Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego ja się chce zatrzymac przy dwóch ;) tez się dziwię jak ludzie ogarniaja wielkie stada, tyczy się to każdego zwierza :P

taaa ja też tylko na dwóch się miałam zatrzymać :p ale 5 to stanowczy koniec ;)

Posted

Hej :) świnki morskie są fajne, ale mieć ich nie mogę. Moja alergia na siano jeszcze jest znosna, ale mama ma alergie typowo na świnie. :P tzn alergia na siano jest znosna jeżeli nie siedzę z sianem w tym samym pomieszczeniu. W nocy się dusilam, dlatego nie mam królików w pokoju :( ogólnie nie mogę się do nich za bardzo tulic. 3 szczur musiałby być wyjątkowy :P

Posted

Kupiłam wczoraj rybki suszone, Misia zjadła a Coma wyplula i się wytarzala :) no i miewam coraz głupsze sny :lol:

mi się któraś suka chciała w surowej rybie tarzać po tym jak ją zaniosła na dywan :/. Jakież te sny miewasz? :P

https://lh3.googleusercontent.com/-iRA63uSfLhA/VOh8AFQ4JFI/AAAAAAAAMAM/VPZh3rM0QIg/w640-h427-no/IMG_5096.JPG- za to nie lubię gryzoni ;). Śliczne szczurzyska, też dawno temu miałam szczura i całkiem fajny z niego był koleś :).

I znowu pewnie wszyscy śpią, a ja po nocy łażę po galeriach.. Ale wyszłam z dzidzią tylko po chusteczki o 17 i wróciłam o 23 więc pozostaje mi nocne podczytywanie :D

Posted

I znowu pewnie wszyscy śpią, a ja po nocy łażę po galeriach.. Ale wyszłam z dzidzią tylko po chusteczki o 17 i wróciłam o 23 więc pozostaje mi nocne podczytywanie :D

Daleko musiałaś iść po te chusteczki :D :P

Posted

Super słodziachne te Twoje szczury :D To umaszczenie im zostanie, czy będą sie wybarwiać jeszcze?

Co do tarzania w jedzeniu, Miczka upodobała sobie do tego żwacze... Także no :P

Posted

Na takie "coś" co produkuje gryzoń wystarczy pies lub zmiotka :D

Gorzej z tym drugim :P

Za moimi kicajami pies nie nadążał ;). Fakt, jak mi szczur nalał w szkole do kieszeni to nie wiedziałam gdzie się chować do końca dnia :D

Daleko musiałaś iść po te chusteczki :D :P

Pojechałam, z 60 km zrobiłam bo chusteczki chciały pozwiedzać :P

Nie spałam, zasnelam po 2 a teraz ledwo żyje. :P

Nie marudź, 2 to dobra pora na zasypianie jak nie trzeba rano wstać ;)

Posted

Eloszki wszystkim.
Mamy zarezerwowany domek, także w lipcu powtórka z zeszłego roku.:D jako ze w tym roku jedzie Iza, to chyba pojedziemy we 3. chyba! :p o, wróżka Angina wróży zmianę pogody.. bolą mnie wszystkie stawy. :lol: