angineuuka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Dobra. Czas się zawiesic na dogo. Nie łapie się kompletnie. Po gmeraniu na dogo nadal nie mam wszystkich subow. Mam az 6 subow z czego 1 to moja galeria. Gdyby ktoś sie polapal.. prosze o Info na fb czy whatappa. Na prawde nie pojmuje jak mozna bylo tak zjebac mega fajne forum, brawo admini! dziekuje, do widzenia. :) Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 jeszcze raz Cię dodałam do obserwowanych i juz mam, teraz muszę wszystkich wyszukać- masakra Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Nie dam, bo sie nie da. Linkowac mi sie nie chce, bo to zniknie. Sila staram sie przekonywac do dogo. Ale nie potrafie no. Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Nie musisz linkować :P Możesz wkleić z kompa :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Nie wiem czego nie zrozumialas w :nie dam, bo sie nie da. Quote
Aleksa. Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A ja powoli przyzwyczajam się do nowego oblicza dogo :P W sumie zapisałam kilka wątków i git :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 14 minut temu, magdabroy napisał: U mnie nie ma pojęcia "nie da się" :P To masz pecha Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: A ja powoli przyzwyczajam się do nowego oblicza dogo :P W sumie zapisałam kilka wątków i git :P Najważniejsze, że masz mój wątek :D Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Dla mnie wadą dogo jest to, że mnie nie pamięta. I nie pamięta mojego hasła, codziennie muszę je resetować i zmieniać na takie same, bo inaczej wyskakuje mi "błędne hasło" -,- Ale tak ogólnie to dla mnie na plus, że można zmniejszać fotki dopiero po ich załadowaniu. Może się jeszcze do dogomanii przekonam ;) Quote
Aleksa. Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 22 minut temu, magdabroy napisał: Najważniejsze, że masz mój wątek :D No jasne! jeden z ważniejszych :) Quote
Victoria Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 3 minuty temu, Tyś napisał: Ale tak ogólnie to dla mnie na plus, że można zmniejszać fotki dopiero po ich załadowaniu. Może się jeszcze do dogomanii przekonam ;) Jak? Mi w oryginalnym rozmiarze w ogole nie wchodzily 1 Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 4 minuty temu, Victoria napisał: Jak? Mi w oryginalnym rozmiarze w ogole nie wchodzily Ja ładowałam jako załącznik, a jak się załadowały to klikałam na wybrane foto i je zmniejszałam poprzez strzałeczki ;) Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 A ja wogole nie moge dodac :)))) kochane dogo -_- Quote
Ania :) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 o Tyś dzięki za rady ze zmniejszaniem :P ja zmniejszałam przed wstawieniem, dobrze, że już teraz wiem, że nie musze :) u mnie minie pewnie troche czasu aż się przyzwyczaję, jak na razie troche mnie wkurza, ale uzależnienie jest większe :P Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja mając do wyboru robienie matmy czy powtórki z biologii, wybieram dogo - to chyba jest jasne ;D Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja zamiast iść spać, też siedzę na dogo :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 mi to nowe dogo w ogóle nie pasi ;/ Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Z komorki tez dodac nie moge. Nawet nie wiedzialam z ê tu taki ruch. Quote
Recommended Posts