milka? czy Owczareczka masz na mysli?

Dzięki wielkie :loveu:
U nas po lesie, więc pewnie luzem by szła. Tylko Miczkę :)

Miczka się obłowi urodzinowo :D

Czerwona piłka idealna do memłania, "nożna" z piszczałką a truposz to taki w stylu skineez z piszczałkami i z futerka :loveu:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angi napisał(a):
tą czerwoną piłkę skądś kojarzę... Gdzie ją kupiłaś? :D

Biedra oczywiście :diabloti:
Od cholery ich tam jest, różne kolory i minki ;) Wiadomo, że długo nie wytrzyma, bo to cieniutki materiał, ale Miczkens uwielbia się nad nią pastwić :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Buahahaha ja dzisiaj Sonii kupiłam taką samą, nożną z piszczałką :evil_lol:
widać, mamy podobny gust :lol:

Wasza też jest taka strasznie twarda i ciężko piszczy? Czy to u mnie w zoologu tylko takie wybrakowane były? :lol:

Angi napisał(a):
wiedziałam, że ja gdzieś widziałam. Ba, nawet dziś :evil_lol:

Haha a mogłam pocisnąć bajer, że to unikat :evil_lol:

Sonka95 napisał(a):
Fajne zabawki dostanie :D Ja na razie zrobiłam odwyk od kupowania zabawek :evil_lol: za dużo ich już mam :diabloti:

Już dostała, nie mogłam się powstrzymać :lol:
Też miałam taką fazę, że co chwila jakąś zabawkę kupowałam... Teraz sobie odpuściłam i kupuję tylko takie super fajne :D

Oczywiście od razu dzisiaj były testy truposzczaka :P Wyglądała, jakby serio upolowała wiewiórkę i z nią biegała :lol:

W czerwcu na Cekina urodziny oba pieseły dostaną takie futrzaki, Mika rozmiar większy a Poczwar taki rozmiar dla siebie - wielki jak szalik :evil_lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Wasza też jest taka strasznie twarda i ciężko piszczy? Czy to u mnie w zoologu tylko takie wybrakowane były? :lol:

nie jest miękka, ale też nie jest jakoś mega twarda. I nie, piszczy normalnie :lol:

Ja kupuję w lumpkach pluszaki, takie zdezelowane. Na takie futerkowe zabawki szkoda mi kasy, bo wiem, że i tak szybko skończą :evil_lol:
Teraz moje biegają z łapkami misia :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a widzialas na fb?
wiem ze wczesniej nie dochodzily ale myslaalm ze sie naprawilo :(

Z tego co wiem, nie tylko mnie pw nie działają :shake: Pisałam już do moda, ale oni nic nie mogą poradzić...

kalyna napisał(a):
nie jest miękka, ale też nie jest jakoś mega twarda. I nie, piszczy normalnie :lol:

Ja kupuję w lumpkach pluszaki, takie zdezelowane. Na takie futerkowe zabawki szkoda mi kasy, bo wiem, że i tak szybko skończą :evil_lol:
Teraz moje biegają z łapkami misia :roll:

Tą naszą musimy pougniatać i wyrobić, żeby piszczała od razu. Póki co strasznie mocno trzeba ją nacisnąć, żeby wydała z siebie dźwięk :roll:
A pluszaków to Mika wcale nie dostaje, bo od razu im odrywa kończyny i próbuje wyjeść wnętrze :lol: A ten ma piszczałkę w środku ale nie ma nadziewajki, to nie ma czego zeżreć.

Sonka95 napisał(a):
Co sobie ludzie musieli myśleć gdy widzieli ją z wiewiórką :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-sc3W4zoXSm8/UxCSJ3CHGrI/AAAAAAAAJ08/gNTQohWqb5M/s640/2014.02.28 (2).jpg
Ja kiedyś wzięłam naszą wiewiórkę na spacer po mieście kiedy było ciemno :diabloti: ludzie się zastanawiali co ona tam trzyma :evil_lol:

Upolowała zwierza :evil_lol:
Wy chyba macie tą większą i oryginalną Skineez? Jak się sprawdza? :D Bo naszą to od razu trzeba było uprać, bo od śliny wyglądała jakby miała futro na żel postawione :evil_lol:

Molowe napisał(a):
No to się obłowiłyście w zabawki,gdzie takiego futrzaka kupiłaś? :lol:

A co, raz na rok można zaszaleć! :eviltong:
W TKMaxx :D

Baski_Kropka napisał(a):
Mika morderca nie ma serca! ;P
A potem się dziwić, że pies za zwierzyną gania xD

To brutal straszny jest! Dzisiaj się śmialiśmy, że na widok małego Miczusia pod nogi sika nawet "czerwona strefa" :diabloti:
Teraz już nie będzie ganiać, skoro ma swojego osobistego trupa :grins:

Pogoda dzisiaj nam dopisała, więc byliśmy na długim spacerku rano :loveu: Mam kilka fotek z komórki, ale zgram jutro dopiero ;)
Jutro ma być jeszcze ładniej to poszaleję i wezmę aparat na spacer, będą lepsze fotki :D

Posted

Jutro to ja bede w pracy :( więc ze słońca skorzystamy tyle co od 8 do 9 będziemy na spacerze. A najgorsze, że rower oddałam na reklamacje tzn reklamowałam usługę serwisową, bo mi patałach zaserwisował rower nie wiem jak ale skrzypiał tak samo jak przed serwisowaniem a gość zgarnął 14o pln. Ale do rzeczy nie mam tego roweru i muszę jechać autobusem do pracy!! :/

Posted

rashelek napisał(a):

Upolowała zwierza :evil_lol:
Wy chyba macie tą większą i oryginalną Skineez? Jak się sprawdza? :D Bo naszą to od razu trzeba było uprać, bo od śliny wyglądała jakby miała futro na żel postawione :evil_lol:

No my mamy oryginalną ale małą wiewiórkę :) Sonia wcześniej bardziej się nią interesowała a teraz jak ją złapie ochota na przeciąganie to przynosi mi i się bawimy :evil_lol: Wytrzymała jest :cool3: kilka razy mocniej pociągnęłam i myślałam , ze jej koniec jest bliski a tu w całości i nawet jeszcze nie była szyta :)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Jutro to ja bede w pracy :( więc ze słońca skorzystamy tyle co od 8 do 9 będziemy na spacerze. A najgorsze, że rower oddałam na reklamacje tzn reklamowałam usługę serwisową, bo mi patałach zaserwisował rower nie wiem jak ale skrzypiał tak samo jak przed serwisowaniem a gość zgarnął 14o pln. Ale do rzeczy nie mam tego roweru i muszę jechać autobusem do pracy!! :/

Musisz w takim razie innego serwisu poszukać, skoro ten robi ludzi w ciula :P
E tam autobusy nie są takie złe :lol:

deer_1987 napisał(a):
To czekamy na fotki, u nas dalsze z jeziora :)

W końcu jak wzięłam aparat to się zrobiło zimno i pochmurno, także fotek z dzisiaj nie mam...

Sonka95 napisał(a):
No my mamy oryginalną ale małą wiewiórkę :) Sonia wcześniej bardziej się nią interesowała a teraz jak ją złapie ochota na przeciąganie to przynosi mi i się bawimy :evil_lol: Wytrzymała jest :cool3: kilka razy mocniej pociągnęłam i myślałam , ze jej koniec jest bliski a tu w całości i nawet jeszcze nie była szyta :)

To fajnie, że lubi się nią Sonka bawić :D I najważniejsze, że wytrzymała. Ja też po paru szarpankach miałam wrażenie, że jest już rozpruta, ale jednak nie.

Fotek z dzisiaj nie mam, bo oczywiście słońce znikło jak wzięłam aparat :lol:
Ale mam jakieś z tego tygodnia, tylko Mika i piłka z mordą :grins:

Posted

Molowe napisał(a):
Fajnie te piłki z minkami wychodzą na zdjęciach :grins:

To racja, śmiesznie przynajmniej :D

Ty$ka napisał(a):
Jeeej, ile fotek :loveu:

I jaka pogoda, wow.

Jak morduję tę piłkę :lol:

E tam tylko trochę :lol:
Dzisiaj już jest brzydko i wieje...
Strasznie lubi się nad nią pastwić, nie wiem czemu :lol:

Baski_Kropka napisał(a):
Pogoda u nas byłą cudowna ostatnie dnie <3 A dzisiaj już się popsuła troche :(
Fotki piękne, Miczka jak zwykle z tym swoim słodko przebiegłym wyrazem pyska morduje zabawki :D Boje sie jej :P

To fakt, dzisiaj już jest nieprzyjemnie, ten wiatr taki zimny :shake:
Nie ma się czego bać, przecież Cię nie zjadła :evil_lol:

Aaa u nas dzisiaj zupełne nudy i nic się nie dzieje, ja siedzę i oglądam Kości a pies obok leży i dogorywa po spacerze z piłką :lol:

Posted

Kiszę się na uczelni, także niestety nie ma szans na spacer :( A tam za galerią faktycznie jest przyjemnie, chociaż troche nudno, bo tylko się idzie wzdłuż rzeki cały czas :lol: