*Magda* Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Można wcześniej zadzwonić do oddziału ZK i zapytać :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 nie zgadniecie, jak bardzo humor mi się poprawił. Eukanuba rządzi :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Nigdy na spodek nie wpuszczają psów niezgłoszonych. Quote
Baton Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']nie zgadniecie, jak bardzo humor mi się poprawił. Eukanuba rządzi :evil_lol:[/QUOTE] A o co chodzi? :D Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Nie mówimy akurat o Spodku :) Ale fakt, tam nie puszczają. na Chorzowskiej puszczają i Zabrzańska chyba też, Tzn ja \mogłam Comę zabrać, więc normalnie chyba tez można :D Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='maryg22']A o co chodzi? :D[/QUOTE] wystawa :loveu: [URL]http://www.eukanuba.co.uk/eukanubaworldchallenge[/URL] Quote
Naklejka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']Nie mówimy akurat o Spodku :) Ale fakt, tam nie puszczają. na Chorzowskiej puszczają i Zabrzańska chyba też, Tzn ja \mogłam Comę zabrać, więc normalnie chyba tez można :D[/QUOTE] Bo na plenery prędzej wpuszczają, a na Zabrzańskiej nawet nie płaci się za wstęp, nikt tego nie pilnuje :eviltong: Czecho jest genialne :loveu: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='Naklejka']Bo na plenery prędzej wpuszczają, a na Zabrzańskiej nawet nie płaci się za wstęp, nikt tego nie pilnuje :eviltong: Czecho jest genialne :loveu:[/QUOTE] Kuhwa, zapomniałam że się nie płaci :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 udało mi się dziś dorwać książkę z lidla :lol: Quote
angineuuka Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Po świętach może coś zrobię :lol: Quote
angineuuka Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 nie żeby coś ( odpukać! ) ale Coma się zmieniła :multi::loveu: Bawi się, merda częściej ogonem, nie leży pod kanapą i nie robi kilku dziesięciu innych rzeczy :cool3::loveu: a.. i za niedługo minie 10 miesięcy :multi::crazyeye::cool1: Quote
Majkowska Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 pokaż no ją na jakiejś fotce , bom jej jeszcze nie widziała ;) Powiem ci czy ładna :eviltong: I generalnie czemu brak taki w pierwszym poście, pieseczków nie ma przedstawionych, nie ma kogo chwalić... Quote
angineuuka Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='Majkowska']pokaż no ją na jakiejś fotce , bom jej jeszcze nie widziała ;) Powiem ci czy ładna :eviltong: I generalnie czemu brak taki w pierwszym poście, pieseczków nie ma przedstawionych, nie ma kogo chwalić...[/QUOTE] kogo mam pokazać? Siebie? :lol: [quote name='dOgLoV']Łdny masz kolorek włosów ;)[/QUOTE] dzięki :) [quote name='Izabela124.']hejka Angi :)[/QUOTE] hej, hej. :) Quote
angineuuka Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 jutro może zrobię świąteczne fotały... Quote
łamAga Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Angi']jutro może zrobię świąteczne fotały...[/QUOTE] świąteczne ?? :razz: Quote
angineuuka Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 to mogli by puszczać w radiu xD [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sYl9TxskbFs[/URL] Quote
Leokadia Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bo puszczają, ja to jakiś czas temu słyszałam pierwszy raz w RMF MAXX:eviltong: Quote
angineuuka Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='leónowa']Bo puszczają, ja to jakiś czas temu słyszałam pierwszy raz w RMF MAXX:eviltong:[/QUOTE] ooo. Muszę zacząć jeszcze częściej sluchać :p Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Angi']jutro może zrobię świąteczne fotały...[/QUOTE] oooo fajnie:p Quote
Recommended Posts