Erykowa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Hej! Szczurki super,mi nie udało się przekonać do nich dzieci i będa świnki morskie :) Quote
agutka Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Dlatego ja się chce zatrzymac przy dwóch ;) tez się dziwię jak ludzie ogarniaja wielkie stada, tyczy się to każdego zwierza :P taaa ja też tylko na dwóch się miałam zatrzymać :p ale 5 to stanowczy koniec ;) Quote
angineuuka Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Hej :) świnki morskie są fajne, ale mieć ich nie mogę. Moja alergia na siano jeszcze jest znosna, ale mama ma alergie typowo na świnie. :P tzn alergia na siano jest znosna jeżeli nie siedzę z sianem w tym samym pomieszczeniu. W nocy się dusilam, dlatego nie mam królików w pokoju :( ogólnie nie mogę się do nich za bardzo tulic. 3 szczur musiałby być wyjątkowy :P Quote
*Magda* Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Hej! Szczurki super,mi nie udało się przekonać do nich dzieci i będa świnki morskie :) Świnki też są kofane :) Quote
*Monia* Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Kupiłam wczoraj rybki suszone, Misia zjadła a Coma wyplula i się wytarzala :) no i miewam coraz głupsze sny :lol: mi się któraś suka chciała w surowej rybie tarzać po tym jak ją zaniosła na dywan :/. Jakież te sny miewasz? :P https://lh3.googleusercontent.com/-iRA63uSfLhA/VOh8AFQ4JFI/AAAAAAAAMAM/VPZh3rM0QIg/w640-h427-no/IMG_5096.JPG- za to nie lubię gryzoni ;). Śliczne szczurzyska, też dawno temu miałam szczura i całkiem fajny z niego był koleś :). I znowu pewnie wszyscy śpią, a ja po nocy łażę po galeriach.. Ale wyszłam z dzidzią tylko po chusteczki o 17 i wróciłam o 23 więc pozostaje mi nocne podczytywanie :D Quote
marta1624 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Na takie "coś" co produkuje gryzoń wystarczy pies lub zmiotka :D Gorzej z tym drugim :p Quote
*Magda* Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 I znowu pewnie wszyscy śpią, a ja po nocy łażę po galeriach.. Ale wyszłam z dzidzią tylko po chusteczki o 17 i wróciłam o 23 więc pozostaje mi nocne podczytywanie :D Daleko musiałaś iść po te chusteczki :D :P Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nie spałam, zasnelam po 2 a teraz ledwo żyje. :p Quote
Leokadia Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Czyli już wiesz, jak się czuję, kiedy mnie budzisz esami nad ranem :D Quote
rashelek Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Super słodziachne te Twoje szczury :D To umaszczenie im zostanie, czy będą sie wybarwiać jeszcze? Co do tarzania w jedzeniu, Miczka upodobała sobie do tego żwacze... Także no :P Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nie wiem jak się wybarwia :D patrząc jak Mietek się wybarwia to on może być biały :lol: a maska Andrzeja tez zaczyna się robić jasna, liczyłam ze ona taka zostanie :P Quote
*Monia* Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Na takie "coś" co produkuje gryzoń wystarczy pies lub zmiotka :D Gorzej z tym drugim :P Za moimi kicajami pies nie nadążał ;). Fakt, jak mi szczur nalał w szkole do kieszeni to nie wiedziałam gdzie się chować do końca dnia :D Daleko musiałaś iść po te chusteczki :D :P Pojechałam, z 60 km zrobiłam bo chusteczki chciały pozwiedzać :P Nie spałam, zasnelam po 2 a teraz ledwo żyje. :P Nie marudź, 2 to dobra pora na zasypianie jak nie trzeba rano wstać ;) Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Krolicze bobki fajnie się zamiata:p Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nie chciałoby mi się wyciągać odkurzacza na kilka bobkow :p Quote
marta1624 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Mój królik miał masową produkcję, więc tylko odkurzacz :p Hejka :D Quote
angineuuka Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Eloszki wszystkim. Mamy zarezerwowany domek, także w lipcu powtórka z zeszłego roku.:D jako ze w tym roku jedzie Iza, to chyba pojedziemy we 3. chyba! :p o, wróżka Angina wróży zmianę pogody.. bolą mnie wszystkie stawy. :lol: Quote
łamAga Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Od poniedziałku miało juz padac wiec moze zacznie :P Quote
angineuuka Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 No chyba ze robie się chora :P łeb jak sklep, katar i kaszel :p Quote
angineuuka Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Tylko na co? Kwitnie juz coś? Bo z tym katarem to tez myślałam że z alergii Quote
Recommended Posts