rita60 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Całe szczescie bez zmian......czekamy jak na szpilkach do 30.09. W tym tygodniu zabiore Miska na zakupy,trzeba mu kupić solidne szeleczki i smycz. Quote
Justyna Klimek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Podajcie mi, proszę, jak najwięcej informacji o Misiu: wielkość do kłębu, tusza, waga (mniej-więcej), jak najwięcej cech charakteru itp. Chciałabym te informacje jak najwcześniej, bo DT rozważa nieumieszczanie go w kojcu, tylko od razu luzem w ogrodzie i domu wraz z dwiema suczkami (labrador i terierowata) i psem (sznaucerowaty). Chcemy wyeliminować potencjalne zagrożenia, typu za niski lub za rzadki płot... Quote
rita60 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Podajcie mi, proszę, jak najwięcej informacji o Misiu: wielkość do kłębu, tusza, waga (mniej-więcej), jak najwięcej cech charakteru itp. Chciałabym te informacje jak najwcześniej, bo DT rozważa nieumieszczanie go w kojcu, tylko od razu luzem w ogrodzie i domu wraz z dwiema suczkami (labrador i terierowata) i psem (sznaucerowaty). Chcemy wyeliminować potencjalne zagrożenia, typu za niski lub za rzadki płot... Justynka psiaczek siega do kolana/ja mam 170/wazy ok.22 kg,raczej szczupłej budowy ciała. Dogaduje sie z psami,bo jak wspominałam juz przybłąkał sie z drugim pieskiem,ktory niestety zaginął:-(teraz też przychodzi do niego w " odwiedziny " kolega,kotki też ok,oprocz incydentu,kiedy chciał złapać kociaczka. Nie wiem jak u niego ze sprawnością fizyczną jesli chodzi o przeskakiwanie,dowiem się od panów;) Piesek troche nieufny,to nie typ przymilaka,musi kogoś poznać aby przyjśc i dać się pogłaskać. Quote
agata51 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 rita60 napisał(a):Całe szczescie bez zmian......czekamy jak na szpilkach do 30.09. W tym tygodniu zabiore Miska na zakupy,trzeba mu kupić solidne szeleczki i smycz. Powoli wracam do życia po 10 dniach z wnuczką - rita wie, o czym mówię. Ciotka, jak ta czarna smycz się nadaje, to bierz. Quote
Isadora7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No Misku zerkam do ciebie na dobranoc Quote
Isadora7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Przedłużyłam wydarzenie do 30 września https://www.facebook.com/event.php?eid=179364582133624 niech bedzie dopóki nie będzie bezpieczny Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 agata51 napisał(a):Powoli wracam do życia po 10 dniach z wnuczką - rita wie, o czym mówię. Ciotka, jak ta czarna smycz się nadaje, to bierz. Witaj Agatko...wiem o czym mówisz,mialam wnusia od piatku do niedzieli:razz:dzięki za smycz,jak ci niepotrzebna to Misio dostanie w posagu,poza tym jest mocna i solidna,dokupie tylko dobre szelki,żeby nie było niespodzianki w czasie podróży:roll: Dziękuję Isadora:calus: Quote
Marycha35 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kibicuje Misiowi:) Pakuj się Chłopaku! Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Cioteczka Antonek podarowała Misiowi 3 kg karmy na drogę...dziękujemy. Quote
pikola Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Cioteczki! Pilnie szukamy DT dla Oczki ,Kamy i jeszcze jednego psiaka.[SIZE=2] One nie moga wrocic do schronu.Przekazuje tragiczna wiadomosc. Mam bardzo przykrą wiadomość Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy. Quote
pikola Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Watek Kamy. ALARM! Kama traci DT. Pilnie proszę o kontakt osoby odpowiedzialne za psa!!! Watek Oczki. Oczka pilnie szuka DT/DS. Opiekunka zmarła.... Blagam rozsylajcie. Nie moge uwierzyc.. Quote
Igam Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Odwiedzam chłopaka, a tu taka smutna wiadomość :( Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='pikola']Cioteczki! Pilnie szukamy DT dla Oczki ,Kamy i jeszcze jednego psiaka.[SIZE=2] One nie moga wrocic do schronu.Przekazuje tragiczna wiadomosc. Mam bardzo przykrą wiadomość Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy. O Boziu.......bedzie zrzutka na kwiaty?.....:( Quote
pikola Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nie wiem .. Jestem zalamana.Kama ma wrocic do schroniska,siedze i rycze..Delikatna Kamusia,jak ona to przezyje..? Blagam rozsylajcie.Nie moge sie pogodzic z tym,ze tacy szlachetni i wspaniali ludzie odchodza:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Chyba dzisiejszy wieczór mam z głowy :( Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Pomnik-watek dla zuzki:-( http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....... Quote
pikola Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='rita60']Pomnik-watek dla zuzki:-( http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....... Juz porozsylany..Jestem tak dobita ta wiadomoscia ze brak slow..A zapowiadal sie taki piekny dzien:-( Quote
rita60 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jestem Misiaczku......jakoś nie mogę się otrząsnąć:shake: Quote
rita60 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Jak zwykle codzień byłam u Misiaczka,powiedziałam mu na uszko,żeby powoli szykował się po lepsze życie. Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A ten Jego kumpel sie nie pojawil? Quote
rita60 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Aimez_moi napisał(a):A ten Jego kumpel sie nie pojawil? Był też....ale go nie wpuszczają na teren skupu. Quote
Recommended Posts