A&L Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sorry dziewczyny, ale ja odpadam :/ Obiecałam dziadkowi, że dowiozę towar do jego klienta z okolic Łodzi i musi to być dzisiaj, bo jutro święto ;/ Także ja za jakąś godzinkę z hakiem wyjeżdżam do Łodzi. Ale jak Wam uda się spotkać, to liczę na fotorelację :D Quote
stokrotka.af Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 jaka urocza sunia :loveu: myrchanka od nas :cool3: Quote
Molowe Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 A&L napisał(a):Sorry dziewczyny, ale ja odpadam :/ Obiecałam dziadkowi, że dowiozę towar do jego klienta z okolic Łodzi i musi to być dzisiaj, bo jutro święto ;/ Także ja za jakąś godzinkę z hakiem wyjeżdżam do Łodzi. Ale jak Wam uda się spotkać, to liczę na fotorelację :D czyli spaceru najprawdopodobniej w ogóle nie będzie bo jak Angelika nie jedzie to Karolina też nie ma jak przyjechac :( Quote
rashelek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Potwierdzam raczej oczywistą sprawę - spaceru jutro nie ma :) Umówimy się najwyżej kiedy indziej, może śnieg już będzie :loveu: Quote
cockermaister Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja nawet jakby Angelika jutro jechała to ja bym nie przyjechała Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 My zapraszamy do naszej galeri :razz: Szkoda ze spacer Wam nie wyszedl :( Quote
Molowe Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 niestety szkoda no ale nic tak się czasami zdarza trudno nie dzisiaj to innym razem:D za to my z rashelkiem mamy ambitny - otóż przebiec naszą trasę spacerową oczywiście z psami już nie mogę się doczekać !!! :loveu: Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Owszem, przebiegniemy. W połowie trasy stać będzie pogotowie, żeby mnie odtransportować do domu, albo chociaż na koniec trasy. Mam równe 0 kondycji, no ale wyzwanie to wyzwanie ;) Edytowałam posty i dodałam daty sesji do zdjęć! Byłyśmy już dziś na spacerze i było w sumie pięć psów: Mika - champion wiejski Molly - cocker spaniel angielski Cekin - szczeniak owczarka niemieckiego długowłosego Gregor - szczeniak golden retrievera Diego - owczarek niemiecki krótkowłosy Towarzystwo dopisało, tylko mamy z Miką dziś jakiś gorszy dzień. Poleciała sobie na wał i coś żarła, mając w głębokim poważaniu moje darcie się. Ogółem ostatnie dni były ciężkie, bo Mika uważa, że to ona ze mną chodzi na spacery, a nie ja z nią. A potem jeszcze pogryzła się z Molly... Licze tylko, że "terapia wstrząsowa" pomogła i się troche ogarnie. Aparatu nikt nie miał, więc sesji nie było. Pomijając te drobne szczegóły, wracamy do zdjęć z 6.11.2011r Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 I na razie koniec, końcówkę zdjęć wrzucę potem :evil_lol: Quote
Molowe Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a gdzie jest Wasze słitaśne wspólne zdjęcie ?!!?!?!?! :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 http://i39.tinypic.com/28urbl4.jpg --> powaliło mnie na kolana :D Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Przepiękny park:loveu: Mika oczywiście też, zdecydowałaś się na szelki? jaki rozmiar? Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 To las jest akurat :D Trafiło nam się, bo inne dzielnice Częstochowy już nie są tak dobre dla psiarzy. Większość bez zieleni w pobliżu, ewentualnie przedmieścia, gdzie same domy są praktycznie. Szelki na pewno będą te niebieskie. Dzisiaj przymierzyłam Mice niebieskie El Perro Molliśki i cudnie jej w tym kolorze. Tylko nadal nie wiem, co z tą szerokością. Składam się ku 2,5cm jednak :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wydaje mi się że w 2,5 będzie lepiej wyglądać. Wzorek jest śliczny i ładnie się na psiakach prezentuje. Nasze niestety rzadko używane bo wolę Fifkę w obroży. Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Mika na zime będzie musiała chodzić w szelkach, bo nasza maczkowa obroża puszcza kolory. Jak zamoknie mi w śniegu, to nic z niej nie zostanie, a szkoda jej. No chyba, że mama zaszyje muscata, ale na to się nie zapowiada (rozjeżdża się regulacja i Mika z niej wyłazi). Zresztą, zawsze psy bardziej mi się podobały na szelkach, chociaż obroża ma swoje ogromne plusy - np. pies przestaje być psem pociągowym. Z racji oczekiwania na wieczorny spacer, reszta zdjęć! Następna sesja dopiero z śniegiem, więc najwyżej będe was raczyć zdjęciami z wakacji :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 http://i40.tinypic.com/5d9rpj.jpg Jaka kąpiel w liściach:D to jakiś rodzaj psiego SPA?;) Mi wizualnie też się Fifka w szelkach podoba, ale z niej takie półdiable że wygodniej mi ją prowadzić w obroży. Masz rację szkoda zniszczyć maczków bo śliczne. Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 I koniec :loveu: No a na 19 jesteśmy znowu umówione z "gościem od Cekina". Ogółem już na nas dwie - mnie i Molową, ludzie na osiedlu się dziwnie patrzą. No bo kto to widział, żeby dwie nastolatki zamiast chodzić na imprezy i pić, ciągle łaziły z psami na spacery? I to jeszcze cztery! W dodatku długie! Ostatnio Ola usłyszała nawet komentarz: "To ty bez Marty też chodzisz na spacery?". Rozumiem, że my praktycznie zawsze ze sobą chodzimy, ale bez przesady :lol: Teraz dołączył do naszego wesołego kółeczka też ON :evil_lol: No i upewniłyśmy się, że chodzimy z naszymi psami jak ze szczeniakami - one mają po 1,5 roku, a Cekin 5 miesięcy i chodzimy w tych samych godzinach :oops: Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Kasi i Lena']http://i40.tinypic.com/5d9rpj.jpg Jaka kąpiel w liściach:D to jakiś rodzaj psiego SPA?;) Mi wizualnie też się Fifka w szelkach podoba, ale z niej takie półdiable że wygodniej mi ją prowadzić w obroży. Masz rację szkoda zniszczyć maczków bo śliczne. Podział M&M'sów wygląda tak: Molly syfy zjada, a Mika się w nich tarza. Na działce u Oli przeciorała mi się przez wielki krowi placek... Więc niech już lepiej w tych liściach się kąpie :evil_lol: Mika też na szelkach jak koń ciągnie, więc często chodzi w obroży. Teraz ją znowu do szelek przyzwyczajam, bo mus :) Quote
cockermaister Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 U mnie zaś na odwrót w szelkach idą spokojnie ( dlatego Luśś była w szelkach na spacerku ) a w obroży to jak pociągowce Marta śliczny kolor włosów masz :cool3::loveu: Quote
rashelek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 cockermaister napisał(a):U mnie zaś na odwrót w szelkach idą spokojnie ( dlatego Luśś była w szelkach na spacerku ) a w obroży to jak pociągowce Marta śliczny kolor włosów masz :cool3::loveu: Każdy pies łazi inaczej, Mika ciągnie na wszystkim, ale na obroży mniej. Włosy z rudego miały być brązowe, ale po dwóch myciach się sprał i jest to coś ;) Quote
Molowe Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 tak tak a po dzisiejszym spacerze dzięki mnie to już nie jest "gościu" :evil_lol: http://i44.tinypic.com/24y48z9.jpg moje kochane Mikowe Team :loveu: Quote
Recommended Posts