jo_joanna Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 warto spróbować, tyle już Oleńka czeka na swoją kolej Quote
kasiafo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Tweety']dostałam dzisiaj taką wiadomość od osoby zainteresowanej Oleńką (mam andzieję, że nie będzie miała nic przeciwko umieszczeniu jej tutaj):"od Olci 17:16:05 hej wiesz co ja mysle ze to nie ma co sie dluzej zastanawiac .Decyzje o przygarnieciu kotki podjelam jak pisalam 1 maila i jej nie zmienilam.Jesli uznacie ze nadaje sie na jej opiekuna moze u mnie zamieszkac.Bedzie tylko problem, z transportem.Pozdrawiam." To co, moi złoci, "napuszczamy" Supergogę na domek dla Olki?:evil_lol:[/quote] a gdzie ten domek? Quote
supergoga Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czy to ten domek w Poznaniu. Jeśli trzeba i chętna na adopcję wie już co ją czeka - nie ma sprawy. Prześwietlimy domek na wskroś. Quote
daga_27 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 tak sobie mysle, ze chyba warto by bylo przed pojsciem do domku zrobic ten test na fiv i badanie krwi. co myslicie? Quote
kasiafo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='daga_27']tak sobie mysle, ze chyba warto by bylo przed pojsciem do domku zrobic ten test na fiv i badanie krwi. co myslicie?[/quote] też tak myślę przynajmniej będzie pewność co do stanu Oleńki Quote
Tweety Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='daga_27']tak sobie mysle, ze chyba warto by bylo przed pojsciem do domku zrobic ten test na fiv i badanie krwi. co myslicie?[/quote] będzie powtórzony, tylko musimy chwilę poczekać ze względu na niedawną rujkę uroczego wyjca:evil_lol: Quote
Tweety Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 czekamy na dalszy bieg wydarzeń, na który ja nie mam wpływu :cool3: Quote
daga_27 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Tweety']będzie powtórzony, tylko musimy chwilę poczekać ze względu na niedawną rujkę uroczego wyjca:evil_lol:[/quote]a jak dlugo musimy czekac??:evil_lol: Quote
kasiafo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Co słychać u słodkiej panny Oli?:wolfie: Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 i co tam u Dzwoneczka? juz w swojej chałupie?:diabloti: Quote
daga_27 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tweety a nie masz jakiegos nr telefonu by tam zadzwonic i dowiedziec sie co z Dzwoneczkiem? Quote
jo_joanna Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale właściwie (bo ja się pogubiłam :oops: ) to Oleńka pojechała do tego nowego domku w Poznaniu?? Tylko czemu nie ma wieści?????????????? Quote
Tweety Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Oleńka jest nadal u Konisi. Ja też się niecierpliwię co dalej ale musimy jeszcze chwilkę poczekać na ostateczne rozstrzygnięcie. Konisiu, napisz co u Was, proszę Quote
jo_joanna Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A ten domek w Poznaniu jednak nie wypalił?? cos ostatnio nic tu nie słychać :( Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja tez myslalam, ze ona jest juz w nowym domu. a test na fiv mozna juz zrobic? Quote
Tweety Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo_joanna']A ten domek w Poznaniu jednak nie wypalił?? cos ostatnio nic tu nie słychać :([/quote] Robimy wszystko aby Oleńka miała najlepszy dom na świecie i na pewno taki będzie mieć. Ani ja ani Konisia /o Jej TZ-cie nie wspominając, mimo alergii:loveu: / nie zrobimy nic aby kocinka miała o pół milimetra gorzej niz ma obecnie. O ile można mierzyć to w takich jednostkach:evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moze jednak latwiej zrzucic sie na leczenie TZ-ta Konisi?:evil_lol: Oni tam juz sie pwnie loviaja:loveu: :lol: Quote
Recommended Posts