Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podajcie mi, proszę, jak najwięcej informacji o Misiu: wielkość do kłębu, tusza, waga (mniej-więcej), jak najwięcej cech charakteru itp.
Chciałabym te informacje jak najwcześniej, bo DT rozważa nieumieszczanie go w kojcu, tylko od razu luzem w ogrodzie i domu wraz z dwiema suczkami (labrador i terierowata) i psem (sznaucerowaty). Chcemy wyeliminować potencjalne zagrożenia, typu za niski lub za rzadki płot...

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Podajcie mi, proszę, jak najwięcej informacji o Misiu: wielkość do kłębu, tusza, waga (mniej-więcej), jak najwięcej cech charakteru itp.
Chciałabym te informacje jak najwcześniej, bo DT rozważa nieumieszczanie go w kojcu, tylko od razu luzem w ogrodzie i domu wraz z dwiema suczkami (labrador i terierowata) i psem (sznaucerowaty). Chcemy wyeliminować potencjalne zagrożenia, typu za niski lub za rzadki płot...

Justynka psiaczek siega do kolana/ja mam 170/wazy ok.22 kg,raczej szczupłej budowy ciała. Dogaduje sie z psami,bo jak wspominałam juz przybłąkał sie z drugim pieskiem,ktory niestety zaginął:-(teraz też przychodzi do niego w " odwiedziny " kolega,kotki też ok,oprocz incydentu,kiedy chciał złapać kociaczka. Nie wiem jak u niego ze sprawnością fizyczną jesli chodzi o przeskakiwanie,dowiem się od panów;)
Piesek troche nieufny,to nie typ przymilaka,musi kogoś poznać aby przyjśc i dać się pogłaskać.

Posted

rita60 napisał(a):
Całe szczescie bez zmian......czekamy jak na szpilkach do 30.09. W tym tygodniu zabiore Miska na zakupy,trzeba mu kupić solidne szeleczki i smycz.

Powoli wracam do życia po 10 dniach z wnuczką - rita wie, o czym mówię. Ciotka, jak ta czarna smycz się nadaje, to bierz.

Posted

agata51 napisał(a):
Powoli wracam do życia po 10 dniach z wnuczką - rita wie, o czym mówię. Ciotka, jak ta czarna smycz się nadaje, to bierz.

Witaj Agatko...wiem o czym mówisz,mialam wnusia od piatku do niedzieli:razz:dzięki za smycz,jak ci niepotrzebna to Misio dostanie w posagu,poza tym jest mocna i solidna,dokupie tylko dobre szelki,żeby nie było niespodzianki w czasie podróży:roll:
Dziękuję Isadora:calus:

Posted

Cioteczki!

Pilnie szukamy DT dla Oczki ,Kamy i jeszcze jednego psiaka.[SIZE=2]
One nie moga wrocic do schronu.Przekazuje tragiczna wiadomosc.

Mam bardzo przykrą wiadomość
Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy.

Posted

[quote name='pikola']Cioteczki!

Pilnie szukamy DT dla Oczki ,Kamy i jeszcze jednego psiaka.[SIZE=2]
One nie moga wrocic do schronu.Przekazuje tragiczna wiadomosc.

Mam bardzo przykrą wiadomość
Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy.

O Boziu.......bedzie zrzutka na kwiaty?.....:(

Posted

Nie wiem ..
Jestem zalamana.Kama ma wrocic do schroniska,siedze i rycze..Delikatna Kamusia,jak ona to przezyje..?

Blagam rozsylajcie.Nie moge sie pogodzic z tym,ze tacy szlachetni i wspaniali ludzie odchodza:-(:-(:-(