Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ritko, fantastycznie :) Podziwiam Cię bardzo za namówienie Panów do pójścia z Tobą i Miśkiem.
A może któryś jednak by mógł się nim zaopiekować?

Posted

Igam napisał(a):
Ritko, fantastycznie :) Podziwiam Cię bardzo za namówienie Panów do pójścia z Tobą i Miśkiem.
A może któryś jednak by mógł się nim zaopiekować?

Panów nie trzeba było namawiać:razz:próbuje sugerować taką opcję...praktycznie jeden Pan spełnia kryteria jeśli chodzi o adopcję,ale tutaj chyba żona ma decydujące zdanie:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Panów nie trzeba było namawiać:razz:próbuje sugerować taką opcję...praktycznie jeden Pan spełnia kryteria jeśli chodzi o adopcję,ale tutaj chyba żona ma decydujące zdanie:roll:

A Pani nie da się namówić na czworonożnego pupila :) ?

Posted

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

Panią Jolę osobiście poznałam i jestem pełna podziwu jej poświęcenia, a właściwie oddania całego swojego życia Znajdkom!

Posted

Dzisiaj miałam fajną przygodę,niosłam jedzonko dla Miska,gdy droge zastapił mi Rudzielec/to bezdomny kot,ktorego dokarmialam w zimie,o cudnym rudo białym umaszczeniu/. Stanął naprzeciwko i zaczął miauczeć patrząc wymownie na jedzonko,które trzymałam w ręku,no i finał był taki,że Misio miał trochę uszczuploną rację jedzonka;)chyba się nie obraził,bo on lubi kotki:lol:

Posted

Drzagodha napisał(a):
To ja jestem i odwiedzam ;)

Ritko, wyślę Ci zaraz kontakt do pani Kasi, załatwisz mi tą wizytę jak będziesz miała chwilę? Czy szukać kogoś innego?

Ok cioteczko,tylko nie obiecuję,że to tak od razu:razz:

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Dziewczyny, moja koleżanka wróciła (ta u której mógłby być dt). Czy mamy się zabierać za kojec i docieplanie budy?

No tak Justynko,czekam tylko na sygnał z twojej strony:lol: