Jump to content
Dogomania

Oleńka ma dom - zostaje u Konisi!!! Konisia, wielkie dzięki!!

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tweety']dostałam dzisiaj taką wiadomość od osoby zainteresowanej Oleńką (mam andzieję, że nie będzie miała nic przeciwko umieszczeniu jej tutaj):"od Olci 17:16:05
hej wiesz co ja mysle ze to nie ma co sie dluzej zastanawiac .Decyzje o przygarnieciu kotki podjelam jak pisalam 1 maila i jej nie zmienilam.Jesli uznacie ze nadaje sie na jej opiekuna moze u mnie zamieszkac.Bedzie tylko problem, z transportem.Pozdrawiam."
To co, moi złoci, "napuszczamy" Supergogę na domek dla Olki?:evil_lol:[/quote]
a gdzie ten domek?

Posted

[quote name='daga_27']tak sobie mysle, ze chyba warto by bylo przed pojsciem do domku zrobic ten test na fiv i badanie krwi. co myslicie?[/quote]
też tak myślę przynajmniej będzie pewność co do stanu Oleńki

Posted

[quote name='daga_27']tak sobie mysle, ze chyba warto by bylo przed pojsciem do domku zrobic ten test na fiv i badanie krwi. co myslicie?[/quote]

będzie powtórzony, tylko musimy chwilę poczekać ze względu na niedawną rujkę uroczego wyjca:evil_lol:

Posted

[quote name='Tweety']będzie powtórzony, tylko musimy chwilę poczekać ze względu na niedawną rujkę uroczego wyjca:evil_lol:[/quote]a jak dlugo musimy czekac??:evil_lol:

Posted

Oleńka jest nadal u Konisi. Ja też się niecierpliwię co dalej ale musimy jeszcze chwilkę poczekać na ostateczne rozstrzygnięcie.
Konisiu, napisz co u Was, proszę

Posted

[quote name='jo_joanna']A ten domek w Poznaniu jednak nie wypalił?? cos ostatnio nic tu nie słychać :([/quote]

Robimy wszystko aby Oleńka miała najlepszy dom na świecie i na pewno taki będzie mieć. Ani ja ani Konisia /o Jej TZ-cie nie wspominając, mimo alergii:loveu: / nie zrobimy nic aby kocinka miała o pół milimetra gorzej niz ma obecnie. O ile można mierzyć to w takich jednostkach:evil_lol: