Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra. Czas się zawiesic na dogo. Nie łapie się kompletnie. Po gmeraniu na dogo nadal nie mam wszystkich subow. Mam az 6 subow z czego 1 to moja galeria. Gdyby ktoś sie polapal.. prosze o Info na fb czy whatappa.  

Na prawde nie pojmuje jak mozna bylo tak zjebac mega fajne forum, brawo admini!

dziekuje, do widzenia.  :)

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

A ja powoli przyzwyczajam się do nowego oblicza dogo :P W sumie zapisałam kilka wątków i git :P

Najważniejsze, że masz mój wątek :D

Posted

Dla mnie wadą dogo jest to, że mnie nie pamięta. I nie pamięta mojego hasła, codziennie muszę je resetować i zmieniać na takie same, bo inaczej wyskakuje mi "błędne hasło" -,-

Ale tak ogólnie to dla mnie na plus, że można zmniejszać fotki dopiero po ich załadowaniu. Może się jeszcze do dogomanii przekonam ;)

Posted
3 minuty temu, Tyś napisał:

Ale tak ogólnie to dla mnie na plus, że można zmniejszać fotki dopiero po ich załadowaniu. Może się jeszcze do dogomanii przekonam ;)

Jak? Mi w oryginalnym rozmiarze w ogole nie wchodzily 

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Victoria napisał:

Jak? Mi w oryginalnym rozmiarze w ogole nie wchodzily 

Ja ładowałam jako załącznik, a jak się załadowały to klikałam na wybrane foto i je zmniejszałam poprzez strzałeczki ;)

Posted

o Tyś dzięki za rady ze zmniejszaniem :P ja zmniejszałam przed wstawieniem, dobrze, że już teraz wiem, że nie musze :)

u mnie minie pewnie troche czasu aż się przyzwyczaję, jak na razie troche mnie wkurza, ale uzależnienie jest większe :P