angineuuka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Kuzwa mac, niech ktos mi powie co sie dzieje na tym swiecie?(tak, nawiozuje do zamachu w Paryzu) :( Quote
*Magda* Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Nadal trzymam kciuki za Comę Kuzwa mac, niech ktos mi powie co sie dzieje na tym swiecie?(tak, nawiozuje do zamachu w Paryzu) :( Świat się kończy :/ Quote
agutka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 niestety bedzie coraz więcej zamachów.... zdróweczka dla glizdy Comy! Quote
Naklejka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Niedawno ze swoją grupą chcielismy poleciec do Paryża. Szalony wypad na dwa dni, bez noclegu, loty tanie, a pozwiedzać można. Już mi się odechciało.... Trzymam kciuki za Comę! Quote
mar....ka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 czasami się cieszę, że mieszkam na pipidówie, tutaj nie opylałoby się ładunków podkłada, nawet szkoły ani kościoła nie ma, sklepu też nie, w ogóle nic nie ma heheh Quote
angineuuka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Niedawno ze swoją grupą chcielismy poleciec do Paryża. Szalony wypad na dwa dni, bez noclegu, loty tanie, a pozwiedzać można. Już mi się odechciało.... Trzymam kciuki za Comę! Nie ma teraz co leciec. Nie wiem czy za jaki czas bedzie do czego leciec.. :( bo jak tak dalej pojdzie, to Eiffel juz nie bedzie. A na pogrzeb tez nie mam zamiaru isc. Nie wiem, kiedy ludzie przejza na oczy co do tych ciapatych... Dalej ich przyjmujmy, dalej. Na pewno nam to pomoze. Z Coma lepiej. Duzo lepiej :) Dzieki ludzie za wsparcie, nawet nie wiecie Ile to daje. :) ❤❤❤ Quote
angineuuka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 czasami się cieszę, że mieszkam na pipidówie, tutaj nie opylałoby się ładunków podkłada, nawet szkoły ani kościoła nie ma, sklepu też nie, w ogóle nic nie ma heheh Ale wez kuzwa teraz gdzies jedz. Ja w przyszlym roku mam do Rzymu leciec i do Berlina jechac. Lekko posrana bankowo bede :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Coma tez sie buziole :) Napisalam ladnego posta i zostal na drugiej stronie :p Poztym.. bosko wieje. Jechalam na rowerze do apteki, jak wracalam to mi wialo prosto w twarz :P Quote
mar....ka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 a potem nie wiadomo skąd chora...... Quote
vege* Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Zdrówka dla Comy :* A co do zamachu to jakaś masakra, niech dalej wszyscy będą tacy dobroduszni i niech przyjmują tą dzicz -.- Nie to, żebym była jakąś mega rasistką i nie tolerancyjną osobą, ale sorry, arabowie/muzułmanie itp się nigdy nie zmienią! Quote
angineuuka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Dziekuje:) chyba sie dzisiaj wyspie.. Nie kazdy muzlomanin jest terrorysta, ale kazdy terrorysta to muzlomanin.. Quote
angineuuka Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Hej Temperatura Comy nadal ciut za mala :/ Quote
łamAga Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ja nie w temacie ;( ale brzmi mało ciekawie ;( Quote
Buńka Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Kurcze a tu zaraz tysięczna strona stuknie 8| trzeba będzie to opić :D Anginęł szykuj dobre wieści na tą okazję :* Comka musi szybko zdrowieć <3 Quote
Recommended Posts