Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia z wystawionym jęzorkiem - najlepsze :D

weź przykład z Magdy i dodaj więcej :P

O, ktoś docenił moje wczorajsze starania :)

dodałam na początku miesiąca :P

pisałam o 15 zdjęciach w miesiącu,a nie 115. Pozatym ja dodaję, wy jęczycie " o wow, fotki " albo wogole nie odzywacie się. To jesi irytujące , więc wolę nie dodawać nic :D Na instagramie dodaję w miarę często coś :lol:

Ja dodałam tylko 101, więc mogłabyś się postarać :P

Posted

Tyle nawet nie mam :p i mieć nie będę szybko. Większa porcja fotek dopiero pod koniec marca i w połowie kwietnia - tak tak, CACIB i CAC :D na CACu się pojawię, bo w młodzieży moja ulubienica będzie - w Katowicach także :D Lea-prawie wszyscy chwala raki :D

Posted

O, ktoś docenił moje wczorajsze starania :)

Lubię zdjęcia oglądać, a jak ładne to z przyjemnością się na nie patrzy :)

Moim zdaniem to nie raki tylko kraby :P

Jak ładnie modelki pozują, i nie wyglądają na bardzo nieszczęśliwe z powodu mierzenia nowych nabytków ;)

Obróżki ładnie pasują :)

Posted

Gdyby ktoś chciał zabawić się w wystawy z grzywaczem, to Izka szuka osoby z którą może wziąść piesa na współwłasność, po Kissie :D lysa. ;) apropos, nie mogę się doczekać wystawy jeszcze bardziej,poznam druga suke Izy :D

Posted

powiadasz hamaczki.... ja średnio raz w miesiącu szyje nowe ;)  moje niszczycielskie france wszystko niszczą! za karę dałam im plastikowe pudełka po ciastkach i trzymają już 3 miesiąc... na trochę wejścia poszerzyły :p